IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултатите на под-фондовете на Pioneer в евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драги ми псевдо-финансово гуру,

За твое сведение, асет мениджмънта е нещо повече от това да купуваш и продаваш ценни книжа и деривативи. То си е индустрия, ама ти си седиш в подуене и се опитваш с некви половинчати подигравки да ми влезеш в тона. Истината е, че ако беше такова велико гуру, щеше да седиш в Ню Йорк или Лондон, и от зяпане в монитора нямаше да имаш време да се ровиш из форуми.

Повтарям, нито разбираш от бизнеса, нито си финансов гуру.

А сериозно - Пайъниър имат най-голям пазарен дял в България, което показва, че си разбират от бизнеса.

Коментар

• Дидке,

май ти е време да го смениш шофьора щото тоя нещо не го бива със скоростния лост и ти ми се влачиш на полусъединител тука из форума.
      А асет мениджмънт бизнес-а ще го разбираш само насън и то ако преди това си си изпила 2-та диазепама!
      Брех колко злоба брей, отрови целия форум!

Коментар

• FinGuru,

Хем не работиш с фондове, хем даваш мнение. Ти си толкова гуру, колкото фирмения ми шофьор е Шумахер.

Имам идея от асет мениджмънт бизнес, и явно го разбирам много по добре от саморекламиращи се финансови експерти като теб, дето са я са чували за инвестиционна политика я не. Арогантно недоразумение си ти, а не гуру.

Коментар

• Първоначално изпратено от FinGuru
          Аз не работя с ликвидни акции и фондове и не бих могъл да ти дам съвет,
          Aha, dobre... iasno

Коментар

• Мосю Караконд-juilee,

Никой не критикувам само казвам че на моя стомах му е трудно да яде руски борш при 15-20% доходност преди такса управление. Нечии друг стомах може да е ОК. Нямам и нищо против JPM France, DWS, TD Waterhouse, Charles Schwab или който и да било. Хората си продават фондовете и сигурно си печелят.
            Аз не работя с ликвидни акции и фондове и не бих могъл да ти дам съвет, но мога да ти пожелая късмет.

Коментар

• FinGuru,

tuk kritikuvash sashto DWS i JPM
              http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6546&r=14

Koi e dobriat fond v koito bi investiral ti? Ako ne e taina razbira se.

Коментар

• Скъпа Дидке,

Не виждам какво общо има мойто местоположение с темата. Ти твойто дори не си го посочила. Ако ме питаш дали съм бил в Бостън, да бил съм и е едно село и в никакъв случай не е финансов център, не е дори и Грийнуитч в Кънектикът ако ме разбираш какво искам да ти кажа.

С това отношение твойто просто ти пожелавам да не си в тоя бизнес, а и да си те уверявам че това е едно тъй да се каже временно положение за теб.

Коментар

• Dargi Guru ot Poduane,

Koia banka spored teb ne e selska? Pioneer e edin ot naj-starite asset managers v sveta, i headqiarters e v Boston.

Коментар

• Некадърност на мениджърите например. Кой кадърен мениджър с ума си би работил за тая селска банка?

Коментар

• Резултатите на под-фондовете на Pioneer в евро

Здравейте. Не знам дали някой следи тези резултати, но за последните 6 месеца почти всички под-фондове в ЕВРО са на загуба, а почти всички в $ са на печалба? Има ли някакво обяснение?

Ето и линка с резултатите на предлаганите в БГ под-фондове
                      http://www.pioneer.cz/bg/Fund/FundsOverview.asp
                    Working...
                    X