IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИД Адванс инвест - бъдеще

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vale12

И кое и как ще почнат да обират? Пак всеки говори а нищо не казва. Ти ИД знаеш ли какво е?

Коментар

• Advance

Togava slagai v burkani i haide v maasata

Коментар

• Advance

а бе че разбират разбират ама да не почнат обират

Коментар

• Advance

Ми засега съм доволен. Но дори и да има някви временни сривове покрай изборите няма да се юрна да продавам. Тия от Карол май си разбират от работата. Дори се надявам да има сривове покрай изборите )))

Коментар

• Advance

Щом така си решил

Коментар

• Advance

Имам малко акции в Адванс, но съм инвестирал там с перспектива за 2-3 години минимум. И по 15% на година да правят ще съм доволен. Пак е по добре от банките. Понеже имам друга работа и не мога по цял ден да следя борсата, съм оставил да го прави някой, на който това му е работата.

Коментар

• Advance

Явно има доста да учиш.Ок очакви си сривовете и дано ги доживееш.

Коментар

• Advance

корекции корекци някоя по продължителна корекциика и край та в българия всичко е възможна неработещи предприятия и цените скачат примери колкото щеш химко машините изнесени в чужбина а то даже се котира на борсата

Коментар

• Advance

Вале ти пък за кви сривове говориш и кви 2лв искаш?

Коментар

• Advance

Ne moje da se o4akva pove4e ot 15-20 procenta godi6na dohodnost

Коментар

• Advance

абе ако борсата се срине 2 лева през крив макарон но да пази господ

Коментар

• Advance

Добре, а някой смятал ли си е колко би трябвало да е реалната стойност на една акция от Адванс ако вземем под внимание надценените и подценените акции в портфейла? Ясно ми е, че в краткосрочен план обемите, които имат по определени позиции, са големи, трудно могат да се продадат бързо и на добра цена. Т.е. такава сметка дава известно изкриваване. И въпреки това, гледайте в перспектива.

Коментар

• Advance

има хора с пари има а човека винаги е лаком винаги иска да печели без да прави нищо затова и борсите съществуват а като се замислиш прочетеш това онова разбираш че са пирамида но това не пречи да печелиш само да можеш

Коментар

• Advance

2 лева може но чак към Юни-Юли

Коментар

• Advance

Дрън дрън та пляс глупости на таркалета дребните риби. ХА ХА ХА яко изказване

Коментар

Working...
                                X