If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оффф, разберете, че Вейл12 нарочно си прави...с вас за да ви дразни и да ви гледа сеира. Не му обръщайте внимание. Човека иска да ви види реакциите просто. Игнора ще е най-хубавото нещо спрямо него. Както и срещу всеки друг , който ползва форума за забава. То не че лошо де, ама...
A kakvo bi kazal chovek ako si biaha napravili ofis kato povecheto zdravni kasi - ultra moderni ofisi plateni s nashite nemalki zdravni osigurovki, pri polozhenie che vsichki znaem kakvo e polozhenieto na zdravnata ni sistema?
Ne e tolkova vazen office'a Muki, vazno e kakvo stava tam otzad.
Bulbank kato e s laskav office i kakvo-samo edni debeli tzotzi obikaljat okolo klientite i drankat gluposti.
To taka e i prikazkata - po drehite posrestat, po akula izprasta
Karol sa pi4ove i mnogo rabotjat, ste opravjat i outfit'a si, vervajte mi!
какво ли ще стане с цената ако видим в България това което става в Америка дау джонс от 10800 на 10080 какво ли ще стане с "инвеститорите" дето ще пазаруват
Съгласен съм с предишното мнение. Въпреки, че жената беше турбо-любезна. Имам малко пари в адванс, другите са ми в златен лев, което май е грешка гледайки целия им цигарен портфейл. Обаче никога не се знае кога ще почнат пак да приватизират табаците, пък и юри гагарин си бачка повече от добре с тези опаковки. Така че и там наврях малко (
Дано вложенията във тези фондове се явят наистина алтернатива на банковите депозити
Скоро и у нас дет се вика )
Ще мине още време докат се случи това, но да видим, дано е по-скоро. Но за тази цел май трябва малко да позасилят рекламата, малко популярност им трябва. Щото закостенялото мислене не се пречупва много лесно. Тенденцията за Адванс е добра, надявам се, и аз съм им дал пари все пак. И не ми е безразлично как ги управляват. Та споделям нещата, които ми правят негативно впечатление. Също мога да кажа, че има кво да се желае по отношение на офиса им на Ботев, жалка картинка e. Мадамата там тръгна да ми се извинява - компютрите били бавни, щяли да ги сменят. Все пак рекорд след рекорд по отношение на управлявани активи правят - пък се излагат с някъв избушен офис. Тва е страшна антиреклама. Сигурен съм, че е въпрос на време, но все пак
Коментар