Един познат има ипотечен заем, и всичко вуожи в тази компания. В момента на фоуекса е на печауба. но на суънчевата центуауа е на уек минус.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кей ЕФ ЕМ Кепитъл Инвестмънс ЕООД, моля за отзиви!
Collapse
X
-
Кей ЕФ ЕМ Кепитъл Инвестмънс ЕООД, моля за отзиви!
До колкото разбирам колегите от Кей ЕФ ЕМ Кепитъл Инвестмънс ЕООД, са организирали голям бизнес и армия от мултилевъл рекламни агенти, дилъри, трейдъри и клиенти!
От друг форум!
"Преди около месец се запознах с едно момче което е изградило много успешна фирма занимаваща се с доверително управление на финансовите пазари. 5-годишния му трак от търговия в CFD предимно американски е между 94 и 153% годишно. Изградил е гаранционен фонд от 13 млн. eur, който позволява инвестиции със срок от поне една година да са гарантирани на 100% от изходния капитал. Във форекса също е доста силен и е създал уникална система за money management по която успява да работи с висок ливъридж при нисък риск и да гарантира депозита на клиента при срок от поне 2 години."
"Компанията предлага и възможност за изтегляне на инвестиционен кредит. Той е с фиксирано годишно лихвено плащане от 15%, разпределено на месечни вноски. Срока за кредите е от 1 до 7 години, а размера от 1000 до 10 хил. лв. Този инвестиционен кредит служи единствено за инвестиции по предната индивидуална инвестиционна програма и позволява на хора без начален капитал да получат доход от инвестициите на международните пазари."
Имали собствена слънчева централа от 5МВт.!!!!
До тук всичко много добре! Но според мен най-голямата измама може да възникне от така наречения доверителен фонд, който никой не е виждал и дълбоко се съмнявам че съществува!
Говорил съм с няколко техни клиента, които постоянно ми говорят за този фонд, а той е една илюзия за мен, не съм видял документи, въпреки че съм ходил в офиса им и сме дискотирали този въпрос!
Въпроса ми е няма ли кой да ги подведе под наказателна отговорност тези тиквеници, заради спекулацията с този гаранционен фонд?! Защото после стотици хора могат да плачат?!
Какво може да се случи според мен:
- Собственика да изтегли парите на клиентите си и да духне в Южна Африка
- Да загубят парите на хората
До колкото съм информиран собственика е на 27 години, а от 5 години прави големия бизнес. Поставено лице?Last edited by Черкезов; 24.12.2011, 22:34.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар