IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявам се бързо да достигнат нивата от преди корекцията! Тези дни купуваха на добри цени!

Коментар

• Първоначално изпратено от observer-ALL
      Някой може ли да коментира повишението на разходите на Капман Макс за 10/2007 в сравнение с предишни месеци?Интересно ми е да чуя мнения.
      Това което знам е че наемат хора за фронт офиса. Което си е нормално, до преди кризата активите се качваха с завидни темпове, трябва някой да работи насреща.

Но едва ли 5 човека повече са определящи за разходите.

Коментар

• Не виждам в портфейла им да присъства OTZK. Странно

Коментар

• Някой може ли да коментира повишението на разходите на Капман Макс за 10/2007 в сравнение с предишни месеци?Интересно ми е да чуя мнения.

Коментар

• Гледам сложили оферти купува на доста позиции и то за големички суми.

Коментар

• Кефят ме. До момента днес не са продали нищо.

Коментар

• Ало, Пепи къде се дяна? Жив ли си още?
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Братя, да не отсвирихте борсата? Или се успахте? Не трябваше ли да публикувате нещо?
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ами сами на себе си не могат да продават/купуват, но пък какво пречи част от "клиентите на ИП" да са "наши" хора. И се прави, някой му викат крос, други изкуствено качване на доходност.... абе трикове да искаш. Като прибавим и това, че сделки за портфейла минават като COB - общо взето това което виждате пред 132, май е това което ТЕ искат да виждате Но това не е само за Капман де - всички го правят

Според мен на институционалните инвеститори трябва да се дадат уникални номера и да търгуват само през тях и то само портфейла си. Ама кой ме пита мен?

Коментар

• Не знам да има позволен такъв начин.

Коментар

• ОК, обаче възможен ли е и вариантът за който питам - да не е техен клиент, а да са самите те - в смисъл позволено ли е да си продаваш на себе си? И ако да (или ако има скрити начини) не може ли да се постигат произволни цени на дадена акция, стига да има някой капитал да си играе с него?

Първоначално изпратено от Dimcho
                        Първоначално изпратено от dgs
                        Извинявайте за глупавия въпрос, но какво значи когато купувач и продавач е един и същ? Какво пречи тогава едно и също лице да си купува/продава от левия в десния на все по-висока цена - това отразява ли се по някакъв начин на средната цена на акциите на дадено дружество и съответно на фондовете когато си смятат техните цени?
                        Най-простия пример: клиент на ИП-то купува от тях за себе си или пък им продава на тях. Друг вариант е сделка между двама техни клиенти. Във всички тези случаи ще виждаш един и същи номер за продавач и купувач.

Коментар

• Първоначално изпратено от dgs
                          Първоначално изпратено от Dimcho
                          http://profili.investor.bg/?cat=42
                          гледай първите три цифри отпред
                          Извинявайте за глупавия въпрос, но какво значи когато купувач и продавач е един и същ? Какво пречи тогава едно и също лице да си купува/продава от левия в десния на все по-висока цена - това отразява ли се по някакъв начин на средната цена на акциите на дадено дружество и съответно на фондовете когато си смятат техните цени?
                          Най-простия пример: клиент на ИП-то купува от тях за себе си или пък им продава на тях. Друг вариант е сделка между двама техни клиенти. Във всички тези случаи ще виждаш един и същи номер за продавач и купувач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimcho
                            http://profili.investor.bg/?cat=42
                            гледай първите три цифри отпред

Коментар

• Хората изкараха над 120% до края на октомври а вие злорадствате че са върнали 10 или 12.Пак доходността ще им е по-голяма и от вашата и от на Ебана дори.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                                До хората от опашката - няма защо да чакате, свършихме парите.
                                OK stiga si matil vodata i zanimava6 s gluposti horata,ako naistina sledi6 otblizo fondovete na Kapman 6te znae6 kolko im e ke6a i 4e edvali 6te imat problem s obratnite izkupuvaniya(ili naro4no tseli6 da panira6 nyakogo?), ne sam 4ul i za drugi fondove.to yasno 4e panikyorite 6te prodavat ,ama edva li 6te se spre obratnoto izkupuvane na fondovete poradi lipsata na ke6,ina4e edva li 6tyaha da kupuvat v momenta-osven ako ti ne si po-golyamo nedootseneno finansovo guru

Коментар

Working...
                                X