IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрия финансов анализатор в България ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mashina
    Първоначално изпратено от koi izpapa parite
    MAI SI NASTAPEN PO MAZOLA ?
    MOJE I TI DA SI OT "GENIALNITE" KONSULTANTI MNOGOZNAIKOVCI?
    pich spokoino. Tova sa neshta koito se sluchvat po cial sviat. Tova che analizatorite u nas sa pulen cirk e iasno. Nikoi ne te e bil po glavata da im davash parite si. Ti si si vinoven, poneje ne si se informiral dostatuchno dobre za kachestvata im. Iavno si zagubil dosta pari, zashtoto si izpuskash dosta silno nervite. Spokoino ne prodavai i sled 1-2 godini shte si ok.
    Малко абсурдно човек псуващ и заплашващ да дава рецепти за щастие.
    Първоначално изпратено от Ivetka
    Мисля че не трябва да забравяте и така наречените риск мениджъри по дружествата. Какво всъщност вършат те и за какви рискове са предупредили и кого ми е много любопитно....то е ясно че трябват наказания ама не само за мениджърите всички са съучастници(бек офис,продажби и т.н.).... Направо всички към SONA
    Ивче, ако риск мениджъра ти каже, че след петрола, най-волатилна /и респективно най-рискова/ цена има целулозата, ти какво би направила, за да предпазиш фонда, който управляваш от евентуалните неблагоприятни последици?!
    Настоящото не е препоръка за покупко-продажба на ЦК!
    "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Мисля че не трябва да забравяте и така наречените риск мениджъри по дружествата. Какво всъщност вършат те и за какви рискове са предупредили и кого ми е много любопитно....то е ясно че трябват наказания ама не само за мениджърите всички са съучастници(бек офис,продажби и т.н.).... Направо всички към SONA

Коментар

• Първоначално изпратено от koi izpapa parite
        MAI SI NASTAPEN PO MAZOLA ?
        pich spokoino. Tova sa neshta koito se sluchvat po cial sviat. Tova che analizatorite u nas sa pulen cirk e iasno. Nikoi ne te e bil po glavata da im davash parite si. Ti si si vinoven, poneje ne si se informiral dostatuchno dobre za kachestvata im. Iavno si zagubil dosta pari, zashtoto si izpuskash dosta silno nervite. Spokoino ne prodavai i sled 1-2 godini shte si ok.

Коментар

• Петре, пусни една анкета с имената на всички изброени до момента.

Коментар

• MAI SI NASTAPEN PO MAZOLA ?

Коментар

• Гледа, че сте пропуснали един - сега не е в БГ, но от време на време се появява. С риск да засегна някого от уважавания форум, за мен най-добрия финансов анализатор е асен1975.
              С интерес чета коментарите и прогнозите му!
              Като се замисля май само заради него влизам тука...

Коментар

• С всеки следващ ред от крясъци написан при натиснат Caps Lock, недоклатен quote и много печатни грешки се излагаш само още повече ...

Да си чел това, което го пишеше/пише/и ще пише с едни малки буквички най-отдолу на рекламите на ДФ, в инфото за тях и в договорите с тях ...

И си разкарай бръмбарите от там където не им е мястото ...

Не може да искаш да делкаш само печалбите, а загубите да ги носи винаги някой друг, такива филми няма ...

8)

Коментар

• [quote="AfterDark"]
                  Първоначално изпратено от koi izpapa parite
                  NE ZNAM DALI KOMISIYATA ZA FINANSOV NADZOR SI GLEDA RABOTATA KAKTO TRYABVA NO SAMO DA KAJA PROCHETOH CHE ZAGUBITE NA DOGOVORNITE FONDOVE SA ZA NAD 250 000 000 LEVA NE ZNAM KOI KAKVO SI MISLI NO NE MISLYA CHE E REDNO DA OSTAVA NENAKAZANA TAZI RAZSIPIYA I RAZNITE KONSULTANTI DA IZLIZAT SUHI OT VODATA I DA PRODALJAVAT DA PRAHOSVAT PARITE. NE E LI REDNO KFN DA OTNEMA LICENZA PRI KONSTATIRANO GOLYAMA ZAGUBA V PORTFEILITE?
                  NE E LI REDNO KFN DA SE POGRIJI POVECHE TEZI HORA DA NE PRAVYAT TAKIVA BELI?
                  ПРАВ СИ НА 100%, АКО ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО ТЕБ В БГ, ЩЕ СТИГНЕМ ДАЛЕЧ ...

MESHTO LOSHO LI E DA POISKASH TOZI KOITO E PROPILYAL PARITE NA PO-NEOPITNITE INVESTITORI I E SABIRAL TAKSA DA POLUCHI ZASLUJENOTO

Коментар

• Първоначално изпратено от koi izpapa parite
                    NE ZNAM DALI KOMISIYATA ZA FINANSOV NADZOR SI GLEDA RABOTATA KAKTO TRYABVA NO SAMO DA KAJA PROCHETOH CHE ZAGUBITE NA DOGOVORNITE FONDOVE SA ZA NAD 250 000 000 LEVA NE ZNAM KOI KAKVO SI MISLI NO NE MISLYA CHE E REDNO DA OSTAVA NENAKAZANA TAZI RAZSIPIYA I RAZNITE KONSULTANTI DA IZLIZAT SUHI OT VODATA I DA PRODALJAVAT DA PRAHOSVAT PARITE. NE E LI REDNO KFN DA OTNEMA LICENZA PRI KONSTATIRANO GOLYAMA ZAGUBA V PORTFEILITE?
                    ПРАВ СИ НА 100%, АКО ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО ТЕБ В БГ, ЩЕ СТИГНЕМ ДАЛЕЧ ...

8)

Коментар

• NE ZNAM DALI KOMISIYATA ZA FINANSOV NADZOR SI GLEDA RABOTATA KAKTO TRYABVA NO SAMO DA KAJA PROCHETOH CHE ZAGUBITE NA DOGOVORNITE FONDOVE SA ZA NAD 250 000 000 LEVA NE ZNAM KOI KAKVO SI MISLI NO NE MISLYA CHE E REDNO DA OSTAVA NENAKAZANA TAZI RAZSIPIYA I RAZNITE KONSULTANTI DA IZLIZAT SUHI OT VODATA I DA PRODALJAVAT DA PRAHOSVAT PARITE. NE E LI REDNO KFN DA OTNEMA LICENZA PRI KONSTATIRANO GOLYAMA ZAGUBA V PORTFEILITE?

Коментар

• Кат чета коменатрите ми става ясно, че май неизвестни са българските анализатори! Най-малкото Капман не е анализатор или человек въобще! :-)
                        Зле няма да е, ако именцата им знаем! Мисля, че това работа на Мариян и Ко е - да изнамерят умниците на БФБ и да ни ги презентират ;-)
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от alcompany
                          Kolegi da ne se zayajdame na drebno.
                          Mislya che temata e koi e nai-dobar, a nai-dobre moje da se preceni kato pogledneme portfeilite na dogovornite fondove. Predlagam da ne se hulime a da izvadime rezultatite na fondovete i da precenime.
                          Ехе ами значи, кой сега е номер едно? - Капман е номер едно, така, че другите след тях. Добри са, винаги са с една крачка пред другите, явно си имат добри информационни канали, а борсата се движи най- вече от слухове!

Коментар

• Първоначално изпратено от brent190
                            Jorka ti li si sub zero verno portfelite ti sa pod nulata /toest na zaguba/
                            Само това ли успя да измислиш?

Коментар

• Kolegi da ne se zayajdame na drebno.
                              Mislya che temata e koi e nai-dobar, a nai-dobre moje da se preceni kato pogledneme portfeilite na dogovornite fondove. Predlagam da ne se hulime a da izvadime rezultatite na fondovete i da precenime.

Коментар

• К. Атанасов са го поканили в щаба на Барак Обама, понеже разбрали, колко е добър в правенето на ПР кампании.След успешната му кампания с БАЛОНА БФБ те разбрали, че по-подходящ човек от него за тяхната кампания няма.

Коментар

X