Първоначално изпратено от Чичо Уорън
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от investor4funМного отлив на средства, много чудо. Всъщност най-накрая плана да прецакат Капман успя. Ама сринаха борсата като за световно. И който има от позициите на Капман сега като излезат да разпродават да се пази.
Като гледам какво правят май няма опасност от масово разпродаване. Според мен с подобни предупреждения и подхвърляния само се нагнетява допълнитено обстановката. Аз лично смятам, че Капман ще бъдат добре занапред.
Имам дялове и не смятам да ги тегля. Не е препоръка.
А 0,57% не са никак малко, недей го подценява. Особенно сега и особенно когато миналата седмица и Денси изнесе солидно количество кеш от Капитала.
Според статия в профита Макса пък е бил само с 0,37% кеш над задължителните 10. И това е към 1 Февруари....
Нищо не препоръчвам имам участие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4funМного отлив на средства, много чудо. Всъщност най-накрая плана да прецакат Капман успя. Ама сринаха борсата като за световно. И който има от позициите на Капман сега като излезат да разпродават да се пази.
Като гледам какво правят май няма опасност от масово разпродаване. Според мен с подобни предупреждения и подхвърляния само се нагнетява допълнитено обстановката. Аз лично смятам, че Капман ще бъдат добре занапред.
Имам дялове и не смятам да ги тегля. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bani4kaSbozaПървоначално изпратено от Fair manТия пичове се движат плътно със SOFIX и това означава, че ще тръгнат нагоре когато и индекса тръгне натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bani4kaSbozaПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Fair manТия пичове се движат плътно със SOFIX и това означава, че ще тръгнат нагоре когато и индекса тръгне натамСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Fair manТия пичове се движат плътно със SOFIX и това означава, че ще тръгнат нагоре когато и индекса тръгне натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair manТия пичове се движат плътно със SOFIX и това означава, че ще тръгнат нагоре когато и индекса тръгне натамСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
zle e ako ima goliama vulna ot obratni izkupuvania ot 3 sedmici varvi nastrani borsata predpolgam kojto e iskal da izlezne e izliazal
Lukoil sa namalili uchastieto si s 0,57% tova kolko e neto i kato chast ot fonda e druga smetka chak takuv ogromen dial ne e. Plus tova, tova e Capman Capital, a ne Capman Max
Първоначално изпратено от AmatyorКапман разполагал само с 0,37% кеш (над задължителните 10). Това или е много добре .... или мнооооооого зле...... Предстои да видим
Оп сега виждам че и пенсионерите на Лукоил са изтеглили значителен дял...
Не отиват на добре нещата...
Коментар
Коментар