Първоначално изпратено от Hacko11
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии
Collapse
X
-
Re: Защо журналистите взеха да препечатват само негативни ст
Първоначално изпратено от commodore.vanderbiltЗащо журналистите взеха да препечатват само негативни статии напоследък
Горното не съм го измислил аз. Казал го е един външен министър в едно некорумпирано БГ правителство...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Хората четат само негативно, както преди четяха само позитивно
това е част от съответно мечия и бичия тренд
Ето две позитивни
http://www.investor.bg/?cat=85&id=71974
Можем да създадем нови работни места в условията на криза
http://www.investor.bg/?cat=91&id=72281
Кризата създава нови възможности за националния бизнес
Коментар
-
Negramoten
Хайде журналисте са ни виновни.
Първо убиват вестоносците.
Поздрав за АфтърДарк! -> R.E.M. - Radio Song
Коментар
-
Защото търсят сензацията, а са толкова некадърни, че от добра новина сензация не могат да направят. Ако няма сензации, няма да си прадават парцалите, които списват,и които стават единствено за гъзотрийнициМненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
И още нещо:
човешката глупост е
Коментар
-
Re: Защо журналистите взеха да препечатват само негативни ст
Първоначално изпратено от commodore.vanderbiltЗащо журналистите взеха да препечатват само негативни статии напоследък? Разни мнения на излъгани англичани, американци и т.н. Едва ли не само тук и единствено се случват такива работи. Отидете в Испания или Русия, че дори и в Англия, тези неща се случват непрекъснато, но никой не препечатва статии на български медии за излъгани малино берачи или тем подобни. Явно журналистите са толкова НЕКАДЪРНИ, че им е трудно да сисизградят собствена концепцияи да напишат нещата както ги виждат. Имам, чувството, че е подета компроматна война от нас самите срещу нас самите. ДА КАЖЕМ НЕ НА ПРЕПИСВАЧИТЕ.
Коментар
-
Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии
Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии напоследък? Разни мнения на излъгани англичани, американци и т.н. Едва ли не само тук и единствено се случват такива работи. Отидете в Испания или Русия, че дори и в Англия, тези неща се случват непрекъснато, но никой не препечатва статии на български медии за излъгани малино берачи или тем подобни. Явно журналистите са толкова НЕКАДЪРНИ, че им е трудно да сисизградят собствена концепцияи да напишат нещата както ги виждат. Имам, чувството, че е подета компроматна война от нас самите срещу нас самите. ДА КАЖЕМ НЕ НА ПРЕПИСВАЧИТЕ.Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар