IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Централен депозитар на Сърбия vs. Централен депозитар на БГ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ако ми остане време ,ще звана ,че на работа ползвам WIN-7 и там върви а тук на XP не иска луда работа
    You can check out our pass4sure exam dump.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      И у нас беше тъй, но вече закона го забранява. Направи се така, защото например "рънъри" обикаляха със списъците акционерите за да им се изкупуват нерегламентирано акциите на безценица. Не знам туй, доколко помогна, особено сега с наличието на Търговски регистър. Нямам представа и как е регламентирано това на европейско ниво.

Аз поне съм пропуснал тоя период, но както спомена и ти - в днешно време регистъра върши прекрасна работа за тая дейност.
      Но ще е абсурдно ако се окаже вярно една друга хипотеза, а именно защо в началото на април в акционерната на Петрол АД все още седи залог на Петрол Холдинг, като акциите му олетяха още на 2.12.2013.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Ще напиша какво трябва да правите, защото директен линк към заявка не може да се отвори.

Посетете този сайт http://www.crhov.co.yu/, кликнете от менюто в ляво на екрана на Ownership structure of companies. Изберете си една от компаниите от списъка. Можете да търсите и по име в полето над списъка - например можете да напишете любимото ми Takovo .
        След като сте си избрали дружество виждате обобщена информация за акционерната структура на дружеството.

Но, това не е всичко
        Горе под Statistical overview of ownership structure of companies има една малка книжка. Кликнете върху нея. Отваря се антиспам бот. Попълнете полето.

И ще видите актуална акционерна структура на дружеството до последния акционер пък бил той и с 1 акция

Питам аз българския ЦД предоставя ли такава информация? Ако не - кому е нужно да бъде скрита?
        Публичността на дружеството само за дружеството ли се отнася или и за неговите акционери?
        Ей на такива питания ми минават през главата.
        И у нас беше тъй, но вече закона го забранява. Направи се така, защото например "рънъри" обикаляха със списъците акционерите за да им се изкупуват нерегламентирано акциите на безценица. Не знам туй, доколко помогна, особено сега с наличието на Търговски регистър. Нямам представа и как е регламентирано това на европейско ниво.

Коментар

• Сменили са малко адреса, но са все така светлинни години напред.
          У нас поне вече в бюлетина не пишат "брои акции", та са намерили къде е Й.

http://www.crhov.rs/

Коментар

• Re: Централен депозитар на Сърбия vs. Централен депозитар на

Първоначално изпратено от cymru
            Ще напиша какво трябва да правите, защото директен линк към заявка не може да се отвори.

Посетете този сайт http://www.crhov.co.yu/, кликнете от менюто в ляво на екрана на Ownership structure of companies. Изберете си една от компаниите от списъка. Можете да търсите и по име в полето над списъка - например можете да напишете любимото ми Takovo .
            След като сте си избрали дружество виждате обобщена информация за акционерната структура на дружеството.

Но, това не е всичко
            Горе под Statistical overview of ownership structure of companies има една малка книжка. Кликнете върху нея. Отваря се антиспам бот. Попълнете полето.

И ще видите актуална акционерна структура на дружеството до последния акционер пък бил той и с 1 акция

Питам аз българския ЦД предоставя ли такава информация? Ако не - кому е нужно да бъде скрита?
            Публичността на дружеството само за дружеството ли се отнася или и за неговите акционери?
            Ти пък сега ... ще ги караш да работят ли ?
            Айде стига ...

Коментар

• Централен депозитар на Сърбия vs. Централен депозитар на БГ

Но, това не е всичко

Не-заслужил инвеститор
            Working...
            X