Bratko psycoholic investirai mangizi v SOMONI PROGRES, dokato o6te e niska cenata na dqlovete mu. Az vkarah 1100 lev4eta predi 2 meseca i sega si imam dohodnost 11.11%. Za pruv put u4astvam v takuv tip invest.shema i sum mn dovolen!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да инвестирам ли във фонд сега или да изчакам до есента?
Collapse
X
-
не че ми е работа да те съветвам пич, но ако аз бях на твоето място - с този обем съвети и препоръки, щях да си бия камшика към морето и да продухам парите)
иначе - щом си ги прежалил - хвърляй се от сега със затворени очи и недей да следиш ежедневните движения на акциите на избрания фонд.
успех!
Коментар
-
niki5
Cost Averaging – отлична стратегия за дребния инвеститор
Hubav reklamen trick
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicе пак ме хвърлихте в размисъл ;-)
евентуално ще разделя 50 сега 50 наесен, но ме е страх да не ми се смеят от фонда на мизерните 2000 лева ако ги внасям на половинки...
иначе инвестицията е за 1-2 години.
Коментар
-
ivandavidov
Ето една статия, която обяснява на сравнително разбираем български език защо е полезно да се инвестира не всичко наведнъж, а на няколко пъти:
http://karoll.net/bg/index.php?secti..._article&id=68
Ако сумата ще е 2000 лева лично аз бих инвестирал 1000 сега, след 2-3 седмици още 500 лева и след още 2-3 седмици останалите 500 лева!
Естествено това е по мое мнение, не се смятам за капацитет, но мисля, че така е най-добре!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от psycoholicе пак ме хвърлихте в размисъл ;-)
евентуално ще разделя 50 сега 50 наесен, но ме е страх да не ми се смеят от фонда на мизерните 2000 лева ако ги внасям на половинки...
иначе инвестицията е за 1-2 години.
Коментар
-
е пак ме хвърлихте в размисъл ;-)
иначе инвестицията е за 1-2 години.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicМерси, ще действам ;-)
Успех и на вас!
Коментар
-
Re: Да инвестирам ли във фонд сега или да изчакам до есента?
Първоначално изпратено от psycoholicСтрува ли си да инвестирам във фонд сега когато пазарът е висок или да изчакам месец-два до есента с надеждата, че акциите на фондовете ще поевтинеят малко и тогава да влизам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DinosaurКое ти дава основание да смяташ, че акциите на фондовете ще поевтинеят есента? Ако така се случи, то ще е следствие на понижение на акциите от портфейла на дадения фонд. И след това какво ще следва? Ако влезеш при понижаващ се пазар-ще се изнервиш. При всички случаи се влиза при възходящ тренд.Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
Коментар