IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mmm

Не става въпрос за конспирация или превземане на бизнес. Просто едно такова... някак си... абе не такова каквото трябва до бъде в нормален пазар. Иначе и пожелавам на акцията да си върви нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от rezachka
      Капман продадоха 44 акции на ХДПАТ... що така?
      Откъде знаете, че са на Капман?

Коментар

• Първоначално изпратено от rezachka
        абе хора, говорим за 44 акции кво толкова, едва ли това е опит на ТИМ да превземе бизнеса на Божков
        Въобще не става дума за това.Просто е интересно защо продават акция която им беше станала едва ли не нарицателна за името.Не са прескочили ограничението.И не е това причината за продажба.
        Life won't wait for you.

Коментар

• абе хора, говорим за 44 акции кво толкова, едва ли това е опит на ТИМ да превземе бизнеса на Божков

Коментар

• аййййдееее, почнаха конспирациите))
            А не може ли фондовете на ЦКБ да търсят добри акции за....добра доходност на портфейлите си))

Коментар

• mmm

Ами според мен ходът им е правилен с оглед на това, че те трябваше така или иначе да намалят дяловете си в Пътищата. Това е доста голяма сделка. Бъдещето на тази акция не се наемам да коментирам още повече че съм неопитен. Едва ли обаче цената и ще "потъне" както пророкуват някои.

Смущаващият нюанс за мен е следния - Тим купува акции на Божков. Подобни сделки само могат да ни напомнят в каква страна живеем, колко непредсказум е пазара краткосрочно и дългосрочно и колко малко зависят нещата от обикновения играч. Дори купувачите да са наистина клиенти на ЦКБ, както предлага Пепи, помислете си само през кого минават подобни транзакции.

С Момина Крепост изобщо не съм запознат.

Коментар

• А това не може ли да са ГОЛЕМИ клиенти на ЦКБ???:-)))

Абе който разбира Маестро-HDPAT забива:-)))

Коментар

• Re: mmm

Първоначално изпратено от blah blah
                  ЦКБ тимаджиите ли бяха?
                  Същите
                  Life won't wait for you.

Коментар

• mmm

ЦКБ тимаджиите ли бяха?

Коментар

• Днес Капман много продаде.45 Пътя и два големи пакета на Момина крепост.И купувачът все е ЦКБ.Мнения?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Капман продадоха 44 акции на ХДПАТ... що така?

Коментар

• Първоначално изпратено от del_lover
                          Инвестиционен портфейл на Capman към 10.08.2007
                          http://delian.trevko.com/index.php?v...on=com_content
                          Прави ми впечатление, че са закупили много АДСИЦ акции. Да не би да е заради новите индекси?

Имам дялове в Капман. Не е преп...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Първоначално изпратено от Director
                            Първоначално изпратено от SeanICK
                            Ne znam dali nqkoi zabelqza, moje bi da, no kapmanci se ottarvaha ot paketite na CORP i FIB v predverieto na ipote4nata kriza i posledva6tiq 4asti4en krah na nqkoi banki, prodavaiki na maksimalno dostignatite stojnosti po 2te pozicii ot listvaneto si na borsata.ako tova ne e znak za dalnovidnost na analiti4niq ekip na UD-to-zdrave mu kaji!
                            Никой в БГ не предвиди кризата, а Капманци излязоха от банките заради увеличението на МЗР, което ще им влоши резултатите.
                            Шефе, ти коя точно банка очакваш да си влоши резултатите? Не ти ли се струва малко прибързано едно такова заключение? :-)
                            Като няма да ги влошат, защо им паднаха акциите? Засегнати от увеличението на МЗР са най-вече банките с български собственици, т.е. без могъща майка от чужбина зад гърба си. Естествено, че при равни други условия увеличените МЗР ще влошат резултатите. Друг е въпросът с колко - може и да е незначително, но както се видя, пазарът реагира - аз говоря за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
                              Първоначално изпратено от SeanICK
                              Ne znam dali nqkoi zabelqza, moje bi da, no kapmanci se ottarvaha ot paketite na CORP i FIB v predverieto na ipote4nata kriza i posledva6tiq 4asti4en krah na nqkoi banki, prodavaiki na maksimalno dostignatite stojnosti po 2te pozicii ot listvaneto si na borsata.ako tova ne e znak za dalnovidnost na analiti4niq ekip na UD-to-zdrave mu kaji!
                              Никой в БГ не предвиди кризата, а Капманци излязоха от банките заради увеличението на МЗР, което ще им влоши резултатите.
                              Шефе, ти коя точно банка очакваш да си влоши резултатите? Не ти ли се струва малко прибързано едно такова заключение? :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK

Коментар

Working...
                                X