IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Погасяване на кредит или инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестирай в себе си, с първите 5000 иди някъде на Карибите или Мавриций, а с другите през зимата някъде из Алпите. Ще ти е гот и ще го запомниш за цял живот. На БФБ само ядове те чакат, а и живота е кратък!

Коментар

• Тя, просто gorkata питаше за тях. По-точно беше писала Адвент, но предположих, че има предвид Адванс Инвест. Кой е най-добрият фонд може да провери лесно, като се видят постигнатите доходности за първите 5 месеца на годината. Не че резултатите им са много впечатляващи де.

Коментар

• Аз поне, бих инвестирала.
        Очаквам, че догодина % по ипотечните кредити ще понижат още нивата си и бих се опитала да договоря нови такива по заварения кредит или да рефинансирам стария от друга банка.

П.П
        Първоначално изпратено от Гари
        Адванс е един от вариантите, Карол минават за едни от най-добрите.
        Едва ли е много коректно да се посочва конкретен ИП, а и по какъв показател минават за най-добри?

Коментар

• Гено Тонев е финансов специалист от голям мащаб , за да се занимава с дребни риби като мен... Подобен съвет дадох на колега преди по-малко от година - септември 2005 . Резултатът е налице - печалба около 30% за 10 месеца...
          Ние с малко се задоволяваме..:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
            Купи си 1400 акции на ЦКБ . По 6.50 лв горе-долу правят около 9100 лева . След няколко месеца участвувай в увеличението на капитала . Ще ти трябват 700 лева . След това просто ги задръж...
            Успешен избор :-)))
            На теб Гено Тонев ли ти дава такива съвети?

Коментар

• Погасиси част от кредита и си намали по този начин месечната вноска или срока на заема.

Коментар

• Купи си 1400 акции на ЦКБ . По 6.50 лв горе-долу правят около 9100 лева . След няколко месеца участвувай в увеличението на капитала . Ще ти трябват 700 лева . След това просто ги задръж...
                Успешен избор :-)))

Коментар

• Предвид очакваната висока инфлация в следващите години докато настигнем цените в ЕС, доста хора смятат, че ще има значително обезценяване на кредитите и затова не е изгодно да се погасяват преждевременно. Щом нямаш време сам да инвестираш парите си, дай ги в някой взаимен фонд. Адванс е един от вариантите, Карол минават за едни от най-добрите.

Коментар

• Погасяване на кредит или инвестиция

Здравейте,
                    изпаднаха ми малко пари, които се 4удя как да похар4а по най-добър на4ин.

Сумата е малка - около 10000.
                    Имам ипоте4ен кредит, и се 4удя дали да погася 4аст от него, или да ги инвестирам в Адвент или не6то подобно.

Какво бихте ме посъветвали?

Благодаря предварително
                    Поздрави и лека
                  Working...
                  X