IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: търсене портфеил на МАХ

Първоначално изпратено от Teodor27
    имам и друго ?-че в случай , че пожелая да си откупя част от дяловете или всичките , на базата на коя стойност ще ми бъдат изплатени ?
    на тази за вторник или на тази за петък ? или ........

Благодаря
    Абе, батка, ти кат придоби (закупи) дяловете въобще НЕЩО прочел ли си ?
    Не се заяждам...
    Просто недоумявам КАК СЕ ДАВАТ ПАРИ БЕЗ ДА СИ СЕ ЗАПОЗНАЛ с условията при които си дал (инвестирал в случая...) парите си...????
    Баси..
    :shock:

Извинявам се ако нещо съм недоразбрал...
    :P
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

имам и друго ?-че в случай , че пожелая да си откупя част от дяловете или всичките , на базата на коя стойност ще ми бъдат изплатени ?

Благодаря
      Не да "откупя" а да продадеш!
      И вземи първо попрочети това онова във форума а и на страницата на Макса, пък после питай. Явно имаш желание да инвестираш и това е похвално, но ти препоръчвам първо да се подготвиш, защото тук ще те базикат само с тъпите въпроси.

Коментар

• На същия принцип като купуването Теодоре. Ако подадеш искането за обратно в понеделник или вторник - по цените от вторник вечер, сряда, четвъртък и петък - по петъчната цена на обратно изкупуване.

Коментар

Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от mimkata
            mnogo blagodaria.
            uspeshen den
            От кога си фенка на Капман ?
            Life won't wait for you.

Коментар

• mnogo blagodaria.
              uspeshen den

Коментар

Първоначално изпратено от mimkata
                на CAPITALA го намерих , но с портфайла на MAX не мога да се справя. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                http://download.bse-sofia.bg/finance...%20DFCAPMX.pdf
                Life won't wait for you.

Коментар

• търсене портфеил на МАХ

на CAPITALA го намерих , но с портфайла на MAX не мога да се справя. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Коментар

• mersi

Първоначално изпратено от Dundo1
                    Първоначално изпратено от mimkata
                    Как мога да видя портфеила на MAX и на capital.
                    рових се яко в сайта, но намирам само някякви графики!!!

Thanks!!!
                    vlez v saita na borsata i ottam na s4etovodni ot4eti. Posle tursi6 za Q3/ 2007 i vutre 6te vidi6 mese4ni ot4eti na CAPMAX i CAPTL

Коментар

• Първоначално изпратено от mimkata
                      Как мога да видя портфеила на MAX и на capital.

Thanks!!!
                      vlez v saita na borsata i ottam na s4etovodni ot4eti. Posle tursi6 za Q3/ 2007 i vutre 6te vidi6 mese4ni ot4eti na CAPMAX i CAPTL

Коментар

• Как мога да видя портфеила на MAX и на capital.

Thanks!!!

Коментар

• Благодаря за инфото ! относно цената по която се купуват дялове !

Коментар

• Ако решиш да купиш в понеделник (подадеш заявка) ще е по цена от последващия вторник. В четвъртък се купуват по цена от последващия петък. Най готино е във вторник, ще ги купиш по цената от последващия петък

В крайна сметка това си е записано в документите които разписваш. Ако не ти е по вкуса - не разписваш Дал господ фондове. И всеки ден и два пъти седмично - колкото ти сърце иска. Просто е нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                              Първоначално изпратено от al4en
                              и 2 3 лева са пари но когати си платил 45 лв за 1 дял а получиш 3 лв ! май май не са много пари спор няма ,че до момента наистина се представят повече от добре .. и все пак .. запитвам се защо не публикуват всеки ден цената за 1 дял .. по принцип ако не се лъжа не са ли задължени да го правят като някой други фондове ( няма да ги назовавам за да не правя реклама )
                              Koi shte q pravi cenata vseki den? ti li ? ako q pravqt vseki den trqbva da plashtat pove4e na tezi koito q pravqt .. samo gluposti pishete ve4e si obqsnqvam zashto mnogo hora sprqha da pishat i da vi otvarqt o4ite!!!!
                              човек ДСК- изнасяр резултатите всеки ден ! вски ден ! може да преовериш от началото на фонда до ден днешен каква е котировката на дяловете, абсолютно всичко ... не исках да го пиша за да не правя реклама относно информация за хората който са им доверили парите си ! и спред мен така би било най правилно да знаеш всеки ден колко пари имаш , за 3 дни може да гледаш дъното от долу !!!!
                              Фондовете не са задължени да изнасят цените на дяловете си всеки ден , а два пъти седмично ,мисля .А на теб като не ти харесва Капман избери си друг фонд толкова много има които всеки ден смятат цената на дяловете си !

кой говори за %%%% мисълта ми беше само и единствено за информацията за стоиноста на дяловете ! не ме кефи това че изнасят резултатите всеки ден ! както 1 могат така и те , както смятата цената 2 пъти седмично така може и всеки ден ! запитвате ли се какво може да стане за 3 дни ? би ли ми обяснил някои ако реша да купя дялове в понеделник на каква цена ? на цената от петък ? или ако реша да купя в четвъртак ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor27
                                човек ДСК- изнасяр резултатите всеки ден ! вски ден ! може да преовериш от началото на фонда до ден днешен каква е котировката на дяловете, абсолютно всичко ... не исках да го пиша за да не правя реклама относно информация за хората който са им доверили парите си ! и спред мен така би било най правилно да знаеш всеки ден колко пари имаш , за 3 дни може да гледаш дъното от долу !!!!
                                Ми като изнасят всеки ден вземи си тия 56.55% на ДСК вместо 123.76% на Капман и по живо-по здраво
                                NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Working...
                                X