If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Az vse karam s previshena lqtoto. Knijkata mi e obache napulno chista .
Не ти вярвам! И мене ме спират за превишена. Аз почвам да бъркам по джобовете и да предлагам. "- Съжалявам момче! Апарата ни е с фискална памет, и просто няма как да го изтрием. Ето ти акта, можеш да обжалваш, и след един месец, иди си вземи решението, плати си в КАТ, и ще ти върнат талона!!" Аз почвам да се обяснявам че това означава един ден редене по опашки и гишета. Изгубен ден!! Майната и на глобата и точките! Най дружелюбно ми показват пътя, и да им се махам от главата. Да съм спазвал правилника!!
Е аз пък му вярвам, защото и мен често ме спират за превишена скорост и книжката ми е чиста, 10-20лв и всичко е наред. Последният път просто писаха скороста на следващият, който също, караше с превишена скорост, разликата беше 1-2мин. Та такива работи, незнам дали всеки път, така правят или нещо си имат някакъв номер с апаратите но факт че че досега акт за превишена не са ми правили.
Ste pisha kak ste e tova lqto i kolko podkupi ste dam. Te ne smeniha li predi mesec zakona i sega mai pak nestata sa na ruka s globite? Pishete kak e novata sistema i kak da butnem efektivno.
Не ти вярвам! И мене ме спират за превишена. Аз почвам да бъркам по джобовете и да предлагам. "- Съжалявам момче! Апарата ни е с фискална памет, и просто няма как да го изтрием. Ето ти акта, можеш да обжалваш, и след един месец, иди си вземи решението, плати си в КАТ, и ще ти върнат талона!!" Аз почвам да се обяснявам че това означава един ден редене по опашки и гишета. Изгубен ден!! Майната и на глобата и точките! Най дружелюбно ми показват пътя, и да им се махам от главата. Да съм спазвал правилника!!
Е аз пък му вярвам, защото и мен често ме спират за превишена скорост и книжката ми е чиста, 10-20лв и всичко е наред. Последният път просто писаха скороста на следващият, който също, караше с превишена скорост, разликата беше 1-2мин. Та такива работи, незнам дали всеки път, така правят или нещо си имат някакъв номер с апаратите но факт че че досега акт за превишена не са ми правили.
Показна и куриозна случка скоро ми се случи.Патрулка пред НСС точно на сфетофара.Спряла а аз на червено и си чакам зеленото за направо към онкологията.И не щеш ли виждам един юнак без врат как се навежда до шофьорската кола и отдолу през отворената врата подхвърля "кукла" със заучен финт.ТОВА КАКВО Е ? А сега кажете.Чу се по медийти че ще инвестират 16 млн лева за система и камери.Обаче познайте дали ще се случи.Нанайси.Щото какви вицове и легенди "ще заснемат" от сорта.Да не знаеш да се смееш ли да плачеш ли ! Аз съм на мнение че всяка караулка камера да и монтират пак ще и намерят цаката.То полицайят български - жив дявол.
Men nai me kefiat katadjiite. Kato prahosmukachki na desetolevki sa. I kak seriozno i inteligentno go praviat.
Книжката ми е истекла преди една година и все не ми остава време да извадя медицинско за да я сменя. На всяко спиране давам 20-50лв. Поне 5 пъти досега ме спират и няма случай да не вземат. Пък и за други нарушения са ми прибирали паричките и то из цялата страна. Ама ако ми пишеха актове, досега и книжката да съм си оправил а и да спазвах правилата
Тоша са дребни пари, Да ви кажа за нещо което предстои съвсем скоро. Със започване на отчисленията към частните здравни фондове и необходимото за целта "членство" в някои от тях - толкова много хора неподозирано за самите тях ще се окаве че са подписали и подали заявления за някои от фондовете и толкова много хора - оператори на лични данни на най-високо ниво , на областно ниво , профсъюзни лидери и др. мижитурки така ще се нахапят с комисионни на бр. ЕГН - поне 50 000 000 лв. ще се разпределят между разни и разнообразни хорица - нали се сещате че после от моите и от вашите вноски трябва да се избият тези пари.
Men nai me kefiat katadjiite. Kato prahosmukachki na desetolevki sa. I kak seriozno i inteligentno go praviat.
Книжката ми е истекла преди една година и все не ми остава време да извадя медицинско за да я сменя. На всяко спиране давам 20-50лв. Поне 5 пъти досега ме спират и няма случай да не вземат. Пък и за други нарушения са ми прибирали паричките и то из цялата страна. Ама ако ми пишеха актове, досега и книжката да съм си оправил а и да спазвах правилата
Между другото!!Повечето от фирмите-школи са на пенсионирани катаджии.Опитват се да правят монополни цени.А и изпитващите от КАТ отиват на изпитите с коли за 200 000 лв.Какво е това???
Кеф, кеф, кеф ... Представи си едно животно, живее напр в Сливница, платило е да постъпи, както требе, изкарва едни хубави пари и отчислява, както са се рабрали, сега го почват разни външни фактори, той хвърга кинти през прозореца, ама те ще го гепят, щото на това ниво и те трябва да се отчитат ... Ще го съдат или поне тормозят, преместят, понижат, ще го раздухат, очернят и т.н. Народът ще гледа новините по БТВ-то, докато хапва шопска, ще го проклина тоз митничар, че изкарва много и лесно, после на изборите ще дадат по равно на Серго и Бате Б, те ще пратят други на неговото място, после и другите ще ги закопчеят и ще ги отчетат пред ЕС, после ще пратя други, и така во веки веков - на тез ширини и при това народонаселение. Пък ние, да сме живи и здрави, пак ще си пишем по форумите, прим за Скандал Митници 2012.
Коментар