продавам 40 000 GKZL. pureca2001@abv.bg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потенциални продавачи на GKZL
Collapse
X
-
Хайде да пробваме с петиция
За достойно изплащане на компенсаторните инструменти KZ, PKB, GKZL, GKZ
http://www.bgpetition.com/kompensatorni/index.html
Коментар
-
Здрасти Марто, радвам се, че си по-добре вече. :-)
Аз също вече не намирам никаква пречка КИ от лихвоточки да се качат на борсата.
Нищо не са тези 10 млн. лв. при целия този номинал.
Трябват още дружества или/и алтернативни решения, господа управляващи!
Все пак е добра възможност много собственици да си реализират КИ.
Коментар
-
10% от 100 млн. лв. прави 10 млн. лв. номинал
за ТЕЦ Бобов дол
след около 100 дни ще е търга
http://www.investor.bg/?id=61309
ако стане, може да продадете GKZL на спечелилия кандидат, стига да искате
Не е препоръка за покупка или продажба на компенсаторни инструменти
Притежавам компенсаторни инструменти
Коментар
-
поздрави на Netware5 T.A.D. и RAI. Вече мога да седя седнал но ще пиша съвсем малко. Най важното е че по този начин няма да си продам GKZL . Предложението да се пускат обяви във форума за продажби ми прилича на женския пазар . Комр от лихвоточки ако си спомняте бяха спряни от търговия на БФБ с решение на БФБ поради това , че не са свободно прехвърляеми. Това беше някъде юни 2004 г. когото ги регистрирахме в ЦД. Аз лично смятам да намеря това решение на БФБ за спиране на търговията с GKZL и ще пусна една жалба до Комисията по финансов надзор. Моля пуснете един линк към решението че GKZL са свободно прехвърляеми.Аз като съм по добре ще се разровя и ще намеря другите неща.
Коментар
-
здравейте на всички в коментара.Защо трябва постоянно да спорим кой трябва да получи повече и кой по малко.Мисля че всички* хора на които са отнети земите ,имотите и други като нас спестявали 30г.пари имат право да търсят най доброто обезщетение .(Обърнал съм си лихвочислата в компесаторки и никакви лихви или пари от ДСК не съм получил за тези години.)Така че всички ние трябва да се борим на един фронт.
Коментар
-
Вярно е че поне трябва да обявяваме адрес за връзки.Моят е mjkg@abv.bg . Имам малко компесаторки от лихвоточки.
Коментар
Коментар