IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИД Адванс инвест - бъдеще

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само с едно не съм съгласен.
    Другите ИД нямат никаква полза да плюят по Адванс и не биха го направили.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• hamorphis, не му се връзвай. Той (вале12) се прави на интересен. Какво като говори глупости? Плюс това от хората, които пишат в този форум май само трима-четирима са чели конспекта на Адванс (ти си включен към тези, които са го чели-споко).

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko
        Kolegi,
        mislja 4e tozi forum stana mnogo neseriozen
        Tzinizmi/koito nejasno zasto ne se trijat/ Zenski pazar i t.n.
        Molja neka vuvedem njakakuv reglament
        Prostotijata hodi po horata, tova e jassno, oba4e za ljubiteli na zenski pazari, zadni 4asti i t.n. ima 4atove s folkmuzika, zapoznanstva i t.n.
        \napixete nesto smisleno, stiga provokazii za advance invest - ste dava ili ne divident
        Az li4no imam 6200 akzii na advance i sam stigal do 17 000 brojki, kogato se kupuvaha po 1.10
        Vremeto na burzi skokove otmina bezvuzvratno, sega vapros na izbor e dali ste ostanem v Advance'a za okolo 15% godixna dohodnost ili ste tursim drugi alternativni investizii
        pozdravi na vsi4ki seriozni 4itateli na IBG
        Ами прочети Vale12 какви глупости пише. С него май само чрез сарказъм може да се разбере човек, въпреки че и в това се съмнявам.
        И това го прави от около година въпросният Vale12. Не знам, сигурно му плащат от другите ИД-та, иначе не мога да си обясня писането на безмислици като неговите.

Коментар

• Ще мръдне. Със сигурност си преоценяват нагоре БТК и Софарма, засега.

Коментар

• Абе нещо е тромав. Що не мръдне малко нагоре(

Коментар

• Kolegi,
              mislja 4e tozi forum stana mnogo neseriozen
              Tzinizmi/koito nejasno zasto ne se trijat/ Zenski pazar i t.n.
              Molja neka vuvedem njakakuv reglament
              Prostotijata hodi po horata, tova e jassno, oba4e za ljubiteli na zenski pazari, zadni 4asti i t.n. ima 4atove s folkmuzika, zapoznanstva i t.n.
              \napixete nesto smisleno, stiga provokazii za advance invest - ste dava ili ne divident
              Az li4no imam 6200 akzii na advance i sam stigal do 17 000 brojki, kogato se kupuvaha po 1.10
              Vremeto na burzi skokove otmina bezvuzvratno, sega vapros na izbor e dali ste ostanem v Advance'a za okolo 15% godixna dohodnost ili ste tursim drugi alternativni investizii
              pozdravi na vsi4ki seriozni 4itateli na IBG

Коментар

• Първоначално изпратено от vale12
                един приятел ми каза ,че в събота ,ще ли да раздават дивидент по 0,50 стотинки на акция ,та утре мисля да да се запиша в списъка на чакащите за закупуване на акции
                А на мен един приятел ми каза, че на женския пазар са пуснали краве мляко по 12 стотинки. Мисля да избягам от работа и да ходя да се запиша.

И що бягаш от даскало? Виж колко е часа. В момента имате физическо.

Коментар

• абе не можете ли да разберете, че с тоя дивидент сами се цакате в дупенцето със 7% данък дивидент, а ако не се раздаде си остава включен в цената и кат оси продадеш акциийката няма данък капиталова пичалба.

Коментар

• един приятел ми каза ,че в събота ,ще ли да раздават дивидент по 0,50 стотинки на акция ,та утре мисля да да се запиша в списъка на чакащите за закупуване на акции

Коментар

• Няма шанс Адванс да раздаде дивидент. Има си правна рамка за това.
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от tttt
                        aaa, qsno. Mersi za poqsnenieto! Zna4i da ne se pritesnqvame, 4e Advanc-a pe4eli, a akcionerite mu ne stigame do pe4albata))))
                        Ми аз стигам до печалбата му. Ти как не успяваш не ми е ясно, съ-акционеро мой.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale12
                          както вече многократно предупреждавах ,бягяйте от Адванса защото ,ще ви върне в прованса
                          Добре утре продавам всчико. Не! По-добре още днес да изтърча до офиса им. От Февруари насам ми направиха смешните 13%. Все пак банките дават в пъти повече като лихва. За чий ми е да стоя в Адванса. Пък и с тази сриваща се борса, незнам накъде отиват. Адванс -- скоро и под 1 лев.

Vale12, кефиш, бате.

А на пича дето реве за дивиденти му предлагам да прочете нещо по въпроса за инвестиционните дружества, щото ме мързи да пиша тука на дълго и на широко. Успех.

Коментар

• както вече многократно предупреждавах ,бягяйте от Адванса защото ,ще ви върне в прованса

Коментар

• aaa, qsno. Mersi za poqsnenieto! Zna4i da ne se pritesnqvame, 4e Advanc-a pe4eli, a akcionerite mu ne stigame do pe4albata))))

Коментар

• Първоначално изпратено от tttt
                                interesno, ima li nqkakuv chance Advance da razdade chast ot pe4albata si kato divident?!
                                Е то печалбата се "самораздава", тъй като е отразена в цената на акция, която можеш да получиш ако им ги продадеш обратно.

Коментар

Working...
                                X