If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hamorphis, не му се връзвай. Той (вале12) се прави на интересен. Какво като говори глупости? Плюс това от хората, които пишат в този форум май само трима-четирима са чели конспекта на Адванс (ти си включен към тези, които са го чели-споко).
Kolegi,
mislja 4e tozi forum stana mnogo neseriozen
Tzinizmi/koito nejasno zasto ne se trijat/ Zenski pazar i t.n.
Molja neka vuvedem njakakuv reglament
Prostotijata hodi po horata, tova e jassno, oba4e za ljubiteli na zenski pazari, zadni 4asti i t.n. ima 4atove s folkmuzika, zapoznanstva i t.n.
\napixete nesto smisleno, stiga provokazii za advance invest - ste dava ili ne divident
Az li4no imam 6200 akzii na advance i sam stigal do 17 000 brojki, kogato se kupuvaha po 1.10
Vremeto na burzi skokove otmina bezvuzvratno, sega vapros na izbor e dali ste ostanem v Advance'a za okolo 15% godixna dohodnost ili ste tursim drugi alternativni investizii
pozdravi na vsi4ki seriozni 4itateli na IBG
Ами прочети Vale12 какви глупости пише. С него май само чрез сарказъм може да се разбере човек, въпреки че и в това се съмнявам.
И това го прави от около година въпросният Vale12. Не знам, сигурно му плащат от другите ИД-та, иначе не мога да си обясня писането на безмислици като неговите.
Kolegi,
mislja 4e tozi forum stana mnogo neseriozen
Tzinizmi/koito nejasno zasto ne se trijat/ Zenski pazar i t.n.
Molja neka vuvedem njakakuv reglament
Prostotijata hodi po horata, tova e jassno, oba4e za ljubiteli na zenski pazari, zadni 4asti i t.n. ima 4atove s folkmuzika, zapoznanstva i t.n.
\napixete nesto smisleno, stiga provokazii za advance invest - ste dava ili ne divident
Az li4no imam 6200 akzii na advance i sam stigal do 17 000 brojki, kogato se kupuvaha po 1.10
Vremeto na burzi skokove otmina bezvuzvratno, sega vapros na izbor e dali ste ostanem v Advance'a za okolo 15% godixna dohodnost ili ste tursim drugi alternativni investizii
pozdravi na vsi4ki seriozni 4itateli na IBG
един приятел ми каза ,че в събота ,ще ли да раздават дивидент по 0,50 стотинки на акция ,та утре мисля да да се запиша в списъка на чакащите за закупуване на акции
А на мен един приятел ми каза, че на женския пазар са пуснали краве мляко по 12 стотинки. Мисля да избягам от работа и да ходя да се запиша.
И що бягаш от даскало? Виж колко е часа. В момента имате физическо.
абе не можете ли да разберете, че с тоя дивидент сами се цакате в дупенцето със 7% данък дивидент, а ако не се раздаде си остава включен в цената и кат оси продадеш акциийката няма данък капиталова пичалба.
един приятел ми каза ,че в събота ,ще ли да раздават дивидент по 0,50 стотинки на акция ,та утре мисля да да се запиша в списъка на чакащите за закупуване на акции
както вече многократно предупреждавах ,бягяйте от Адванса защото ,ще ви върне в прованса
Добре утре продавам всчико. Не! По-добре още днес да изтърча до офиса им. От Февруари насам ми направиха смешните 13%. Все пак банките дават в пъти повече като лихва. За чий ми е да стоя в Адванса. Пък и с тази сриваща се борса, незнам накъде отиват. Адванс -- скоро и под 1 лев.
Vale12, кефиш, бате.
А на пича дето реве за дивиденти му предлагам да прочете нещо по въпроса за инвестиционните дружества, щото ме мързи да пиша тука на дълго и на широко. Успех.
Коментар