If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
За акциите на Каменница, трябва да знаете, че ако до сега не сте акционер, покупката на нови трае около половин година. В устава е записано, че се предлагат първо на дружеството, до месец Упр. Директор ги предлата на основните акционери и те до 5 месеца дават отговор. При това ако цената е добра, те ще ги купят, а Вие не!!! ((
Иначе Бургаско пиво даваше добри дивиденти, но вече "шапката" Каменица, няма да даде нито лев.
Коментар
valia
Котировки и коментари за непублични акции
Dadoh vi info za kamenitsa , a vie imate li info za "Karieri i varodobiv "- Zemen [KAZEA} . Predlojete tsena i za Kamenitsa valia_sz@yahoo.com
Коментар
valia
Imam aktsii na Burgasko pivo. Devidenta si poluchih ot Kamenitsa - Plovdiv. Vsichki pivovarni "Plevensko pivoAD-Pleven ,Astika- haskovo , Burg. pivo- Burgas " Se VLIAHA" v Kamenitsa - Plovdiv. Informatsia na tel 032 634187 pri Petia Jeliazkova [ pone tozi telefon beshe aktualen predi godina ] i na tel 056 88 000 8 Neli Stoianova - Burgasko pivo . I tozi tel. beshe aktualen predi godina i se nadiavam vse oshte da e . dano tazi info vi e polezna!
Коментар
ванко-2
Za "sell".2,5 пъти по скъпо ми струваха . Някой може и да е купил по 0,10 лв. , но не съм аз тоя .
Коментар
питанчев
1. Как бих могъл да си намеря акции на Каменица АД?
2. Ако намеря такива, как са емитирани те? Имам предвид, всички бивши пивоварни които брелгииците купиха ли влизат под общото име Каменица, или още има акции на Бургаско пиво и Плевенско пиво /независимо,че не са на борсата вече/?
Коментар