Някой има ли интерес към 25 акции на Паркхотел Москва?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
купувам
Купувам акции от следните дружества:
1."Бисер олива"АД
2."Елмот"АД
3."Слънчо"АД
4."Унифарм"АД
ivangeorgiev@start.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от dyloТЪРСЯ:
1. Балканфарма Дупницa
2. Балканфарма Троян
3. Нефтохим Бургас
4. Солвей Соди
5. "ТОРГОТЕРМ"
Пишете на ЛС обем на пакета и Вашата цена
3 и 4 не са на БФБ
5 питай друг.Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от dyloТЪРСЯ:
1. Балканфарма Дупницa
2. Балканфарма Троян
3. Нефтохим Бургас
4. Солвей Соди
5. "ТОРГОТЕРМ"
3 и 4 не са на БФБ
5 питай друг.
1 + 2 Са собственост и са били такава от купуването им от Балканфарма на ( мажоритари - Балканфарма, Фармако, Актавис ) всички други но не и на Биовет ( занимаваща се с ветеринарна медицина и чак тази година някакви хуманитарни препарати, с мажоритар доколкото си спомням на РМД, а след това на офшорка може и да бъркам ) която е ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО и като такова е задължено да посочва акционерните си участия, който иска да провери в отчети и др. фирмени документи:
http://download.bse-sofia.bg/finance...OV-30.09.2007/
За разлика от Балканфармите които след покупката им и направено смешно обратно изкупуване е отписана от БФБ. Биовет никога не е притежавал акционерен капитал в бившите Балканфарми днес подразделеления на Актавис, той само е купувал непроизводствени капитали и / или неизползваеми МА и / или ДМА на Балканфармите ( бивши ) особено от бившият Антиобиотик.
3, 4 и 5 са ИЗВЪНБОРСОВИ ДРУЖЕСТВА, а доколкото знам пак поглеждам заглавието на темата тя все още е "ИЗВЪНБОРСОВИ ДРУЖЕСТВА", които се търгуват на извънборсов нерегулиран пазар на БФБ.
Благодаря за търпението ако сте чели дотук и моля Ви:
СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА НЕЩА БЕЗ ДА СТЕ ГИ ПРОВЕРИЛИ, ЗАЩОТО МЯЗА НА СПАМВАНЕ НА ФОРУМА, ЗАЩОТО НИТО СЕ ПРОДАВА НИТО СЕ КУПУВА, КОЕТО Е ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ НАС!!!!!!!!!!!!!!!
НАПИСАНОТО ДОТУК ДА НЕ СЕ СМЯТА ЗА ПРЕПОРЪКА ЗА ПРОДАЖБА ИЛИ ПОКУПКА ТОВА Е САМО МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ. ПРИТЕЖАВАМ ОТ НЯКОИ АКЦИИ ОТ ТЪРСЕНИТЕ ОТ МЕН ПО -ГОРЕ!!!!!!!!!
БИХ СЕ РАДВАЛ АКО ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПРЕПОРЪКАТА МИ ПРИ ВРЪЗКАТА МИ С МЕН ДА ПИШЕТЕ НА ЛС И ДА ПОСОЧВАТЕ ЦЕНИ НА ПРОДАЖБА!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от dyloТЪРСЯ:
1. Балканфарма Дупницa
2. Балканфарма Троян
3. Нефтохим Бургас
4. Солвей Соди
5. "ТОРГОТЕРМ"
3 и 4 не са на БФБ
5 питай друг.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от dyloТЪРСЯ:
1. Балканфарма Дупницa
2. Балканфарма Троян
3. Нефтохим Бургас
4. Солвей Соди
5. "ТОРГОТЕРМ"
3 и 4 не са на БФБ
5 питай друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от dyloТЪРСЯ:
1. Балканфарма Дупницa