If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Да, имало е сключена сделка. А ти ако не виждаш смисъл в темата не я отваряй. И тъй като нашия спор не помага на никого, предлагам на модератора да изтрие съобщенията ни.
Симона, да сте чувала за сключена сделка тук. В момента, в който стане напечено, сиреч трябва да оправдаят думите си, всички се изпокриват или ти предлагат цена 10 пъти по-ниска от заявената. За това ли е съдадена темата? Да си чешат езиците? Де са правят на велики? Да не говорим че нарушават грубо поне един закон...
Ако не ти е интересна темата, по-добре не я чети, но не прави такива коментари. Какво му е лошото някой да търси акции на Булбанк. Нали точно за това е създадена тази тема - акции на непублични компании. Не е задължително на нея да се търгуват само боклуци.
Е, тук вече ме застреляхте. Големи брокери сте, пичове!!! Аз пък си търся акции от БТК. Може и Булгаргаз да взема, ако ми ги дадете тънко!
Я по-добре зарежете тия глупости!
Акциите на Стройимпекс са налични. Имам връзка с мажоритарния собственик, така че ако искате, обадете се на 02/ 965 45 15 или 965 46 50. Може да пишете и на: n.zokeff@zlatenlev.com
Коментар