IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hacko11
    Защото търсят сензацията, а са толкова некадърни, че от добра новина сензация не могат да направят. Ако няма сензации, няма да си прадават парцалите, които списват,и които стават единствено за гъзотрийници
    Най-официално каня всеки който има добри новини да дойде да ми гостува в студиото.......да изрази мнението си и да обясни как така се случва само лоши новини да се отряазяват.Мисля че ще стане добър спор,а истината винаги се ражда в спора.

Коментар

• Re: Защо журналистите взеха да препечатват само негативни ст

Първоначално изпратено от commodore.vanderbilt
      Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии напоследък
      Защото са гладни. Трябва да бъдат нахранени!

Горното не съм го измислил аз. Казал го е един външен министър в едно некорумпирано БГ правителство...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Хората четат само негативно, както преди четяха само позитивно
        това е част от съответно мечия и бичия тренд

Ето две позитивни

http://www.investor.bg/?cat=85&id=71974
        Можем да създадем нови работни места в условията на криза

http://www.investor.bg/?cat=91&id=72281
        Кризата създава нови възможности за националния бизнес

Коментар

• Хайде журналисте са ни виновни.
          Първо убиват вестоносците.

Поздрав за АфтърДарк! -> R.E.M. - Radio Song

Коментар

• Защото търсят сензацията, а са толкова некадърни, че от добра новина сензация не могат да направят. Ако няма сензации, няма да си прадават парцалите, които списват,и които стават единствено за гъзотрийници
            Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
            човешката глупост е

Коментар

• Re: Защо журналистите взеха да препечатват само негативни ст

Първоначално изпратено от commodore.vanderbilt
              Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии напоследък? Разни мнения на излъгани англичани, американци и т.н. Едва ли не само тук и единствено се случват такива работи. Отидете в Испания или Русия, че дори и в Англия, тези неща се случват непрекъснато, но никой не препечатва статии на български медии за излъгани малино берачи или тем подобни. Явно журналистите са толкова НЕКАДЪРНИ, че им е трудно да сисизградят собствена концепцияи да напишат нещата както ги виждат. Имам, чувството, че е подета компроматна война от нас самите срещу нас самите. ДА КАЖЕМ НЕ НА ПРЕПИСВАЧИТЕ.
              Защото болшинството са такива. А колкото да Испания и Англия, те не знаят къде се намираме на картата - толкова сме малки и незначими за тях

Коментар

• Защото се чудят какво да излъжат! Нищо не е истина! Нито сме корумпирани, нито крадливи, нито мързеливи! Всичко е наред. Журналистите са виновни!

Коментар

• Дай тон и пусни някоя хубава новина.

Коментар

• Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии

Защо журналистите взеха да препечатват само негативни статии напоследък? Разни мнения на излъгани англичани, американци и т.н. Едва ли не само тук и единствено се случват такива работи. Отидете в Испания или Русия, че дори и в Англия, тези неща се случват непрекъснато, но никой не препечатва статии на български медии за излъгани малино берачи или тем подобни. Явно журналистите са толкова НЕКАДЪРНИ, че им е трудно да сисизградят собствена концепцияи да напишат нещата както ги виждат. Имам, чувството, че е подета компроматна война от нас самите срещу нас самите. ДА КАЖЕМ НЕ НА ПРЕПИСВАЧИТЕ.
                    Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
                  Working...
                  X