Първоначално изпратено от SStoilov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
МнениеПуснато на: Вто Мар 10, 2009 12:15 pm Заглавие: Отговорете с цитат
ПРОДАВАМ следните пакети акции :
1.Ваканционно селище Русалка АД -2000 ац. 2.Жоси АД - Хаджидимово - 1635 ак. 3.СОМАТ-1000 ак. 4.Бреза АД гр. Кърджали -2295 ак. 5.Зелин АД / Пластхим АД/ София - 2500 ак. 6.хотел - Рила АД - 2600 ак. 7.БЕТА АД - Червен бряг - 2000 ак. 8.ИХ - Сандански - България АД- 1000 ак. 9.ИЦМ АД / ИЦМ РЗ АД /гр. Пазарджик - 3000 ак. 10. Мадара АД гр. Шумен - 1138 11.Феникс реком Варна - 1304 дяла х 10 лв. 12. Оранжерии - Стрелча - АД 3000 ак. 13. Агробиохим АД - 311 ак. VELDI@MAIL.BG
Коментар
-
Абе вие ще ме накарате да проверя колко е book value , пък ако се окаже, че е стотици левове
Поне кажете има ли смисъл да търся дивидент , не съм търсил от 15 години.
Ако акциите имат някаква заслужаваща цена , мога да намеря още от бивши колеги .
Първоначално изпратено от otcmarketдай ги на мен, аз ще ти дам четири лева за тях
Коментар
-
Егати , как съм се набутал.
Е затова не се занимавам с акции
Между другото, ако ги намеря ще ти ги подаря
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от SStoilovАз те питах колко даваш, ама не казваш . Имам 3 бр . от времето когато ги раздаваха като бонус към заплатите
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от B.GrahamДа се намират продавачи на Тексимбанк?
Коментар
-
Re: Новоселска гъмза
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от zXНякой има ли идея за справедливата цена на акция на "Новоселска гъмза" (част от DOVHL) при положение, че май е фалирала избата?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Re: Новоселска гъмза
За толкова едва ли ще се намерят много продавачи въпреки всичко.
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от zXНякой има ли идея за справедливата цена на акция на "Новоселска гъмза" (част от DOVHL) при положение, че май е фалирала избата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovАз те питах колко даваш, ама не казваш . Имам 3 бр . от времето когато ги раздаваха като бонус към заплатите
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от B.GrahamДа се намират продавачи на Тексимбанк?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар