IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета. Доволни ли сте от XETRA ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е пълен абсурд:

Сверяваме часовника по Франкфурт

Всичко в системата "Ксетра" у нас работи като в Германия. Още в първия ден на търговията тя отчиташе времето с един час назад като във Франкфурт. Доста дълго време този дефект не бе отстранен, но сега времето е сверено с нашето.
    Освен това системата няма да работи у нас на всички официални празници в Германия, каза шефът на борда на директорите на Българската фондова борса Виктор Папазов. Той обясни още, че нашите официални празници няма да може да се отработват в събота на борсата.

Коментар

• Ако не друго поне повиши ликвидността

Коментар

• Xetra e още потвърждение на наглостта и непрозрачността на досегашното ръководство. Към днешен ден от БФБ още отказват да съобщят цената, която е платена за системата. И защо беше избрана точно тя. А това са парите на акционерите от таксите, плащани от ИП:

От "Дневник":
        "Рийс и Папазов не назоваха цената, на която БФБ е закупила услугите на "Дойче бьорзе" за въвеждането на Xetra и разпространението на информация за българския пазар."

Така се управляват държавните предприятия.

Коментар

• Само мазохист може да е доволен от тази отвратителна система!Така е направена ,че да помага на големите риби да изяждат малките риби....Спрял съм всякаква търговия и мисля да разпродам и да се махна .....ами тъпичък съм си и не мога да вдявам новата система....Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Вчера имало среща между представители на Дойче Борзе, БФБ и инвестиционната общност. Аз разбрах две неща от съобщенията в медиите, че май пак щели да сменят борсовите кодовете , а вина за проблемите на капиталовия пазар имал Централния депозитар и КФН защото -
            "Не бива да се упреква само ръководството на Българска фондова борса и да се спекулира с това, че не прави нищо за въвеждането на нови инструменти на борсата, като това е обвързано до голяма степен с регулацията на пазара, която не позволява това на този етап, коментира Виктор Папазов, председател на съвета на директорите на БФБ, както и липсата на единна клирингова къща и остарялата нормативна уредба, регулираща Централния Депозитар " край на цитата.

Тези от ръководството на борсата май съвсем ни взеха за канарчета, ако почнат пак да сменят борсовите кодове, а къде спаха преди два месеца, нали всичко беше готово............

Коментар

• Ако разчитах на това да гледам кой какво купува и кой какво продава щеше да ме е хванала параноя. Не толкова заради какво се купува а заради това какво се продава. А и с този спад последните дни направо си изглежда като излизане по терлички от позиции.

но пък то понякога и параноиците наистина може да си имат причина да са такива

Коментар

• zashto da nqma dowolni ? hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                  Абе доволни недоволни вече е късно. Мандалото хлопна
                  Абсолютно недоволни! Кво и е хубаво на XETRA-тa? :-) .Със сибирската система си живеехме весело като едно голяяяямо семеиство в едно голяяямо жилище без вътршни врати. :-) .И весело,и смях! :-) Надникнеш в тоалетната-трима се усамотили, на спалнята -седем, във ваната-пет,на терасата двама,от коитото единият наведен се държи за парапета! И на всякъде склонни да ти дадат левче,за да си траеш или да се махнеш. Тук -там притичват неканените общопротивни аналИЗАТОРИ и дават неискани съвети. Сега лошо. Няма ефтин или безплатен "БГ гювеч".
                  Най лошото е че "мъни"-тата"трябва да се изкарват. :-)
                  Лошо!Много лошо! :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    Абе доволни недоволни вече е късно. Мандалото хлопна
                    С много работи от системата не съм доволен..... но ,че една акция може да падне и да се вдигне с 300 % за един ден съм много доволен.....
                    Аз пък съм много доволен, че новата система най-после сложи край на очевидно преднамереното качване на цените на акциите в 13:59, нещо което беше станало традиция за да се отчитат нереалнои стойности на портфейли. А сега го направи , може и да стане, а може и влака да те отнесе, защото не знаеш какво има насреща ти като обем .

Коментар

• Абе доволни недоволни вече е късно. Мандалото хлопна
                      С много работи от системата не съм доволен..... но ,че една акция може да падне и да се вдигне с 300 % за един ден съм много доволен.....

Коментар

• Абе доволни недоволни вече е късно. Мандалото хлопна

Коментар

• От вчера майче тъърговията прекъсва в 13.46.Сверих си часовника,ама и днес пак така...само не видях кога точно започна закриващия аукцион,аз го очаквах в 13.45,ама...
                          Сега видях,че последната сделка на нормалната търговия е в 13:39:55 4EH / EUBG Еврохолд България АД ,а следващата в 13:45:02 4EH / EUBG Еврохолд България АД ,последната за деня е в 13:47:57 6AS / HASK Холдинг Асенова Крепост АД Значи аукциона е започнал в в 13.40 ,а сделките са се сключвали м/у 13.45 и 13.48(три минути-а уж беше 30 сек.),а по правилника времето за аукциона беше 13.45-13.50 ops:

така ли ще е вече или пак да чакаме изненади ops:

Коментар

• това - Ксетрата какво беше, за какво се ползваше, и кой го ползва че забравих
                            да не е некоя нова концепция в техническия анализ бравос, ако е така, значи и ние българите сме дали нещо на света нема да си ходиме с наведени глави все пак важно е да сме с авангарда

Коментар

• Mного калпава работа ми изглежда тази смяна на информационната система. Все ще направим глупост, както и влизането в ЕС.
                              А може България да бъде една Швейцария на балканите.
                              От колко години насам тотално копиране - от законите до какво ли не. копират и преписват. Абе - вземете направете и измислете нещо просто и хубаво.
                              То кое му е наред - фирмения регистър, една проста работа - не работи. Еврофондове - не съм чувал за такива фондове в никой щатски учебник по финанси, а тук цяла специалност ми измислят.
                              Какво ли работи както трябва ?!?!
                              Министъра на финансите се дърпа и не ше да намали акциза на горивата, а ги повиши предсрочно.
                              Ех Българино - не можеш да си избереш управниците - затуй България не е на три морета, както е било.

Коментар

• не съм на 0.5 ... на много по малко съм, а за комисионните чИ били ниски ще прощаваш а и що няма фиксирана цена за поръчка?

батееееееее лапаница

Коментар

Working...
                                X