IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Или такъв (виж годината):

Сър Едуард Дайър - Умът ми кралство е за мен

Умът ми кралство е за мен, такава радост в него грее, че всичко от света родено пред красотата му бледнее. И аз копнеех в свойте дни, ала умът ми забрани.

Ни кралски блясък и богатства, ни воля силна за победа, ни рана, мигом що зараства, ни форма, що с любов се гледа юе ме заробят в този час - в ума си го намирам аз.

И виждам как те често страдат - най-висшите са най-злочести; най-бързащите бързо падат; нещастията там са чести; постигат с труд, пестят със страх: не ще се наредя до тях.

Доволен съм, така живея, каквото имам, то ми стига; в ума е всичко, що лелея, и висша власт не ме застига. Тъй триумфирам като крал, задоволен от своя дял.

Те имат много, но още искат; за себе си аз малко взимам. Те бедни са, макар да стискат; богат съм аз с каквото имам. Те просят, аз пък милостиня давам; те креят, аз пък жив оставам.

На чужда скръб не се надсмивам; към нищо завист не познавам; от земното не се опивам; и цялостен така оставам. не се боя от смърт и враг, и всеки ден за мен е драг; Намират в похотта наслада, и мъдрост в яростното чувство; богатството им е откраднато, лукавството им е изкуство ала насладата за мен е моят ум успокоен.

Богат с безгрижие и здраве, със съвестта си чиста; ни с подкупи да се понравя, ни да обидя с мерзост искам. Така - до сетния ми ден. Дано и друг е тъй блажен!

Сър Едуард Дайър (1543 г. - 1607 г.) Английски поет

Коментар

• Света има и такава страна:
      http://www.vbox7.com/play:f1a8639a

Коментар

• Гошее, ама верно съвсем през просото го подкара, айде успокой топката малко, че злобичката вече избива отвсякъде)))

Коментар

• Иначе за алчността си прав. След 3-4 години тук ще претръпнеш!!!

Коментар

• Гошо-
            наистина са млади и успели момчета, които дължат всичко на себе си. Пример за всички които учат и работят!
            Всичките ти постове са подли и гадни... Напиши си името, цялото, ако си мъжко момче, а не прасе?

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
              Що не ги оставите момчетата да се оправят? Показали са че го могат. Наистина свестни момчета.
              Май някои тука ги води единствено завистта!
              Гошо,гъчи, гъчи, гъчи...

води ме алчноста ,и когато не могат да ми я заситят , им биа шута

Коментар

• Що не ги оставите момчетата да се оправят? Показали са че го могат. Наистина свестни момчета.
                Май някои тука ги води единствено завистта!
                Гошо,гъчи, гъчи, гъчи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                  Гоше, успокой се бе мойто момче, недей толкоз негативно към нещата. Явно е че си отскоро по тез места, това че веднъж си кеширал не значи, че следващият път пак ще успееш.
                  Що не видиш първо каква е тежестта на пътищата в портфейла на Макс, това евентуално би те довело до идеята, че не само те им тежат на портфейла. Имат и други позиции, ама вие само това си знете: ХДПАТ и МОСТС. Излагате се като цитирате само тези две позиции.
                  Казвам това не да се заяждам, а за да не внасяме толкова емоции в постингите си.

не ми се влиза в подробности за неща от кухнята предпочитам да наблегна на пържолката пред мене ,и да пътищата и моста са капман и капман са пътищата и мостовете на тези фасулски приказки може да се вържат леля Пена и чичи Пеньо от Пеньово ,подробности другият път...а да ,пътя беше малко над 6% ,а моста малко над 4% ,това за септември след днеска едва ли е толкова ,а неофициално може да се обадиш на Яръмов

Коментар

• не знам как са се намесили но не личи да има каквато и да било промяна дори напротив , днес спада ще е малко по висок от петъка .. според мен !!!!

Коментар

• Гоше, успокой се бе мойто момче, недей толкоз негативно към нещата. Явно е че си отскоро по тез места, това че веднъж си кеширал не значи, че следващият път пак ще успееш.
                      Що не видиш първо каква е тежестта на пътищата в портфейла на Макс, това евентуално би те довело до идеята, че не само те им тежат на портфейла. Имат и други позиции, ама вие само това си знете: ХДПАТ и МОСТС. Излагате се като цитирате само тези две позиции.
                      Казвам това не да се заяждам, а за да не внасяме толкова емоции в постингите си.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо момче лошо
                        Първоначално изпратено от pesho777
                        Misla ,4e utre 6te e posledniq den bez namesa na capman. 6te pusnat cena s -2, 3 % da si kupat evtino ot balacite i v srqda 6te izlezat seriozno da za6titavat poziciite si.

Ne e preporaka
                        приятелю и ти си падаш явно по глупостите ,капман вече се намесиха при това доста отчаяно по позицията нА HDPAT

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                          Misla ,4e utre 6te e posledniq den bez namesa na capman. 6te pusnat cena s -2, 3 % da si kupat evtino ot balacite i v srqda 6te izlezat seriozno da za6titavat poziciite si.

Ne e preporaka
                          приятелю и ти си падаш явно по глупостите ,капман вече се намесиха при това доста отчаяно по позицията нА HDPAT

Коментар

• доводите ви са балъшки и макар да съм вече на маса ще ви кажа защо: предпочитам да кеширам и да знам че съм прибрал кинтите на топло ,а след това ако нещата тръгнат нагоре няма значение цената ,на която съм купил щом регистрирам + .Мислете преди да ръсите простотии

Коментар

• Misla ,4e utre 6te e posledniq den bez namesa na capman. 6te pusnat cena s -2, 3 % da si kupat evtino ot balacite i v srqda 6te izlezat seriozno da za6titavat poziciite si.

Ne e preporaka

Коментар

• И аз бях в Капман днес. Опашка да Министерството на земеделието. Вложителите реват и си посипват главите с пепел, други просто припадат, а линейките летят безспирно към Пирогов. Утре национален траур.

Коментар

Working...
                                X