Купувам Горубсо - Мадан -до 5оо бр.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Абе от коя земя идвате да търгувате на борса. Варненска корабострителница фалира преди 8 години и акционерите са на списъка след всички кредитори и хора чакащи залати. Само че няма откъде, защото активите на фирмата ги дадоха на БМФ за да си дострой двата кораба, а после те продадоха 75% на "Булярд КИ", която сега се опитва да строи и печели, но е съвсем друга песен. Акциите на ВК струват по-малко от подобната врачанска фирма.
Коментар
-
[quote="vhk"]Първоначално изпратено от ToBeOr...InFXПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от ToBeOr...InFXЗдравейте.
Имам някакви акции от Варненска корабостроителница от масовата приватизация 1996. Искам да питам какво мога да правя с тях?
Благодаря предварително и успехи!
Коментар
-
[quote="ToBeOr...InFX"]Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от ToBeOr...InFXЗдравейте.
Имам някакви акции от Варненска корабостроителница от масовата приватизация 1996. Искам да питам какво мога да правя с тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от ToBeOr...InFXЗдравейте.
Коментар
Коментар