If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
другите мажоритари к'во ти дадоха , че не се сещам!;-))
някои дават девидентче , бе , Пепи
колко месеца не можа да търгуваш с парите си миналата година ?
само да те питам нещо: а ти как търгува с парите си миналата година, като нееднократно си заявявал, че купуваш без да продаваш? Т.е. ти сам си ги блокираш, няма нужда някой да ти ги блокира.
не го приемай за заяждане, дори те моля да не отговаряш да не разводняваме темата и да дразним останалите. просто констатирам поредното ти противоречие :-)
Пеньо , обяснението е много просто , но ти няма да го разбереш - за това няма да се хабя
п.п поздрави съквартиранта си - не го приемай за заяждане
другите мажоритари к'во ти дадоха , че не се сещам!;-))
някои дават девидентче , бе , Пепи
колко месеца не можа да търгуваш с парите си миналата година ?
само да те питам нещо: а ти как търгува с парите си миналата година, като нееднократно си заявявал, че купуваш без да продаваш? Т.е. ти сам си ги блокираш, няма нужда някой да ти ги блокира.
не го приемай за заяждане, дори те моля да не отговаряш да не разводняваме темата и да дразним останалите. просто констатирам поредното ти противоречие :-)
дори да не са му дали, не са му и взели така брутално 4 мил от печалбата!
На теб какво ти донесе това засмукване на печалбата ????
И какво ни интересува какво правят другите, то всъщност, ако го интересуваше нямаше да ви го спретне това собствения мажоритар.
От изброените в 10-ката не бих купил нито една. Не е препоръка и съвсем естествено нямам акции. Но имам други извън десетката.
От десятката имам две дружества, които ги имам единствено със спекулативна цел - фундамет не съм търсил. За да не ме питат кои са, веднага отговарям:
Химимпорт и Монбат.
Лошото е, че и тези, у които търсих фундамент не се представят много добре
От много време се оглеждам в Агриягруп, но... още съм с оглеждането. Миналата година анализаторите злагаха много надежди тук, но нещо не се получи.
Нямам желание да настройвам колегите с "инфраструктурите", но си мисля, че ако не стане някакво чудо, тази година това няма да са "водещите" акции.
Живи и здрави!
Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
Гледам,че очертаващите се като най-губещи за 2009г. уверено са в челната 3ка на надеждите за успех.....
Ами какво да се каже......трябва отново да цитирам една китайска мъдрост която казва -"Да се спънеш веднъж в един камък е инцидент,да се спънеш 2 пъти в един камък е глупост!"
те другите мажоритари не лапат...........хахахахаха.....,
но поне бат Бож го обяви публично, а не скрити източване,
смятам, че не сте такива наивници, за да ги говорите тези неща...
А ако ти си мажоритар на някоя компания,
няма ли да си изхарчиш някой лев от печалбата при положение,
че си инвестирал стотици млн.лв в нея предходните години
което е довело до увеличаване на приходите и печалбите съответно, А?????
Ейййй само гледате в паничката на ГОЛЕМИТЕ, що така бе....???:-)))
Как да скрие 4 мил бе Пепи ? Ами що не даде някоя хилка за миноритарите, пък той пак щеше да осмуче милките.
(както някой беше казал преди в тази тема - каквото мажоритарят може да ви направи, едва ли нещо друго може толкова зле да случи - цитат по памет, мисля, че го беше казал "insider-a") ))
Нашите ИП за пореден път си описват портфейлите. Естествено най-големите компания са най-отгоре, защото най-много пари са набухани в тях. Същото се отнася и за форумните специалисти. Аз също мисля, че тази година ще я завършим много на плюс, ама точно тия фаворити са събрани на принципа най-голяма капитализация, а не най-добри перспективи. Всъщност класацията е за "най-атрактивни". Може да е и "най-атрактивни за продаване през 2009 г." , не става много ясно от статията в "Капитал".
Всъщност имам акции в една от тези 10 компании.
колко пътища трябва да се построят и да се поддържат........,А ????
Ще се размърдат нещата предизборно и то много бързо....;-))
направо можем да изчистим тази толкова харесвана акция от дружеството по метода "Каро" и едновременно с това да се оттървем от алчния мажоритар , дето лапна 4 милки премия
Коментар