Надявам се бързо да достигнат нивата от преди корекцията! Тези дни купуваха на добри цени!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от observer-ALLНякой може ли да коментира повишението на разходите на Капман Макс за 10/2007 в сравнение с предишни месеци?Интересно ми е да чуя мнения.
Но едва ли 5 човека повече са определящи за разходите.
Коментар
-
Ами сами на себе си не могат да продават/купуват, но пък какво пречи част от "клиентите на ИП" да са "наши" хора. И се прави, някой му викат крос, други изкуствено качване на доходност.... абе трикове да искаш. Като прибавим и това, че сделки за портфейла минават като COB - общо взето това което виждате пред 132, май е това което ТЕ искат да виждате Но това не е само за Капман де - всички го правят
Според мен на институционалните инвеститори трябва да се дадат уникални номера и да търгуват само през тях и то само портфейла си. Ама кой ме пита мен?
Коментар
-
ОК, обаче възможен ли е и вариантът за който питам - да не е техен клиент, а да са самите те - в смисъл позволено ли е да си продаваш на себе си? И ако да (или ако има скрити начини) не може ли да се постигат произволни цени на дадена акция, стига да има някой капитал да си играе с него?
Първоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от dgsИзвинявайте за глупавия въпрос, но какво значи когато купувач и продавач е един и същ? Какво пречи тогава едно и също лице да си купува/продава от левия в десния на все по-висока цена - това отразява ли се по някакъв начин на средната цена на акциите на дадено дружество и съответно на фондовете когато си смятат техните цени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dgsПървоначално изпратено от Dimchohttp://profili.investor.bg/?cat=42
гледай първите три цифри отпред
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimchohttp://profili.investor.bg/?cat=42
гледай първите три цифри отпред
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКДо хората от опашката - няма защо да чакате, свършихме парите.
Коментар
Коментар