Абе незнам от вторник до сега ми се струва малко пресилен тоя резултат (в негативна посока). То само Мостове и Пътища да имаха щеше да е толкова. А те все пак имат и други акции (надяваме се). Аз имам портфейл с общо взето доста ликвидните позиции, той пострада с горе долу толкова. А те имат доста по голяма диверсификация. Незнам. А и наистина контрастта с Юга е покъртителен, а доскоро движеха успоредно.
Нещо ме гложди мисълта че това обявяване на цените два пъти седмично е доста удобничко за някой манипулации.
В крайна сметка изчислението на дяла всички го приемаме на юнашко доверие. Преди поне портфейла имахме, сега и това няма. На практика единствения който може да ги контролира е "комисията", ама...
Нещо ме гложди мисълта че това обявяване на цените два пъти седмично е доста удобничко за някой манипулации.
В крайна сметка изчислението на дяла всички го приемаме на юнашко доверие. Преди поне портфейла имахме, сега и това няма. На практика единствения който може да ги контролира е "комисията", ама...
Коментар