Първоначално изпратено от sa60o0
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първият индексен фонд в БГ
Collapse
X
-
ivandavidov
Last edited by ivandavidov; 03.01.2015, 04:02.
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеИма ли някой тук, който да е инвестирал и да има лични впечетления от дейността на компанията и по специално ме интересува - Алфа Софикс индекс. Коректни ли са ? Понеже гледам сайта им е много умряла работа, реших да звънна един телефон, не че толкова имам какво да ги питам, по скоро ми беше интерестно дали някой ще отговори на номера за контакти - е два дни набирам, никой не ми отговаря, та затова се чудя. Въобще някой има ли преки впечетления от тях ? Съществуват ли изобщо
Коректни са. Аз не съм имал проблеми. Лошото е, че тази година Алфа Софикс Индекс е с много по-ниска доходност в сравнение с другите. Например Златен Лев Индекс 30 е с доста по-висока доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАйде оправете го това заглавие най-накрая, че не спря да ми вади очите! ПЪРВИЯТ, не първия - индексен фонд ...
Коментар
-
Има ли някой тук, който да е инвестирал и да има лични впечетления от дейността на компанията и по специално ме интересува - Алфа Софикс индекс. Коректни ли са ? Понеже гледам сайта им е много умряла работа, реших да звънна един телефон, не че толкова имам какво да ги питам, по скоро ми беше интерестно дали някой ще отговори на номера за контакти - е два дни набирам, никой не ми отговаря, та затова се чудя. Въобще някой има ли преки впечетления от тях ? Съществуват ли изобщоНе е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kadebg Разгледай мнениеКомпаниите от портфейла на фонда АЛФА ИНДЕКС ТОП 20 са изброени тук:
alfafunds.com/?page=portfailtop15
Коментар
-
спадът на индекса въпреки покачването на включените в него компании е факт. дължи се на направената корекция в индекса и на корекционния коефициент. в сайта на Дневник има методика на изчисление на индекса, според която се вади изменението на излизащите и се добавят влизащите компании. и понеже новите компании в петък са паднали спрямо четвъртък повече от старите, коефициентът е под 1.
що се отнася до Алфа Индекс Топ 20, емисионната стойност на дяловете на фонда за утре (5.2) е 1.5921 лв., което е по-високо от днешното 1.5459 лв. и отразява покачването на пазара.
Коментар
-
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7142&r=8
Просто повдигам темата защото в нея има няклко отговора от "alfafunds" - надяа се някой от Алфа асет мениджмънт. Може би от там ще дойде отгоора за стойностите на индекса днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от roskata111Първоначално изпратено от alfafundsняма такава информация
Коментар
Коментар