IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bullish сценарии за SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе пич как ги изнамери тези теми от преди година

Коментар

• Какъв е сценария сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
        В триъгълника сме влезли по скоро средносрочно. А що се отнася до краткосрочен тренд той просто няма как да излезе от триъгълника. Но по големите тефтери пише че когато влезеш отвисоко в такъв триъгълник трябва да излезеш отдоло със същата височина с която си влязъл. Но все пак техническия пазар не е някаква панацея. Ако се окаже че излезем отгоре тогава това не е бил никакъв триъгълник. Разсъждавам само по графиката коята са линквали. Не съм гледал други графики.
        Аз друго забелязвам - ежедневно излизат противоречиви новини (Иран казали 150 долара за барел, после другите се срещнали и критикували високите цени, после Сорос се изказал, че има рецесия, после друг пич излиза и разправя, че най-лошото е минало и т.н.) и народа се лашка без посока и визия за бъдещето! затуй ТА може би не е решението сега, тъй като нестабилността е доста голяма!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• В триъгълника сме влезли по скоро средносрочно. А що се отнася до краткосрочен тренд той просто няма как да излезе от триъгълника. Но по големите тефтери пише че когато влезеш отвисоко в такъв триъгълник трябва да излезеш отдоло със същата височина с която си влязъл. Но все пак техническия пазар не е някаква панацея. Ако се окаже че излезем отгоре тогава това не е бил никакъв триъгълник. Разсъждавам само по графиката коята са линквали. Не съм гледал други графики.

Коментар

• Ами за краткосрочния анализ - ако не познаят за 3 дена, публиката ще ги изяде с парцалите! Но като гледам едни товарения по едни позиции си мисля, че догодина пак ще има реклами от сорта на "Хвани си зайче" и "Ексцентирчни и богати"! ;-)
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от drememi
              Първоначално изпратено от u00
              Първоначално изпратено от ахмак
              Аз доколкото ги разбирам тез неща като гледам това триъгълниче си мисля че трябва да слезе поне толкова колкото е влязло в него.
              Така че булиш няма.
              Няма краткосрочно или въобще?
              И аз бих искал да знам отговора на този въпрос ;-)
              Всички анализатори ги е страх сега да дадът краткосрочен анализ съответно предположение

Коментар

• Първоначално изпратено от u00
                Първоначално изпратено от ахмак
                Аз доколкото ги разбирам тез неща като гледам това триъгълниче си мисля че трябва да слезе поне толкова колкото е влязло в него.
                Така че булиш няма.
                И аз бих искал да знам отговора на този въпрос ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
                  Така че булиш няма.
                  да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• Аз доколкото ги разбирам тез неща като гледам това триъгълниче си мисля че трябва да слезе поне толкова колкото е влязло в него.
                    Така че булиш няма.

Коментар

• Има ли такъв сценарии сега?

Коментар

• SOFIX direction

na daily moje da se kaje, 4e ima priznaci za dvijenie nagore, 2 candle reversala: hammer & piercing 5 bara sled podkrepa (predpolagam 4e ima i negative divergence), no na weekly: niama signal za obrushtane.

Ina4e i az smiatam, 4e mu e vreme da varvi nagore, ama koi me pita>

P.S. I4 ne e opit za manipulacia.
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Re: Bullish сценарии за SOFIX

Първоначално изпратено от don emilio
                          Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                          Първоначално изпратено от emilio52
                          На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).

Представения анализ не е препоръка за търговия.
                          Изготвил Емил Бъркалов

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589
                          Поздравления, Емиле!

За пръв път виждам толкова изчистена, отлично обоснована и лесна за разбиране от всички графика.

+1
                          Успехи!
                          +1
                          майко мила.българономиста си е българономист.аре,нема ли папазов да ги вкара тия опшънчета най накрая,докат има "оптимисти".че само се дразня как не мога да се възползвам от такива,като бъркалов.

Емил Бъркалов му дайте наградата за най добър българономист.

бъркалов,тва кво е?технически анализ?на балониран маркет,макроикономически катастрофални данни,рекорден външен дълг и дефицит,да изброявам ли още?

сценария за SOFIX не е BULLISH,а е BULLSHIT.......

къв е този Бъркалов?колко българи са изгорели покрай гениалните му драсканици?
                          бъркалов,къде си се учил да правиш такива черти и триъгълници?в икономето в софето?
                          и аз мога да рисувам.искаш ли да видиш мойта рисунка?

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69
                            Здравейте инвеститори
                            Искам отново да ви предупредя
                            И така накратко в цифри
                            Дау Джоунс 1929 г.губи 89,35% от нива 387,17 до 41,22 за периода от 34 месеца -което се пада по 2,6279% на месец или по 0,087598% загуба всеки календарен ден
                            Софикс на 8.10.2007 г от върха 1981,80 до последното дъно 1110,76 на 18.04.2008 г.губи 43,952% или на месец по 6,93978% или 0,231326% всеки календарен ден ,което показва ,че Софикс се обезценява около 3 пъти по-бързо от колкото Дау през 1929 г.
                            Сега сами си направете извода докъде ще стигне с това темпо
                            Abe zasto spamish vsichki temi be?!
                            Ili izpolzvash vyzmojnosta che vecher malko hora sledjat foruma i nikoj njama da useti che si si kopirash pisanieto vyv vsichki temi s manipulativna cel !

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Искам и аз да кажа нещо за графиката.Няма да коментирам вълните защото възможностите за интерпретация са много .Бих искал да ви обърна внимание на самите кендъли в триъгълника .Те са 5 на брой.Какво означават?Големия чук е ясно -формира дълга долна сянка -тоест пазара отхвърля тези стойности като нежелани за момента , затваря над средата на кендъла и това се явява като силна подкрепа за биковете .На втория се вижда ,че и биковете нямат сили да закарат пазара нагоре и закономерно идва 3 -голяма меча свещ ,която обаче не може да слезе и да бие нивото на подкрепа на свещ 1.Сега е интересно -4 свещ формира т.нар."kirikomi'' или пронизваща линия чиято цена на отваряне е под мечата свещ но затваря в горните и 25% на тялото -силен бичи сигнал последван от 5 свещ която заедно с 4 e по-известна като ''harami ''-бременна.Всичко това ме кара да мисля ,че има голяма вероятност пазара да обърне посоката от низходящ във въходащ тренд- по-точно корекцията да е към своя край и да се възобнови бичия пазар.Потвърждение на този сценарий ще се получи ако имаме 2 последователни бичи кендъла.Това е моето виждане.Успех на заложилите на дълго .
                              Дали ще стане както предположих?

Коментар

• Re: Bullish сценарии за SOFIX

Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                                Първоначално изпратено от emilio52
                                На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).

Представения анализ не е препоръка за търговия.
                                Изготвил Емил Бъркалов

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589
                                Поздравления, Емиле!

За пръв път виждам толкова изчистена, отлично обоснована и лесна за разбиране от всички графика.

+1
                                Успехи!
                                +1

Коментар

Working...
                                X