If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми засега съм доволен. Но дори и да има някви временни сривове покрай изборите няма да се юрна да продавам. Тия от Карол май си разбират от работата. Дори се надявам да има сривове покрай изборите )))
Имам малко акции в Адванс, но съм инвестирал там с перспектива за 2-3 години минимум. И по 15% на година да правят ще съм доволен. Пак е по добре от банките. Понеже имам друга работа и не мога по цял ден да следя борсата, съм оставил да го прави някой, на който това му е работата.
корекции корекци някоя по продължителна корекциика и край та в българия всичко е възможна неработещи предприятия и цените скачат примери колкото щеш химко машините изнесени в чужбина а то даже се котира на борсата
Добре, а някой смятал ли си е колко би трябвало да е реалната стойност на една акция от Адванс ако вземем под внимание надценените и подценените акции в портфейла? Ясно ми е, че в краткосрочен план обемите, които имат по определени позиции, са големи, трудно могат да се продадат бързо и на добра цена. Т.е. такава сметка дава известно изкриваване. И въпреки това, гледайте в перспектива.
има хора с пари има а човека винаги е лаком винаги иска да печели без да прави нищо затова и борсите съществуват а като се замислиш прочетеш това онова разбираш че са пирамида но това не пречи да печелиш само да можеш
Коментар