Здравейте. Вуйчо ми има някакви дялове от Адванс Инвест. Звънях на посочен телефон, прехвърлиха ме през 3 номера, четвъртия изобщо не вдигна. Някой да има идея как роднината ми да разкара тези хартийки и поне някакви пари да вземе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаимни фондове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от badboy99 Разгледай мнениеКакво разбирате под Такса Управление ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
немам време да чета глупости. твоите "услуги" са за балъците. аз мога и сам да си се оправям и мога да си загубя парите сам нема нужда та ми ми "помагат"Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Каква половина, бе - я прочети един договор....
Коментар
-
ама ми вземат половината доход ако има такъв. а когато са на загуба аз си я поемам цялата. мерси за такова "управление"Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пак пишеш, без да мислиш. Ти някъде гледаш: 4% - ама моите клиенти (каквито има и туканка) друго ще кажат. Колко те чешат всяка година - също се знае - само от доходността, ако няма - няма чесане.
И още нещо - ако някой няма доходи, как по дяволите ще си внася по ДПФ? Това, че някой "не е декларирал доходи", не означава, че няма - и че няма данъци за намаляване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от *M*M* Разгледай мнение
Ако си намерил начин да си прибереш парите от дарение - да, а другото е : 10 % за ДПФ, 10 % за застраховка живот и 10 % за здравна застраховка. Това се сещам на първо четене без да ровя в ЗДДФЛ. Ако пропускам нещо кажи.Last edited by nradev; 26.07.2017, 04:00.
Коментар
-
Да - има доходи, които не се облагат - хъхрешките помощи например и тези от бране на джилезу. Аз такива клиенти нямам.
Айде моля ти се - не ми обяснявай - вече не знам колко пъти те хващам да пишеш тотални глупости.
Почти всички мои клиенти чешат горанов като крастав и бъхлясал макак, малцината други просто не им се занимавало. Може да им е жал за - знам ли ги, всеки си решава.
Коментар
-
с данъците си скаран доста,ама обясняваш на клиентите как да чешат Горанов.има доходи дето не се облагат и то не малко има и такива които са обложени при източника. земи прочети ЗДДФЛ няколко пъти после се прави на данъчен експерт
Коментар
-
с данъците си скаран доста,ама обясняваш на клиентите как да чешат Горанов.има доходи дето не се облагат и то не малко има и такива които са обложени при източника. земи прочети ЗДДФЛ няколко пъти после се прави на данъчен експерт
Айде моля ти се - не ми обяснявай - вече не знам колко пъти те хващам да пишеш тотални глупости.
Почти всички мои клиенти чешат горанов като крастав и бъхлясал макак, малцината други просто не им се занимавало. Може да им е жал за - знам ли ги, всеки си решава.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пак пишеш, без да мислиш. Ти някъде гледаш: 4% - ама моите клиенти (каквито има и туканка) друго ще кажат. Колко те чешат всяка година - също се знае - само от доходността, ако няма - няма чесане.
И още нещо - ако някой няма доходи, как по дяволите ще си внася по ДПФ? Това, че някой "не е декларирал доходи", не означава, че няма - и че няма данъци за намаляване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеИмпе, крайно време е да скъсаш с тези мошеници от Алианц и да си намериш по-почтена работа, в която не се налага да лъжеш хората. Има смисъл човек да си направи рискова застраховка, за в случай, че му се случи нещо много лошо. Да спестява по този начин - не. Има смисъл да се спестява за старини. Да се спестява чрез пенсионни фондове - не. Чрез взаимни фондове, управлявани от велики скъпи мениджъри - не. Много ми е забавно като вземат да ми хвалят някой фонд, който непрекъснато е много под пазара колко бил добър.
Интересно ми е ти самият имаш ли спестовна застраховка и за каква сума. А ДПФ?
Разбира се, че имам човешка, защото и аз - небезсмъртен. И въпреки, че е в старата компания, в която работех (далеч не толкова могъща), въпреки че е обвързана с консервативен фонд, според представянето и досега (не е минал и 1/3 от периода) и темпът на нарастване на партидата, сигурен съм на около 93.8%, че накрая ще съм напред - и ще съм все пак защитен през туй време. А продуктите на Allianz са ного по-добри - тия дни се занимавах с един клиент, който месец преди началото на четвъртата година от договорът си, е назад само с 12-13% от внесеното досега, при положение, че не е ного млад и при положение, че застрахователната му сума е висока - надхвърля двойно парите, дето трябва да внесе за целият срок, защото човекът има няколко деца. Който поразбирва от човекозастраховане, разбира колко фантастически добро представяне е това. И за него е силно вероятно, че ще си е напред с парите, а и ще има силна защита, ако таковата.
Разбира се, че имам и ДПФ-енце - и съм доволен от доходността му. Винаги е хубаво човек да диверсифицира инвестиции и през фондове - крайно съществен плюс са допълнителни екстри - застрахователна защита и защитени пари, които никой не може да ти очеше.
Ти чешеш г-н горанов,
а теб никой не може да те очеше.
Какво по-хубаво?
Онакиев - старая се драги, благодаряМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар