Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горупсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД,Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеОт доста време се мъчиш да ги продадеш... Пак предлагам 45 лв. за брой и ги взимам всичките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеПродавам 334 акции на ,,Солвей Соди'' АД - Девня.Цена - 100 лева за акция.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горупсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД,Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеТова ще да е някакъв нов български принос в отношенията мажор/минор собственици
Защо си мислиш, че един малко по-умен мажо с над 90% собственост, няма да го направи....
Коментар
-
агрополихим
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениенякой има ли инфо - агрополихим раздавали ли са дивиденти последните 5 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо принцип има някаква връзка, но не е пряка...
Няма да се учудя, ако стреснати от акции на НАП и губещи предприятия в момента, започнат да разпределят дивиденти( от резерви, от врътки с преоценки и т.н.).
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова, че СОДИ е отлична фирма - спор няма...
...Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеДа, ЧИЧО, точно така е законовото положение....и срокът е пет години, нали?
Исках да кажа, че според мен акции /дружества/, които дават редовно доста прилични дивиденти дори и в "криза", като СОЛВЕЙ СОДИ примерно, си държат и увеличават стойността и без да се котират на борсата......
Няма да се учудя, ако стреснати от акции на НАП и губещи предприятия в момента, започнат да разпределят дивиденти( от резерви, от врътки с преоценки и т.н.).
За казуса от НАИВНИК - дивидента може да ти даде бърза оценка за някаква продажна цена на акцията - х10 мин, х15 мах, примерно...
Това, че СОДИ е отлична фирма - спор няма...
Даже ме е яд , че си ги продадох преди отписването....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПавлине, дивидента не можеш да го продадеш...
Той си е на твое име и никой друг, освен тебе не може да го вземе.(казуса с нотариални заверки и бла-бла трудно върви....)
Исках да кажа, че според мен акции /дружества/, които дават редовно доста прилични дивиденти дори и в "криза", като СОЛВЕЙ СОДИ примерно, си държат и увеличават стойността и без да се котират на борсата......
Ако не съм прав, обори ме. Твоите мнения винаги са точни и интересниНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеА това с неполучавания дивидент какво общо има с цената на акциите ?
И то точно за тази акция!?Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
Коментар