Абе колеги къде са сделките бре ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартът на новата борсова система ще е на 16 юни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от JekataАлЯдине, наскоро някой от Големите беше уточнил, че към момента няма подадено заявление за регистрация на чужд брокер на БФБ.
Мисля, че това отговаря на въпроса ти. Изключва явно чехите
Това ми е по бегли спомени отпреди седмица до 10-ина дни.
Не е препоръка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян Йордановне е така
http://www.investor.bg/?cat=5&id=34188
06.03.2006 17:48
КФН одобри част от предложените промени в правилника на БФБ-София
Тоест честа практика е правилника на БФБ да бъде одобряван частично
Когато нещо е прието изцяло, може и частично да се променя, а когато не е прието изцяло, как се приема частично!
Първоначално изпратено от kod123Да сте чували, някого Народното събрание, да приема нов Закон - частично, да сте чували Министерски съвет да приема ново Постановление - частично, да сте чували някой нов нормативен документ да се приема частично, от някоя българска държава институция. Е вече чухте Д. Р. одобрява частично Правилника на БФБ, за защото Бистра Илкова не си е свършила работата? И въпрос коя е причината да го направи Д. Р= този ход, като само ден преди това, то на стр. Дневник, написа, че започва да тече 14 дневен срок за обжалване на това нейно Решение! Е г-жо Илкова, какво става, ако аз отида и обжалвам частичното одобрение на Правилника на борсата в съда днес , утре и така до 14 дена! Чакам отговори и дали някога ще ги получа.........Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
не е така
http://www.investor.bg/?cat=5&id=34188
06.03.2006 17:48
КФН одобри част от предложените промени в правилника на БФБ-София
Тоест честа практика е правилника на БФБ да бъде одобряван частично
Първоначално изпратено от kod123Да сте чували, някого Народното събрание, да приема нов Закон - частично, да сте чували Министерски съвет да приема ново Постановление - частично, да сте чували някой нов нормативен документ да се приема частично, от някоя българска държава институция. Е вече чухте Д. Р. одобрява частично Правилника на БФБ, за защото Бистра Илкова не си е свършила работата? И въпрос коя е причината да го направи Д. Р= този ход, като само ден преди това, то на стр. Дневник, написа, че започва да тече 14 дневен срок за обжалване на това нейно Решение! Е г-жо Илкова, какво става, ако аз отида и обжалвам частичното одобрение на Правилника на борсата в съда днес , утре и така до 14 дена! Чакам отговори и дали някога ще ги получа.........
Коментар
-
Да сте чували, някого Народното събрание, да приема нов Закон - частично, да сте чували Министерски съвет да приема ново Постановление - частично, да сте чували някой нов нормативен документ да се приема частично, от някоя българска държава институция. Е вече чухте Д. Р. одобрява частично Правилника на БФБ, за защото Бистра Илкова не си е свършила работата? И въпрос коя е причината да го направи Д. Р= този ход, като само ден преди това, то на стр. Дневник, написа, че започва да тече 14 дневен срок за обжалване на това нейно Решение! Е г-жо Илкова, какво става, ако аз отида и обжалвам частичното одобрение на Правилника на борсата в съда днес , утре и така до 14 дена! Чакам отговори и дали някога ще ги получа.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от afterdИмаше съобщение, че всички текущи оферти ще бъдат изтрити и ще се започне на чисто.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар