IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ПРОДАВАМ УНИФАРМ 2000
    оферти и подробности на e-mail zaxer@data.bg

    Коментар


    • ПРОДАВАМ - 1 000 ЗАГОРКА х 20 лв/ бр.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Billy
        Купувам акции на Societe Generale ЕКСПРЕСБАНК Варна.

        За контакти: PM или e-mail: bg_investor@abv.bg
        Up

        Коментар


        • Продавам 80 акции на Албена Автотранс по 7 лева за бройка.

          Коментар


          • Имам 100бр. акции на МДК Пирдоп, ако някой ги иска, или може да даде акъл какво да ги правя - vangnay@yahoo.com

            10Q4all

            Коментар


            • Имам 12 бр. на "Балкантурист" АД. Някой ще даде ли ъкъл какво да ги правя?

              Коментар


              • Купувам акции на Societe Generale ЕКСПРЕСБАНК Варна.

                За контакти: PM или e-mail: bg_investor@abv.bg

                Коментар


                • Ако акциите са безналични - през посредник както и другите, разбира се след като си се споразумял веч со отсрещната страна. Ако акциите налични са, трябва в дружеството двама да отидете - аз по тоя причина не можах да изтъргувам едни секси акции - щото и мене и другият ни домързя.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Как става прехвърлянето на непублични акции? При инвестиционен посредник ли се ходи или в предприятието, от което са издадени?
                    Какви комисиони се плащат?
                    Ако някой си даде труда да отговори - 10x

                    Коментар


                    • Re: АРГО ФРУКТ

                      Все още приемам оферти за акции на "АГРО ФРУКТ" АД
                      на "лично съобщение."

                      Коментар


                      • Много благодаря Смърфиета.

                        Коментар


                        • ДАВАМ 30 ЗА СОДИ.НА НЯКОЙ ДА МУ ТРЯБВАТ КИНТИ?

                          Коментар


                          • Re: Моля за инфо

                            Първоначално изпратено от Bango
                            Ако някой има инфо, моля да сподели/може и на лични/ нещо за общите събрания и годишните финансови резултати на: Балканфарма Дупница и Троян, Наталия АД-Ст.Загора, Ветпром АД, Компласт АД-Берковица, Болярка АД-В. Търново и Винпром Пловдив. Колкото и да търсих, нищо не може да се открие. Сигурно в регионални вестници или счетоводни издания публикуват информацията за Фин. резултати за 2005 и датите за провеждане и решенията на ОС на акционерите. Даже и Актавис нямат грам инфо по сайта си, само за компанията майка в Исландия са качили, а в офисите им като се обаждах, служителите са изключително злобни, надути и прости и отказват да предоставят каквото и да е инфо.
                            Винпром Пловдив (= Винарска изба Пълдин)

                            Винарска изба Пълдин АД Перущица свиква редовно годишно ОСА на 19.V.2006

                            Съветът на директорите на “Винарска изба Пълдин” - АД, Перущица, на основание чл. 223 ТЗ свиква редовно годишно общо събрание на акционерите на 19.V.2006 г. в 11 ч. в административната сграда на дружеството в Перущица, при следния дневен ред:

                            1. отчет за дейността на дружеството през 2005 г.; проект за решение - ОС приема отчета за дейността на дружеството през 2005 г.
                            2. доклад на дипломирания експерт-счетоводител за извършената проверка на дружеството за 2005 г.; проект за решение - ОС приема доклада на дипломирания експерт-счетоводител за извършената проверка на дейността на дружеството за 2005 г.
                            3. одобряване на годишния счетоводен отчет на дружеството за 2005 г.; проект за решение - ОС на акционерите одобрява годишния счетоводен отчет на дружеството за 2005 г.
                            4. освобождаване от отговорност членовете на съвета на директорите за дейността им през 2004 и 2005 г.; проект за решение - ОС на акционерите освобождава от отговорност членовете на съвета на директорите за дейността им през 2004 и 2005 г.
                            5. приемане на решение за увеличение капитала на дружеството; проект за решение - ОС приема/не приема предложението за увеличение капитала на дружеството
                            6. приемане на промени в устава на дружеството; проект за решение - ОС приема/не приема промени в устава на дружеството
                            7. приемане на промени в числеността и състава на съвета на директорите; проект за решение - ОС приема/не приема промени в броя и състава на съвета на директорите
                            8. определяне възнаграждението на съвета на директорите; проект за решение - ОС определя месечно възнаграждение на членовете на съвета на директорите
                            9. покриване на загуби за текущата година и разпределение на печалби от минали години; проект за решение - ОС приема предложението за покриване на загуби за текущата година и разпределение на печалби от минали години
                            10. избор на дипломиран експерт-счетоводител за 2006 г.; проект за решение - ОС избира дипломиран експерт-счетоводител на дружеството за 2006 г.
                            11. разни. Поканват се всички акционери или техни упълномощени представители да присъстват на събранието. Регистрацията на акционерите и техните представители ще се извършва от 10 до 11 ч. в деня и на мястото на събранието. Писмените материали по дневния ред с проекторешенията са на разположение на акционерите в седалището на дружеството всеки работен ден от 15 до 16 ч. Акционерите - юридически лица, се представляват от законните им представители, които се легитимират с представяне на удостоверение за актуална съдебна регистрация или всички съдебни решения на юридическото лице, документ за самоличност и депозитарна разписка за броя на притежаваните акции. Пълномощниците на акционерите - юридически лица, се легитимират с пълномощно, отговарящо на изискванията на закона, удостоверение за актуална съдебна регистрация или всички съдебни решения на юридическото лице и документ за самоличност на упълномощения и копие от депозитарната разписка за броя на притежаваните акции. Акционерите - физически лица, се легитимират с представянето на документ за самоличност и депозитарна разписка. Пълномощниците на акционерите - физически лица, се легитимират с представянето на документ за самоличност, копие от депозитарната разписка за броя на притежаваните акции от упълномощителя и пълномощно. При липса на кворум на основание чл. 227 ТЗ събранието ще се проведе на 29.V.2006 г., на същото място и при същия дневен ред.

                            =========================

                            И една клюка за чичко Тор:

                            Хърватските медии: Собственикът на "Актавис" се свързва пряко с руската мафия

                            Името на собственика на фармацевтичната компания “Актавис” Бьорголфур Тор Бьорголфсон, чиято фирма е подала оферта за закупуване на най-голямата хърватска фармацевтична компания “Плива”, се свързва пряко от водещи медии като “Форбс”, “Гардиън” и други с руската мафия, пише хърватската преса.

                            Освен “Актавис”, Бьорголфсон притежава и много други фирми от фармацевтичния, телекомуникационния и банковия сектор. Подозренията, че той тясно си сътрудничи с руската мафия, се появиха преди няколко години, когато той заедно със свой партньор купи малка пивоварна в Санкт Петербург, посочват хърватските медии, цитирани от агенция БГНЕС.

                            Председателят на управителния съвет на “Актавис” Роберт Весман вчера отново каза, че компанията е готов да плати за 1 акция на “Плива” 570 куни, което според него е с 35 % повече от реалната цена, като те са готови още да вдигнат цената. Весман каза също така, че част от производството ще бъде преместено от САЩ в Хърватия. Приходите на “Актавис” за миналата година са 579,3 милиона евро. Весман каза, че дълговете на компанията в края на миналата година са възлиза на около 800 милиона долара. Преди повече от шест години “Актавис” закупи трите завода на българската фармацевтична компания “Балканфарма” в Дупница, Троян и Разград.

                            Коментар


                            • АРГО ФРУКТ

                              Ако някой предлага акции на "АГРО ФРУКТ" АД
                              нека пусне лично съобщение.

                              Коментар


                              • В Апис ми излиза информация за ОС от предишни години. Преди години забелязах, че там качват информация от проведени вече ОС, при това със голямо закъснение, но не качват обявления за предстоящи ОС/поне за тези дружества за които питам е така/, а по този начин изпускаш самото му провеждане, вземане на решения, а често мажоритарите решават да увеличат капитала и докато се усетиш акциите ти са се "разводнили".

                                Коментар

                                Working...
                                X