IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карол: Има голям шанс SOFIX да спадне до 460 пункта

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пуснах темата, за да обсъдим възможните сценарии за движението на SOFIX в близкото и по-далечно бъдеще, а не за да чета как двама души, които уж са по-възрастни от мен, се държат като първокласници. Темата явно е за боклука.
    Last edited by ivandavidov; 20.07.2014, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
      Освен това, споменах в предишен свой пост, също заличен от същия модератор, че необяснимата страст към БФБ /види се, мерак за бързи и лесни печалби/ отклонява иначе интелигентни хора от къде по-реални възможности...
      ...Ама сигурно, и този ми пост ще заличи X_Y=
      Ще видим
      Абсолютно си прав за БФБ, това е като първата любов, колкото и да остарееш накрая си оставаш с глупави сантименти към нея, няма значение колко се е "сбръчкала". Но както казваше дядо ми: "Умен човек, ама малко прост!" Така и ние с нашата си борса, продължаваме със залаганията, че може да се случи нещо хубаво и не виждаме жъзможностите на други места.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Идните седмици ще си проличи колко ще е спада.Определено доста негативи се натрупаха напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
          Подобно на "Fortis", но формулирано така:
          "какво като ........ , ВАЖНО Е ДИВИДЕНТНАТА МИ ДОХОДНОСТ ДА БЪДЕ 8 - 9 % КАКТО Е ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ! Капиталовият ръст - КАКТО ДОЙДЕ! "
          Професорът
          Напълно съм съгласен по отношение на дивидентната доходност. Напоследък бях започнал да се притеснявам, че много падна, но сега всичко пак си идва на мястото с достигане на целеви нива от 6-7% нагоре. За мен SOFIX и под 420 да падне пак ще е добре дошло.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• на този софикс голямо разпъване му правят-ту нагоре,ту надолу ще му стане лошо накрая

Коментар

• АМАН..

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение

"какво като ........ , ВАЖНО Е ДИВИДЕНТНАТА МИ ДОХОДНОСТ ДА БЪДЕ 8 - 9 % КАКТО Е ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ! Капиталовият ръст - КАКТО ДОЙДЕ! "

Професорът
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Какво като стане 460??? Ще ви се срине бизнесът ли???
                  Да отива където иска, няма никакво значение !!!!
                  Точно така.На който му работи бизнесаи прави пари това даже е добре дошло.Бих се изкефил ако закара до 250 ама надали.

Коментар

• "Защо SOFIX може да се повиши до над 900 пункта?
                    http://profit.bg/news/Zashto-SOFIX-mozhe-da-se-povishi-do-nad-900-punkta/nid-125921.html"
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• KAKВО КАТО ПАДНЕ SOFIX ДО КОТА "460"?

Професорът

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                        Ами например винаги Прогнозите му са от типа: [нещото] ще поскъпне до [стойност1] или ще поевтинее до [стойност2]. Съответно, когато [нещото] стигне до една от стойностите, се пуска следващия анализ, който винаги започва с думите "както правилно прогнозирахме в предишния анализ, цената на [нещото] достигна ..."
                        Та и с този анализ така - софикс все някога или ще се повиши, или ще спадне, а Сашко за пореден път ще "познае".
                        Ами, че в този форум всеки форумен гуру пуска същите такива прогнози и като не се сбъднат и се скрива. Като минат няколко месеца обаче, или година и прогнозата се сбъдне и той казва: "казвах ви аз още преди година, че ще стане - и ето стана"...

Те ние тез прогнози много добре ги знаем...
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Ами да пада бе. Мен какво ми е? Да му мисли този, който залага на неща извън собствения си контрол.
                          Last edited by Pyramid; 20.07.2014, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                            На Сашко глупостите.Кога е познал? Говори /пише/ като Настрадамост.Аз съм позитивно настроен.
                            Ами например винаги Прогнозите му са от типа: [нещото] ще поскъпне до [стойност1] или ще поевтинее до [стойност2]. Съответно, когато [нещото] стигне до една от стойностите, се пуска следващия анализ, който винаги започва с думите "както правилно прогнозирахме в предишния анализ, цената на [нещото] достигна ..."
                            Та и с този анализ така - софикс все някога или ще се повиши, или ще спадне, а Сашко за пореден път ще "познае".
                            Правенето на технически анализ на пазар, при който
                            1) не всеки ден има достатъчно позиции с по 5к оборот, за да се попълнят квотите за печеливши и губещи и
                            2) основната част от компаниите имат мажоритари с доста над 50% дял
                            не знам дали изобщо има смисъл да се коментира...

Коментар

• Какво като стане 460??? Ще ви се срине бизнесът ли???
                              Да отива където иска, няма никакво значение !!!!

Коментар

• На Сашко глупостите.Кога е познал? Говори /пише/ като Настрадамост.Аз съм позитивно настроен.

Коментар

Working...
                                X