biik а ти като какъв работи там ако не е тайна. Все пак като ще говорим нека покажем нещата до края. Все пак ако тези от Златен Лев са такива за каквито пишем тук нека да кажем всичко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционен консултант - УД "Златен лев Капитал"
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Много ми е интересно, кой ще работи за 300 лв. Все пак това не е като да караш такси ителектуален труд е. Това е въпрос на самоуважение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от seagateЛудите отдавна свършиха. Незнам колко души ще вземат лиценз, но за 500-700 лв., който им се закачи на въдицата ще разбере на какво "дърво" се е закачил.
nyama premii, nyama bonusi, nyama 13 zaplata, nyama nishto over.
A za upravlyavashtite UD-to - "smyah v zalata". Pretencii bez nikakvo pokritie.
Коментар
-
Какво изобщо да говорим. Смятам, че още малко ще го има това във финансовата сфера а и навсякъде в България да не се ценят добрите служители и да им се плаща със стотинки. Който работодател не разбере това ще си пати, а някои вече си патят. Така или иначе незнам какво е заплащането в посредниците, УД и банките в момента, но ако е вярно за тези 500 лева за които говориш, наистина е жалко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bil tamАми и аз минах от там на стаж. Имам добри и кратки спомени. И доколкото си спомням, досега в УД-то не са имали консултант, за да ги е напуснал.
А човек със сигурност ще намерят, особено като се има предвид колко души ще вземата лиценз съвсем скоро.
ПС: Коментарът на безимен отново остава загадка за мен...
Иначе е много елементарно: ако не схващаш никакъв смисъл, очевидно такъв няма...
Някои наистина трудно се ориентират и всяка дума за тях е загадка... Я се концентрирай малко!
Та на въпроса, където си "изключил": разбираш ли, човече-стажант, че Те "човек със сигурност ще намерят" (както пишеш ти, самият) , но Те търсят не човек, а инвестиционен консултант... (с човеци вече навсякъде е пълно!).
Хайде, бъди здрав! :-)
Коментар
-
Ами и аз минах от там на стаж. Имам добри и кратки спомени. И доколкото си спомням, досега в УД-то не са имали консултант, за да ги е напуснал.
А човек със сигурност ще намерят, особено като се има предвид колко души ще вземата лиценз съвсем скоро.
ПС: Коментарът на безимен отново остава загадка за мен...
Коментар
-
Re: Инвестиционен консултант - УД "Златен лев Капитал&q
Първоначално изпратено от zl_capitalУД "Златен лев Капитал" АД търси да назначи инвестиционен консултант. Заинтересованите лица да изпратят CV и мотивационно писмо на адрес : capital@zlatenlev.com.
За повече информация : тел. 02 / 9654511
Платен коментар
Тук има много стойностни мнения на хора с много знания (от които се уча!), но едва ли те търсят подобна ангажираност, след като вече знаят какъв е пътят..., т.е. защо да работят за някого, след като могат да работят за себе си?
В името на всеобщото благоденствие? ;-) Хайде де! :-)
Не засягам изобщо въпроса за хоноруването на труда на добрия инв. консултант, защото на практика той не подлежи на нормиране! И защо ще му е да бъде инв. консултант, когато, ако наистина е добър, може да се регистрира в КФН като професионален инвеститор?
Успехи на всички търсещи, които рано или късно намират нещото, което търсят (но по-добре рано, защото след няколко месеца не се знае кой ще остане на този пазар!) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от iuhМомчета вие сега това което го казвате знаете ли го със сигурност или просто сте чували. Имам предвид, че явно говорите за условията в Златен Лев.
Ako vsichko behse normalno nyamashe da puskat obyavi prez nyakolko meseca.
Коментар
Коментар