IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе незнам от вторник до сега ми се струва малко пресилен тоя резултат (в негативна посока). То само Мостове и Пътища да имаха щеше да е толкова. А те все пак имат и други акции (надяваме се). Аз имам портфейл с общо взето доста ликвидните позиции, той пострада с горе долу толкова. А те имат доста по голяма диверсификация. Незнам. А и наистина контрастта с Юга е покъртителен, а доскоро движеха успоредно.

Нещо ме гложди мисълта че това обявяване на цените два пъти седмично е доста удобничко за някой манипулации.

В крайна сметка изчислението на дяла всички го приемаме на юнашко доверие. Преди поне портфейла имахме, сега и това няма. На практика единствения който може да ги контролира е "комисията", ама...

Коментар

• MOSTS са -19.09% от 11.01.08, а HDPAT сa -12.04%
      Нетна стойност на активите за 1 дял е ~-10%. Това нали обезсмисля идеята, че подпират цените им, че са тясно свързани, че портфейлът не е диверсифициран...

Баси спада,
      продавайте всички идва апокалипсис Капман ще фалира до дни , бягайте бързо

Дано ме послушат повече хора, че искам капманчетата да управляват само мойте пари.
      Айде ся сериозно, няма кво да се плашите (докато не се обадят от банката) Кадето е текло пак ще тече. ПОне плюс 75% доходност тая година, догодина повече.

Намерете си по добре платена работа и оставете фонда да си работи.

Айде
      ~-76хил. дяла по-малко - бая зайци са избягали.

ПП Коментарът не е препоръка за купуване, още по-малко за продаване Мислете с главите си@

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
        Юга за трите дни са около -3,5 а портфейлите са им приблизително еднакви. И аз се чудя кво стана този пат.......................
        Били са еднакви ... преди 2 месеца ...

Коментар

• Искаш да кажеш, можеха да изманипулират пазара със 7-8 хиляди, за да си надуят цената???? Това едва ли някой фонд го прави, защото КФН бди!
          За манипулация не говоря , а за подкрепа.....някой позиции паднаха от 5% до 10 % с 50 изтъргувани акции в позициите -общо.

Коментар

• Юга за трите дни са около -3,5 а портфейлите са им приблизително еднакви. И аз се чудя кво стана този пат.......................
            Iskam da popitam profisionalistite:
            Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
              Искаш да кажеш, можеха да изманипулират пазара със 7-8 хиляди, за да си надуят цената???? Това едва ли някой фонд го прави, защото КФН бди!
              КФН бди?! Ооо да, особено към края на месеца или тримесечието

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                недоспали покерджии с димяща цигара в уста,залагащи и последната си кешовица!
                Я, познал си се ! Браво ! Съвет, безплатен - тютюнопушенето вреди на вашето здраве !

Поздрави !

Коментар

• Искаш да кажеш, можеха да изманипулират пазара със 7-8 хиляди, за да си надуят цената???? Това едва ли някой фонд го прави, защото КФН бди!

Коментар

• Amatyor написа :
                    Почва да ми мирише на сериозна конспирация при това смятане на процентите. Дали пък тая цена не е много удобна ако са посъбрали доста поръчки за обратно изкупуване?

Реципрочен ефект имаше когато удариха наскоро +6%. Тогава имаха доста чакащи заявки за закупуване.

Нищо лично към Капман, просто теория на конспирацията.
                    Уважавам посредника, но днеска с 7,8 хиляди в две , три позиции можеха да намалят значително процента.

Коментар

• Баси спада,
                      продавайте всички идва апокалипсис Капман ще фалира до дни , бягайте бързо

Дано ме послушат повече хора, че искам капманчетата да управляват само мойте пари.
                      Айде ся сериозно, няма кво да се плашите (докато не се обадят от банката) Кадето е текло пак ще тече. ПОне плюс 75% доходност тая година, догодина повече.

Намерете си по добре платена работа и оставете фонда да си работи.

Айде

Коментар

• Почва да ми мирише на сериозна конспирация при това смятане на процентите. Дали пък тая цена не е много удобна ако са посъбрали доста поръчки за обратно изкупуване?

Реципрочен ефект имаше когато удариха наскоро +6%. Тогава имаха доста чакащи заявки за закупуване.

Нищо лично към Капман, просто теория на конспирацията.

Коментар

• Capman Group 36.1683 (-6.1%)

bez salzi samo...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                            Днес ще върнем поне 2,5-3%. Гадна работа.
                            заредете се с търпение -8,5% според мен

Коментар

• Най важното е че в офиса е спокойно. Преди 10 мин. бях там. Двама купуваха.

Успех!

Коментар

• Кво направихте пак,бе?И тука и в темата за оптимизма сутринта! Изкарахте Опъл4енците като недоспали покерджии с димяща цигара в уста,залагащи и последната си кешовица! Мале,Вазов ако ви 4уй ще се обърне в гроба! Ей го е,и Путин си тръгва сърдит-4ел форума!

Коментар

Working...
                                X