If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ Стандарт инвестмънт високодоходен фонд (DFSIHF)
Мавродиев и компания, се спънаха още на първото препятствие във ВАС.
Да се закрива КФН, по ще има полза за държавата, ще се икономисат доста парички.
А тази КФН е толкова безпомощна ...., че няма какво да се коментира.
Сега КФН са толкова уязвими......на практика отнемането на лиценза спира работата на посредника....от там един куп следващи събитя....Виж ако питаш ОК за него е било правилно....Абе Царят дава ,пъдарят не дава
добре де, оказа се, че КФН са сбъркали. Сега какво правим, кой им търси отговорност, ми те утре на целия пазар ще дръпнат лицензите за едното нищо.
Сега КФН са толкова уязвими......на практика отнемането на лиценза спира работата на посредника....от там един куп следващи събитя....Виж ако питаш ОК за него е било правилно....Абе Царят дава ,пъдарят не дава
Това е първа инстанция на ВАС. По-полека с крайните изводи.
това е голям скандал ако действително се окаже, че лиценза е отнет неправилно!
ДА СЕ ОКАЖЕ ЛИ
АБЕ ВАС ИМ ГО ВРЪЩА......
Виж сега ОК ....аз не съм казал дали са на загуба или не....Чета ,че ВАС ИМ Е ВЪРНАЛ ЛИЦЕНЗА....,което според мен означава,че КФН не са били в правото си,за което заслужават наказание.....
Дали са дбре или не решава СЪДЪТ а не ние с теб по форумите.Затова сега очаквам ответен иск за ОГРОМНА СУМА....мИ тя КФН утре може да вземе лиценза на който си иска....
...А дали са на загуба ....не знам ....сега ще отръскат доста пари...лошотое ,че ще ги плащаме данъкоплатците пак
това е голям скандал ако действително се окаже, че лиценза е отнет неправилно!
И с получената компенсация да подпират ОЦК още 5 години Сериозно, посредник на загуба са... КФН им направи цяла услуга, че им взе лиценза.
Виж сега ОК ....аз не съм казал дали са на загуба или не....Чета ,че ВАС ИМ Е ВЪРНАЛ ЛИЦЕНЗА....,което според мен означава,че КФН не са били в правото си,за което заслужават наказание.....
Дали са дбре или не решава СЪДЪТ а не ние с теб по форумите.Затова сега очаквам ответен иск за ОГРОМНА СУМА....мИ тя КФН утре може да вземе лиценза на който си иска....
...А дали са на загуба ....не знам ....сега ще отръскат доста пари...лошотое ,че ще ги плащаме данъкоплатците пак
Стандарт инвестмънт са свързани с мафиотите братя Маргини
Ръководството на Стандарт инвестмънт са свързани с мафиотите братя Маргини. Те са същите хора, които начело със скандалният ректор на Свищовската академия Величко Адамов перат парите от наркотици на братя Маргини чрез офшорни фирми. Те дълго време източваха парите от пенсиите чрез пенсионен фонд Бъдеще, където акционери бяха Величко Адамов и др. преподаватели от Свищов. По тази схема бяха откраднати десетки милиони от парите за пенсии всяка година. Не случайно регистрираха рекордни загуби всяка година. Сега пенсионият фонд Бъдеще е с нов собственик, които не иска повече да губи пари, чрез Стандарт асет мениджмънт. Досега Величко Адамов и престъпната му банда имаха покровителство от страна на ГЕРБ и нещата се потулваха. Дали това е единичен пробив и нещата пак ще бъдат потулени ще покаже бъдещето.
Фонда е много стабилен.
Разходите за управление са ниски.
Цена продава и купува дял е еднаква.
Инвестират в дружества със стабилен фундамент и т.н.
Не случайно много от пенсионните фондове инвестират там
Лично аз съм инвестирал при тях.
Разгледай сайта им: http://www.standardinvestment.bg/?s_id=3&lang=bg&
Уважаеми колеги от форума според вас заслужава ли си да се инвестира в този фонд. Питам, защото гледам че има много малко коментари за този фонд. Благодаря.
Коментар