Първоначално изпратено от softohold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pokemon Разгледай мнениеАми как да ти кажа ... нито счетоводната стойност зависи само от активите, нито съм виждал пазарна капитализация на непублична компания
Счетоводно ст-ст е Актива-задъженията / броя акции
И ти какво изкаш да продаваш акция която е натрупала печалба до момента на зделката то и при публичните не вълви този номер
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеТи каде си видял да продават акции по счетоводно стойност дори и на най-добрите АД Химимпорт АД с активи за 2-3милиарда пазарната капитализация е 400мил.лв
10 пъти по долу какво ще рече при теб счетводно ст-ст 2 лв. съответно 0.20ст пазарна цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа, да ама неее !
След като получих потвърждение от "жижо" на лични (мога да го постна) и се свързах с брокера да направи контакт и преведе парите, се оказа, че колегата "жижо" е продал вече моите акции...( имаме "да" нали ?????)
Аз като човек на компромиса му предлагам да ми преведе половината от разликата между цените или да тъне в срам от постъпката си
Чакам коментари за казуса !!!
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД,Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение4i4o
Ето това са сериозни хора и това е сделка! Да ти е кеф да го прочетеш! Сериозните хора си личат, че много драскачи и кухи лейки се навъдиха! Поздрави колеги - на единия за продажбата, а на другия за покупката!
Да, да ама неее !
След като получих потвърждение от "жижо" на лични (мога да го постна) и се свързах с брокера да направи контакт и преведе парите, се оказа, че колегата "жижо" е продал вече моите акции...( имаме "да" нали ?????)
Аз като човек на компромиса му предлагам да ми преведе половината от разликата между цените или да тъне в срам от постъпката си
Чакам коментари за казуса !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pokemon Разгледай мнениеАми освен да ви пожелая успех ...
Ако размислите ми пишете на лични. Като публикуват новия отчет ще актуализирам цената да отговаря на актуалната счетоводна стойност.
10 пъти по долу какво ще рече при теб счетводно ст-ст 2 лв. съответно 0.20ст пазарна цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеаз пък по 0.25ст
Ако размислите ми пишете на лични. Като публикуват новия отчет ще актуализирам цената да отговаря на актуалната счетоводна стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от жижо Разгледай мнениеПродавам акции от Бургаски корабостроителници АД - 568 бр. по 0,1 лв. за брой.
ivangeorgievgeo@gmail.comКупени !!!
Кажи си сметката да ти преведа парите и кой е посредника за да оправим документите.Last edited by THE TRADER; 28.06.2011, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от жижо Разгледай мнениеПродавам акции от Бургаски корабостроителници АД - 568 бр. по 0,1 лв. за брой.
ivangeorgievgeo@gmail.com
Кажи си сметката да ти преведа парите и кой е посредника за да оправим документите.
Коментар
-
продавам
Продавам акции от Бургаски корабостроителници АД - 568 бр. по 0,1 лв. за брой.
ivangeorgievgeo@gmail.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеКупувам акции на Дюни АД по 0,20 лв. за брой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pokemon Разгледай мнениеДюни Созопол 500бр х 2.00лв (сч.стойност 1.86лв - отчет 2009 )
Придобилите акции не по-късно от 1/7/2011 ще имат право на глас на общото събрание на 15/7/2011.
Купувам акции на Дюни АД по 0,20 лв. за брой.
Коментар
Коментар