Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от belugaМи то си има регулативни органи. То капман това явно им е начина на работа. Сега използват доходността от 2006. След 2 години ще продължат сигурно да я ползват още както вървят нещата. Факт е че на техния сайт много трудно можеш да разбереш колко им е реалната доходност. От лакомия се наиграха сами. Вместо като им нарастваха активи от лакомия да си намалят процента в пътища и мостове, те продължиха да помпат и сега си сърбат попарата.
Така е. За инвестиралите на 45-47 лева да почерпят. хахахахМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Ми то си има регулативни органи. То капман това явно им е начина на работа. Сега използват доходността от 2006. След 2 години ще продължат сигурно да я ползват още както вървят нещата. Факт е че на техния сайт много трудно можеш да разбереш колко им е реалната доходност. От лакомия се наиграха сами. Вместо като им нарастваха активи от лакомия да си намалят процента в пътища и мостове, те продължиха да помпат и сега си сърбат попарата.
Така е. За инвестиралите на 45-47 лева да почерпят. хахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от RDD2
Абе Кампанците големи смешковци бре пуснали тук там реклама с доходността си за 2006 ? тия случайно да значт сега коя година сме :-) нека .. търсят нови рибета ... Да ама Не ... хайде да видим кой ще е 1 вият фонд който ще даде тон за песен с Фалита си
е за това говоря
http://www.moitepari.bg/Fondove/Vzai...LuSKcKEhL2FuOA
Най-големият смешник си ти тук. Още след регистрацията ти в първия пост написа за очаквани фалити на ДФ и през няколко поста ти си продължаваш да си пишеш фантасмагории, въпреки , че в твоята първа тема ти бе обяснено в повече 350 поста , че ДФ не може да фалира. Но ти си знаеш фалит, та фалит.
Сега за Капман. Това са изнесените данни от страницата с която ни убеждаваш, че рекламират доходност от 2006 година :
Име на фонда Тип История на цени Промяна Такса управле-ние Доходностот началото на годината за последните 12 месеца от началото на публично предлагане Станд. откл.
Капман Асет Мениджмънт АД Капман Макс ДФ В 0.62% 2.50% -30.55% 23.31% 60.02% 24.48%
Капман Асет Мениджмънт АД Капман Капитал АД ИД Б 0.42% 1.90% -22.19% 27.74% 38.08% 19.47%
Жалкия си единствен ти RDD2
RDD2, разбираш ли цифричките които цитираш ?
Искаш ли пояснение ?
Капман Макс :
Доходност от началото на годината - минус 30.55%
Доходност за последните 12 месеца - плюс 23.31%
Доходност от началото на публично предлагане - плюс 60.02%
Капман Капитал :
Доходност от началото на годината - минус 22.19%
Доходност за последните 12 месеца - плюс 27.74%
Доходност от началото на публично предлагане - плюс 38.08%
Голям смешник и жалко човече си RDD2
ВСИЧКО СИ Е СЪВСЕМ КОРЕКТНО ПРИ КАПМАН
Нямам дялове в Капман и не смятам да имам.
Не е препоръка за покупко-продажби на дялове на Капманfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwiПървоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от atwiС тая латиница не ти разбрах много въпроса, но ще ти кажа, че не съм олимпиец - т.е. не играя за участие, а винаги за победа/печалба. А съм във фонд, защото нямам време за Кобоси.
Успех!
Абе Кампанците големи смешковци бре пуснали тук там реклама с доходността си за 2006 ? тия случайно да значт сега коя година сме :-) нека .. търсят нови рибета ... Да ама Не ... хайде да видим кой ще е 1 вият фонд който ще даде тон за песен с Фалита си
е за това говоря
http://www.moitepari.bg/Fondove/Vzai...LuSKcKEhL2FuOA
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от atwiС тая латиница не ти разбрах много въпроса, но ще ти кажа, че не съм олимпиец - т.е. не играя за участие, а винаги за победа/печалба. А съм във фонд, защото нямам време за Кобоси.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwiС тая латиница не ти разбрах много въпроса, но ще ти кажа, че не съм олимпиец - т.е. не играя за участие, а винаги за победа/печалба. А съм във фонд, защото нямам време за Кобоси.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpb1.ДФ Юг Маркет Максимум 39.32%
2.ДФ Капман Макс 23.61%
3.ДФ Ти Би Ай Динамик 23.16%
4.ИД Елана Високодоходен Фонд 19.06%
5.ДФ ОББ Премиум Акции 13.54%
Взаимни фондове - доходност за последните 12 месеца
Едно е да правиш 100% на фонд от 12 млн. лв., друго е да правиш загуба от 30-40% след като фонда е стигнал 90 млн. лв.
В първия случай печелиш 12 млн. лв., а във втория губиш над 25 млн. лв.
Какво да ви обяснявам
Народа загуби много пари
Не е препоръка за каквото и да било, покупки, продажби, анализи, върхове, дъна, трендове и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RDD2Дека са ви сега рекламките за доходност нас 100% парите ви са в ръцете на Специалисти Smile))) хахаха Smile ( те ще се погрижат за тях по добре от колкото вие ) хахаха ей БФБ голям бърдак , всичките фондове пародия на нещо но не знам и аз точно на какво ..
31 Октомври - 18 Арил
-34,93% ( е по добре от това здраве му кажи)
Ту Би Континюе..... :-)
Коментар
Коментар