IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ООООО Прасчо,

както вийдаш вече съм узрял за твойте черни прокоби , Кажи ся ще почваме ли да печелим вече или да продаваме квото е останало

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
      Amatoir,

нито плюя някои, нито обвинявам. Абе като ти прочетах пак мнението се чудя защо ти отговарям. Ясно казвам, че съм си поверил парите на Капман, според мен те са професионалисти. Ясно казвам че се вслушвам в други мнения, тъй като не се смятам за достатъчно подготвен сам да давам такива. И ясно казвам че безплатната инфромация струва колкото си дал за нея. А тук е пълно с "капацитети", и пак ясно казвам че не смятам прасчо за прав. Ако му беше чел мненията щеше да знаеш, че той предрича пълен фалит на договорните фондове. И го бях послушал щях да си спестя малко загуби, нищо повече. Ти сигурно си от тези дето са хванали тренда и сега чакат поредното дъно да влязат пак. Браво на теб.

Ей туй ич не съм го предричал ,ма ако се чудите де съм и как съм.....супер съм ,още си харча печалбата и то със здраве

Коментар

• Айде честито сбор...............

-3,7%

Коментар

• Vsashtnost sriva se predskaza ot mnogo ot uchastnicite vav foruma, makar i ne i v tazi tema. Osven tova v nacionalniyat pechat izlyazoha mnogo predupreditelni statii za situaciyata v BG, kakto i v mezhdunarodniya za svetovnata kriza.
          Az sam ot tezi, koito izlyazoha navreme. Zashto? Ot edna strana zaradi goreposochenata informaciya, ot druga, zashtoto ne obicham riska.
          No imam neshto polozhitelno da kazha - veche stigame nivoto ot kadeto zapochna pokachvaneto prez may 2007, sled porednata korekziya. Tova e nyakakva nadezhda. Problemat sega e inflaziyata v svetoven mashtab i nesigurnostta za PCHI v BG za 2008. A tova e situaciya, pri koyato mozhe da se ochakva korekziyata da prodalzhi.
          Preporachvam na vseki da prochete uchebnik po investicionni finansi, da razgleda portfeyla na Kapman i da nameri otchetite na saotvetnite kompanii, kakto i statistikite za tyah, da sledi Kapman promenyat li portfeyla si v novata situaciya i t.n. Osven tova da sledi finansovite novini v lokalen i svetoven mashtab. Togava neshtata stavat yasni i si idvat na myastoto. Risk vinagi ima, no toy ne tryabva da se poema slyapo a informirano. Eto az v momenta naprimer imam investiciya vav fond za zemedelska zemya. I tova e risk, no pri tazi situaciya, toy e po-malak, a ima i shans sled vreme da bade opravdan, i spored men ima rediza prichini za tova - v lokalen i svetoven mashtab. Za tova go poeh. Pri vsichki korekzii ima akcii, koito prodalzhavat da se kachvat. Tova oznachava che kompetentniyat investitor mozhe da pecheli dori togava.

Uspeh na vsichki investitori.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Срамота е високодоходния и балансирания фонд да се изравнят по доходност! Не искам да бъда разбрана погрешно - харесвам Капман. Доверила съм им част от парите си и няма да напусна кораба с оглед дългосрочните си очаквания, но ме е яд!
            От друга страна високодоходните фондови са и високо рискови, така че е нормално в такава ш...на ситуация да паднат повече от балансираните, ама ... не е гот!

Коментар

Amatoir,

нито плюя някои, нито обвинявам. Абе като ти прочетах пак мнението се чудя защо ти отговарям. Ясно казвам, че съм си поверил парите на Капман, според мен те са професионалисти. Ясно казвам че се вслушвам в други мнения, тъй като не се смятам за достатъчно подготвен сам да давам такива. И ясно казвам че безплатната инфромация струва колкото си дал за нея. А тук е пълно с "капацитети", и пак ясно казвам че не смятам прасчо за прав. Ако му беше чел мненията щеше да знаеш, че той предрича пълен фалит на договорните фондове. И го бях послушал щях да си спестя малко загуби, нищо повече. Ти сигурно си от тези дето са хванали тренда и сега чакат поредното дъно да влязат пак. Браво на теб.
              Глупости, аз ако целех тренда, нямаше да пиша, щото по островите дето искам да ида няма нет

Коментар

• edva li shte se stigne chak do faliti.az imam dialove i v drugi fondove i shte vi kja che kapman sa padnali nai-malko za celia period ot oktomvri do sega

Коментар

• Amatoir,

Коментар

Как сте приятели!
                    От известно време си гледам индексите, от време на време смятам колко продължавам да губя и си мисля за октомври миналата година. Имаше едно момче прасчо (кои знае с какъв ник е сега) дето при първото падане на Макса с 3,7% разправяше, че работата става е..на. Е тогава го изядохте всички, как ли не го наредихте. Аз самия се мислех, че това са глупости и всичко ще си продължи нагоре. Много мнения се изказаха, много доводи и теории за всяко следващо дъно, за връщането на положителния тренд от "утре" и какви ли не специалисти разправяха само хубави неща. Като се замисля обаче май по добре да се нях вързал на приказките на прасчо. Щях да съм малко по богат. И това потвърждава, че надали в този форум има хора (или поне от активно пишещите) които разбират кои знае колко. Аз разбира се като неопитен играч не давам мнения, но и като неопитен играч се опитвам да се вслушвам в чужди мнения.
                    Не ме разбирайте погрешно - нито съм влязъл на дъното, нито съм излязъл на върха ( за разлика от финансовите гурута тук), нито пък смятам че нещата ще си останат така или че прасчо е много в час с нещата. Просто ми се иска във форума да не пишат хора като мен дето хал хабер си нямат и само объркват неопитните играчи. А и честно казано не ме бърка чак толкова много тоя спад. Да имам репо сделка, която си погасявам с месечните доходи, даже мисля да ч увелича, и да имам времеви хоризонт от няколко години. И да още съм вътре, защото с всичките си жалки познания за борсова търговия мога да ви кажа, че хората които не се вживяват като спекуланти а инвеститори и особено такива като мен без претенции, все ще изкарат някои лев от Капман, в края на годината фонда пак ще е първи и ще докара рекордна доходност............ но какво разбирам аз, мойе и да си загубя всичките пари или да си купя параход.
                    И днес пак ще сме поне 2-3% надолу , бягайте спекуланти ! !!!!!!!
                    Хич не схванах тезата ти - ако беше послушал прасчо и индексите бяха подскочили ,щеше да плюеш прасчо че нищо не разбирал.

Тук е форум и идеята му е да се изказва куцо и сакато. Ако искаш мнение на финансов гуру - иди където трябва и си плати колкото трябва за да те посъветва гуру. Тук се изказват хора непрофесионалисти. Ако има хора които да целят тренда безпогрешно (а такива няма)... бъди сигурен че те не пишат по форумите Да не говорим че сегашното положение вече излиза от рамките на всякакви логики и прогнози и едва ли има човек, който да може обосновано да ти каже какво следва. Утре може да паднем и с 10%, може и да се качим с 0,5% - работата верно тука има, тука нема. Ама който го е страх от меците, не се ръга в гората.

Всъщност ти от форума ли определяш инвестиционната си политика? Много жалко за теб ако е така.

Коментар

"Точно така спекуланти - всеки тръгнал да забогатява за една година на 6 месец е в затвора" - перифразирай го както искаш!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Как сте приятели!
                        От известно време си гледам индексите, от време на време смятам колко продължавам да губя и си мисля за октомври миналата година. Имаше едно момче прасчо (кои знае с какъв ник е сега) дето при първото падане на Макса с 3,7% разправяше, че работата става е..на. Е тогава го изядохте всички, как ли не го наредихте. Аз самия се мислех, че това са глупости и всичко ще си продължи нагоре. Много мнения се изказаха, много доводи и теории за всяко следващо дъно, за връщането на положителния тренд от "утре" и какви ли не специалисти разправяха само хубави неща. Като се замисля обаче май по добре да се нях вързал на приказките на прасчо. Щях да съм малко по богат. И това потвърждава, че надали в този форум има хора (или поне от активно пишещите) които разбират кои знае колко. Аз разбира се като неопитен играч не давам мнения, но и като неопитен играч се опитвам да се вслушвам в чужди мнения.
                        Не ме разбирайте погрешно - нито съм влязъл на дъното, нито съм излязъл на върха ( за разлика от финансовите гурута тук), нито пък смятам че нещата ще си останат така или че прасчо е много в час с нещата. Просто ми се иска във форума да не пишат хора като мен дето хал хабер си нямат и само объркват неопитните играчи. А и честно казано не ме бърка чак толкова много тоя спад. Да имам репо сделка, която си погасявам с месечните доходи, даже мисля да ч увелича, и да имам времеви хоризонт от няколко години. И да още съм вътре, защото с всичките си жалки познания за борсова търговия мога да ви кажа, че хората които не се вживяват като спекуланти а инвеститори и особено такива като мен без претенции, все ще изкарат някои лев от Капман, в края на годината фонда пак ще е първи и ще докара рекордна доходност............ но какво разбирам аз, мойе и да си загубя всичките пари или да си купя параход.

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
                          do koga shte padat tezi akcii?
                          Дано да беше само до днес!!!!

Коментар

• do koga shte padat tezi akcii?

Коментар

• Е как да го коментираме - нормално! Казват си мнението. Е, ако имаш предвид, че всъщност не отговарят точно на зададения въпрос ..., но е обяснимо. Трудно се дават прогнози в такъв момент. Важното е, че демонстрират положителна нагласа, а според може да им се има доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
                                Първоначално изпратено от An4eto
                                Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
                                Първоначално изпратено от An4eto
                                Първоначално изпратено от corkscrew
                                колко ли ще е днес Макса???????
                                -
                                обратно изкупуване 40.4770 (-0.8%) емисионна стойност 41.0476 (-0.8%)
                                Май май и тоя месец ще го пишем дъждовен :-)

Как ще кометирате това ?

Какви са очакванията ви за доходността от пазара на акции у нас в следващата година?

Оптимисти сме относно развитието на капиталовия пазар. Гледаме позитивно на корекцията, на която станахме свидетели през последните няколко месеца, и считаме, че тя беше необходима, за да се възвърнат цените в по-реалистичнни граници. Те все още са доста високи, въпреки че според нас спадът вече до голяма степен е стабилизиран. Броят на планираните ИПО-та за 2008 е огромен, което е позитивно развитие. Освен това по-големият брой увеличения на капитала със свежи средства също е интересна тенденция, от която не стоим настрани за компаниите, в които RBF притежава акции.

Коментар

Working...
                                X