Първоначално изпратено от 4i40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: соди
Не знам за кога ми говориш но миналата година -2006-2007 г . съм купувал на тези цени
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъНе знам дали знаеш но номинала е 1.00 лв. за толкова ще купя и компанията майка
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Купувам SODI na 18-20 лв/бр. до 200-1000 броя. Инфо на ЛС
Това не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъНе знам дали знаеш но номинала е 1.00 лв. за толкова ще купя и компанията майка
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Това не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Коментар
-
Не знам дали знаеш но номинала е 1.00 лв. за толкова ще купя и компанията майка
Това не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Това не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за нищо забранено от нормативната уредба - покупка или продажба.
Коментар
Коментар