IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международен Инвестиционен Фонд Титан

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yanchev
    На мен ми се върти някаква информация, че те се преименуваха на нещо от рода "... РЪБЪР ...." АД
    Малийй .... к'в си лъжец и манипулатор

Коментар

• На мен ми се върти някаква информация, че те се преименуваха на нещо от рода "... РЪБЪР ...." АД

Коментар

• Първоначално изпратено от ApuCToKpaT
        Първоначално изпратено от Bond
        Аз то помня, наистина беше 1994 г. Едно от дружествата, които събра пари и след това изчезна.
        А дали и сега не може да се случи това, моля даите инфо с какво е застрахован инвеститор в договорни фондове от такива измами !
        Eeeee ти нищо не каза.Тогава нямаше никакви регулации.Сега фондовете се лицензират.УД-тата се лицензират, инвестиционните консултанти се лицензират.Вече парите не ти ги управлява някой сервитьор като Ицо Салфетката или ченге като Геле Първанов.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond
          Аз то помня, наистина беше 1994 г. Едно от дружествата, които събра пари и след това изчезна.
          А дали и сега не може да се случи това, моля даите инфо с какво е застрахован инвеститор в договорни фондове от такива измами !
          Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond
            Така беше тогава.Тоя фонд е един от многото с гръмки имена които взеха парите и зчезнаха.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Аз то помня, наистина беше 1994 г. Едно от дружествата, които събра пари и след това изчезна.

Коментар

• Международен Инвестиционен Фонд Титан

Здравейте,

Някой знаели нещо за този фонд ?
                През 1994 е регистрирал емисия за акции и от тогава нищо
                не знам за него...

10х
              Working...
              X