абе пич как ги изнамери тези теми от преди година
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bullish сценарии за SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ахмакВ триъгълника сме влезли по скоро средносрочно. А що се отнася до краткосрочен тренд той просто няма как да излезе от триъгълника. Но по големите тефтери пише че когато влезеш отвисоко в такъв триъгълник трябва да излезеш отдоло със същата височина с която си влязъл. Но все пак техническия пазар не е някаква панацея. Ако се окаже че излезем отгоре тогава това не е бил никакъв триъгълник. Разсъждавам само по графиката коята са линквали. Не съм гледал други графики.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
В триъгълника сме влезли по скоро средносрочно. А що се отнася до краткосрочен тренд той просто няма как да излезе от триъгълника. Но по големите тефтери пише че когато влезеш отвисоко в такъв триъгълник трябва да излезеш отдоло със същата височина с която си влязъл. Но все пак техническия пазар не е някаква панацея. Ако се окаже че излезем отгоре тогава това не е бил никакъв триъгълник. Разсъждавам само по графиката коята са линквали. Не съм гледал други графики.
Коментар
-
Ами за краткосрочния анализ - ако не познаят за 3 дена, публиката ще ги изяде с парцалите! Но като гледам едни товарения по едни позиции си мисля, че догодина пак ще има реклами от сорта на "Хвани си зайче" и "Ексцентирчни и богати"! ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от drememiПървоначално изпратено от u00Първоначално изпратено от ахмакАз доколкото ги разбирам тез неща като гледам това триъгълниче си мисля че трябва да слезе поне толкова колкото е влязло в него.
Така че булиш няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от u00Първоначално изпратено от ахмакАз доколкото ги разбирам тез неща като гледам това триъгълниче си мисля че трябва да слезе поне толкова колкото е влязло в него.
Така че булиш няма.
Коментар
-
SOFIX direction
na daily moje da se kaje, 4e ima priznaci za dvijenie nagore, 2 candle reversala: hammer & piercing 5 bara sled podkrepa (predpolagam 4e ima i negative divergence), no na weekly: niama signal za obrushtane.
Ina4e i az smiatam, 4e mu e vreme da varvi nagore, ama koi me pita>
P.S. I4 ne e opit za manipulacia.Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
-
Re: Bullish сценарии за SOFIX
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от emilio52На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).
Представения анализ не е препоръка за търговия.
Изготвил Емил Бъркалов
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589
За пръв път виждам толкова изчистена, отлично обоснована и лесна за разбиране от всички графика.
+1
Успехи!
Емил Бъркалов му дайте наградата за най добър българономист.
бъркалов,тва кво е?технически анализ?на балониран маркет,макроикономически катастрофални данни,рекорден външен дълг и дефицит,да изброявам ли още?
сценария за SOFIX не е BULLISH,а е BULLSHIT.......
къв е този Бъркалов?колко българи са изгорели покрай гениалните му драсканици?
бъркалов,къде си се учил да правиш такива черти и триъгълници?в икономето в софето?
и аз мога да рисувам.искаш ли да видиш мойта рисунка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69Здравейте инвеститори
Искам отново да ви предупредя
И така накратко в цифри
Дау Джоунс 1929 г.губи 89,35% от нива 387,17 до 41,22 за периода от 34 месеца -което се пада по 2,6279% на месец или по 0,087598% загуба всеки календарен ден
Софикс на 8.10.2007 г от върха 1981,80 до последното дъно 1110,76 на 18.04.2008 г.губи 43,952% или на месец по 6,93978% или 0,231326% всеки календарен ден ,което показва ,че Софикс се обезценява около 3 пъти по-бързо от колкото Дау през 1929 г.
Сега сами си направете извода докъде ще стигне с това темпо
Ili izpolzvash vyzmojnosta che vecher malko hora sledjat foruma i nikoj njama da useti che si si kopirash pisanieto vyv vsichki temi s manipulativna cel !
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPИскам и аз да кажа нещо за графиката.Няма да коментирам вълните защото възможностите за интерпретация са много .Бих искал да ви обърна внимание на самите кендъли в триъгълника .Те са 5 на брой.Какво означават?Големия чук е ясно -формира дълга долна сянка -тоест пазара отхвърля тези стойности като нежелани за момента , затваря над средата на кендъла и това се явява като силна подкрепа за биковете .На втория се вижда ,че и биковете нямат сили да закарат пазара нагоре и закономерно идва 3 -голяма меча свещ ,която обаче не може да слезе и да бие нивото на подкрепа на свещ 1.Сега е интересно -4 свещ формира т.нар."kirikomi'' или пронизваща линия чиято цена на отваряне е под мечата свещ но затваря в горните и 25% на тялото -силен бичи сигнал последван от 5 свещ която заедно с 4 e по-известна като ''harami ''-бременна.Всичко това ме кара да мисля ,че има голяма вероятност пазара да обърне посоката от низходящ във въходащ тренд- по-точно корекцията да е към своя край и да се възобнови бичия пазар.Потвърждение на този сценарий ще се получи ако имаме 2 последователни бичи кендъла.Това е моето виждане.Успех на заложилите на дълго .
Коментар
-
Re: Bullish сценарии за SOFIX
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от emilio52На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).
Представения анализ не е препоръка за търговия.
Изготвил Емил Бъркалов
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589
За пръв път виждам толкова изчистена, отлично обоснована и лесна за разбиране от всички графика.
+1
Успехи!
Коментар
Коментар