Пичове (stiif_bg и OK), защо вместо да си отваряте очите взаимно, не вземете да си измиете очите... хигиенично е, най-малкото... но преди всичко, за да махнете някои гурели на групировки, които ви пречат на зрението...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ Европа (DFEUR)
Collapse
X
-
ОК
Мисля че не е голяма тайна - от пенсионните фондове ЦКБ Сила и Съгласие, контролирани от ТИМ, вероятно. Така че фонда си е направен от ТИМ и за ТИМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКАми кои са се вижда от портфейла им. Само акции на ТИМ, включително Слънчеви лъчи. Значи Европа = ТИМ и ТИМ = Европа. Изключително добра диверсификация между сектори.
Само, че все пак ми е интересно двете начални закупувания от по 6-7 мил може ли да се разбере от кой са направени или това е поверителна информация?
Коментар
-
ОК
Ами кои са се вижда от портфейла им. Само акции на ТИМ, включително Слънчеви лъчи. Значи Европа = ТИМ и ТИМ = Европа. Изключително добра диверсификация между сектори.
Коментар
-
ДФ Европа (DFEUR)
Здравейте, докато разглеждах отчетите на фондовете и попаднах на този фонд.
Направи ми впечатление, че за 1 месец са набрали 18 мил! Много ми е интересно как мога да разбера от къде са дошли тези пари. Като гледам са били големите купувачи през Декември.
Някой знае ли нещо повече за този фонд?
От тук може да видите отчета му:
http://www.bse-sofia.bg/download/fin...31.12.2006.pdfТагове: Отмаркиране на всички
Коментар