Първоначално изпратено от lglpb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставаПървоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от lglpbnadolu...............vse po-nadolu.mamicata im
Очаквам 1.635 - 1.640 по-песимистичена от твоята прогноза
Дал съм диапазон щото още се уча :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от lglpbnadolu...............vse po-nadolu.mamicata im
Очаквам 1.635 - 1.640 по-песимистичена от твоята прогноза
Дал съм диапазон щото още се уча :-)Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
А ето едно мнение за всички паникьори:
Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.
Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpbPopEye,i malkoto pari koito imash shte ti izgoriat v tozi tap fond.niama nikakav izhod.kak mojah da se mina i az taka
Изходи има много, но всеки трябва самостоятелно да избере какво да прави.
Ще се върна на цифрите.
За днес:
Емисионна стойност на дял: 1.66786
( изчислена по данни от тук: http://www.investor.bg/?cat=155 , на www.dskam.bg в момента в който пиша все още не е изнесена информация )
Резултат от сесията днес: BG40: -3.93%, SOFIX: -3.62%.
За вчера:
Емисионна стойност на дял: 1.69761
Промяна в емисионната стойност на дял в резултат на днешната сесия:
(1.66786 - 1.69761)/1.69761 = -1.75%
Мисля, че се лъжеш ако смяташ, че има фонд, който гарантирано ще печели в условия като сегашните. Ще дойде време и за печалби, но кога точно не мога да кажа.
НАПИСАНОТО НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО. ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ, КОЯТО ДА ИЗПОЛЗВА.
Коментар
-
В този фонд, както и в много други не са магьосници, та при падащ пазар, те да формират положителна доходност! Проблема не е в тях-ако ти стиска и парите ти трябват след 2-3 години, чакай все ще си на плюс, а ако си мислил да направиш няколко десетки процента за година, не си избрал правилния момент!
Във всеки случай фонда не ти е виновен, ама хич!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpbPopEye,i malkoto pari koito imash shte ti izgoriat v tozi tap fond.niama nikakav izhod.kak mojah da se mina i az taka
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpbniama po-zaguben fond ot dsk rastej.za 5 meseca sam na zad 1500 lv.
Важно е да излезеш на време :-) .
Епитетите с които си нарекъл фонда важат за тебе. Ти къде спа последните 5 месеца? Ако си дългосрочен инвеститор с хоризонт 2-3 години тогава стисни зъби и чакай. Ще изгрее слънце и на твоята улица просто предишните 5 а и следващите няколко месеца ще са кофти. Поглени "клуба на разбитите сърца" хората говорят за загуби >50к . На този фон твоето е песен ;-)
Успех!Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
Коментар