Пуснах темата, за да обсъдим възможните сценарии за движението на SOFIX в близкото и по-далечно бъдеще, а не за да чета как двама души, които уж са по-възрастни от мен, се държат като първокласници. Темата явно е за боклука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карол: Има голям шанс SOFIX да спадне до 460 пункта
Collapse
Заключена.
X
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от PyramidОсвен това, споменах в предишен свой пост, също заличен от същия модератор, че необяснимата страст към БФБ /види се, мерак за бързи и лесни печалби/ отклонява иначе интелигентни хора от къде по-реални възможности...
...Ама сигурно, и този ми пост ще заличи X_Y=
Ще видим“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеПодобно на "Fortis", но формулирано така:
"какво като ........ , ВАЖНО Е ДИВИДЕНТНАТА МИ ДОХОДНОСТ ДА БЪДЕ 8 - 9 % КАКТО Е ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ! Капиталовият ръст - КАКТО ДОЙДЕ! "
Професорът“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеПодобно на "Fortis", но формулирано така:
"какво като ........ , ВАЖНО Е ДИВИДЕНТНАТА МИ ДОХОДНОСТ ДА БЪДЕ 8 - 9 % КАКТО Е ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ! Капиталовият ръст - КАКТО ДОЙДЕ! "
Професорът
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКакво като стане 460??? Ще ви се срине бизнесът ли???
Да отива където иска, няма никакво значение !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеАми например винаги Прогнозите му са от типа: [нещото] ще поскъпне до [стойност1] или ще поевтинее до [стойност2]. Съответно, когато [нещото] стигне до една от стойностите, се пуска следващия анализ, който винаги започва с думите "както правилно прогнозирахме в предишния анализ, цената на [нещото] достигна ..."
Та и с този анализ така - софикс все някога или ще се повиши, или ще спадне, а Сашко за пореден път ще "познае".
Те ние тез прогнози много добре ги знаем...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНа Сашко глупостите.Кога е познал? Говори /пише/ като Настрадамост.Аз съм позитивно настроен.
Та и с този анализ така - софикс все някога или ще се повиши, или ще спадне, а Сашко за пореден път ще "познае".
Правенето на технически анализ на пазар, при който
1) не всеки ден има достатъчно позиции с по 5к оборот, за да се попълнят квотите за печеливши и губещи и
2) основната част от компаниите имат мажоритари с доста над 50% дял
не знам дали изобщо има смисъл да се коментира...
Коментар
Коментар