IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от beluga
    Ми то си има регулативни органи. То капман това явно им е начина на работа. Сега използват доходността от 2006. След 2 години ще продължат сигурно да я ползват още както вървят нещата. Факт е че на техния сайт много трудно можеш да разбереш колко им е реалната доходност. От лакомия се наиграха сами. Вместо като им нарастваха активи от лакомия да си намалят процента в пътища и мостове, те продължиха да помпат и сега си сърбат попарата.
    Така е. За инвестиралите на 45-47 лева да почерпят. хахахах
    Много точно казано, колега ;-) Лаком гъз кокали сере. Лошото е, че гъза на един е лаком пък на друг ще сере кокали :-(
    +1 za sagalenie ne e vinoven toz deto qde , a toz deto mu q dava

Коментар

• Първоначално изпратено от beluga
      Ми то си има регулативни органи. То капман това явно им е начина на работа. Сега използват доходността от 2006. След 2 години ще продължат сигурно да я ползват още както вървят нещата. Факт е че на техния сайт много трудно можеш да разбереш колко им е реалната доходност. От лакомия се наиграха сами. Вместо като им нарастваха активи от лакомия да си намалят процента в пътища и мостове, те продължиха да помпат и сега си сърбат попарата.
      Много точно казано, колега ;-) Лаком гъз кокали сере. Лошото е, че гъза на един е лаком пък на друг ще сере кокали :-(
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ми то си има регулативни органи. То капман това явно им е начина на работа. Сега използват доходността от 2006. След 2 години ще продължат сигурно да я ползват още както вървят нещата. Факт е че на техния сайт много трудно можеш да разбереш колко им е реалната доходност. От лакомия се наиграха сами. Вместо като им нарастваха активи от лакомия да си намалят процента в пътища и мостове, те продължиха да помпат и сега си сърбат попарата.

Коментар

• Първоначално изпратено от RDD2

Абе Кампанците големи смешковци бре пуснали тук там реклама с доходността си за 2006 ? тия случайно да значт сега коя година сме :-) нека .. търсят нови рибета ... Да ама Не ... хайде да видим кой ще е 1 вият фонд който ще даде тон за песен с Фалита си

е за това говоря

http://www.moitepari.bg/Fondove/Vzai...LuSKcKEhL2FuOA

Най-големият смешник си ти тук. Още след регистрацията ти в първия пост написа за очаквани фалити на ДФ и през няколко поста ти си продължаваш да си пишеш фантасмагории, въпреки , че в твоята първа тема ти бе обяснено в повече 350 поста , че ДФ не може да фалира. Но ти си знаеш фалит, та фалит.

Сега за Капман. Това са изнесените данни от страницата с която ни убеждаваш, че рекламират доходност от 2006 година :

Име на фонда Тип История на цени Промяна Такса управле-ние Доходностот началото на годината за последните 12 месеца от началото на публично предлагане Станд. откл.

Капман Асет Мениджмънт АД Капман Макс ДФ В 0.62% 2.50% -30.55% 23.31% 60.02% 24.48%
          Капман Асет Мениджмънт АД Капман Капитал АД ИД Б 0.42% 1.90% -22.19% 27.74% 38.08% 19.47%

Жалкия си единствен ти RDD2

RDD2, разбираш ли цифричките които цитираш ?

Искаш ли пояснение ?

Капман Макс :

Доходност от началото на годината - минус 30.55%

Доходност за последните 12 месеца - плюс 23.31%

Доходност от началото на публично предлагане - плюс 60.02%

Капман Капитал :

Доходност от началото на годината - минус 22.19%

Доходност за последните 12 месеца - плюс 27.74%

Доходност от началото на публично предлагане - плюс 38.08%

Голям смешник и жалко човече си RDD2

ВСИЧКО СИ Е СЪВСЕМ КОРЕКТНО ПРИ КАПМАН

Нямам дялове в Капман и не смятам да имам.

Не е препоръка за покупко-продажби на дялове на Капман
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
            Първоначално изпратено от slavikd
            Първоначално изпратено от atwi
            С тая латиница не ти разбрах много въпроса, но ще ти кажа, че не съм олимпиец - т.е. не играя за участие, а винаги за победа/печалба. А съм във фонд, защото нямам време за Кобоси.
            Успех!
            Kupi prez posrednik. Stava za po malko ot chas. Komisionite sa ot 0,5-2% i sam izbirash akciqta i momenta. Ne e koi znae kakvo, no si spestqvash investiraneto vav vsqkakvi kompanii, a i sam si si vinoven za greshkite Ne e preporaka... no az izlqzox ot edin fond qnuari, i kraq na mart vlqzox v FFBH...
            Същото е, трябва време да следиш.

Абе Кампанците големи смешковци бре пуснали тук там реклама с доходността си за 2006 ? тия случайно да значт сега коя година сме :-) нека .. търсят нови рибета ... Да ама Не ... хайде да видим кой ще е 1 вият фонд който ще даде тон за песен с Фалита си

е за това говоря

http://www.moitepari.bg/Fondove/Vzai...LuSKcKEhL2FuOA

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
              Първоначално изпратено от atwi
              С тая латиница не ти разбрах много въпроса, но ще ти кажа, че не съм олимпиец - т.е. не играя за участие, а винаги за победа/печалба. А съм във фонд, защото нямам време за Кобоси.
              Успех!
              Kupi prez posrednik. Stava za po malko ot chas. Komisionite sa ot 0,5-2% i sam izbirash akciqta i momenta. Ne e koi znae kakvo, no si spestqvash investiraneto vav vsqkakvi kompanii, a i sam si si vinoven za greshkite Ne e preporaka... no az izlqzox ot edin fond qnuari, i kraq na mart vlqzox v FFBH...
              Същото е, трябва време да следиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
                Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
                  1.ДФ Юг Маркет Максимум 39.32%
                  2.ДФ Капман Макс 23.61%
                  3.ДФ Ти Би Ай Динамик 23.16%
                  4.ИД Елана Високодоходен Фонд 19.06%
                  5.ДФ ОББ Премиум Акции 13.54%
                  Взаимни фондове - доходност за последните 12 месеца
                  Да но имайте предвид че фондовете имаха много по-малки активи когато печелеха и когато хората им довериха парите си започнаха да губят зверски. Така че тези % са некоректни. Реално резултатите са отрицателни като реализиран резултат от инвестициите.

Едно е да правиш 100% на фонд от 12 млн. лв., друго е да правиш загуба от 30-40% след като фонда е стигнал 90 млн. лв.
                  В първия случай печелиш 12 млн. лв., а във втория губиш над 25 млн. лв.

Какво да ви обяснявам
                  Народа загуби много пари

Не е препоръка за каквото и да било, покупки, продажби, анализи, върхове, дъна, трендове и т.н.

Коментар

• 1.ДФ Юг Маркет Максимум 39.32%
                    2.ДФ Капман Макс 23.61%
                    3.ДФ Ти Би Ай Динамик 23.16%
                    4.ИД Елана Високодоходен Фонд 19.06%
                    5.ДФ ОББ Премиум Акции 13.54%
                    Взаимни фондове - доходност за последните 12 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от RDD2
                      Дека са ви сега рекламките за доходност нас 100% парите ви са в ръцете на Специалисти Smile))) хахаха Smile ( те ще се погрижат за тях по добре от колкото вие ) хахаха ей БФБ голям бърдак , всичките фондове пародия на нещо но не знам и аз точно на какво ..
                      Какво стана с тези Кампман бре ? в темата и вече никой не се сеща да пише ...... каде отидоха всички който вярваха ? бяха N1 а сега какво стана от 46 лв на 29 ... и сега са N1 :-), но като най губещият фонд :-) май май .....

31 Октомври - 18 Арил
                      -34,93% ( е по добре от това здраве му кажи)

Ту Би Континюе..... :-)

Коментар

• Дека са ви сега рекламките за доходност нас 100% парите ви са в ръцете на Специалисти Smile))) хахаха Smile ( те ще се погрижат за тях по добре от колкото вие ) хахаха ей БФБ голям бърдак , всичките фондове пародия на нещо но не знам и аз точно на какво ..

Коментар

• dano da se stabilizirame do kraia na liatoto

Коментар

• Първоначално изпратено от penelopa
                            Първоначално изпратено от Chubaka
                            напред.........орли!
                            Орлите май се оказаха РАЦИ!

03.07.2007 538 25 063 060.66 856 094.0000 10.00 29.2760

казано по простичко - 1 год ! хайде сега наново ... но не с тази доходност :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Chubaka
                              напред.........орли!
                              Орлите май се оказаха РАЦИ!

Коментар

• напред.........орли!

Коментар

Working...
                                X