Първоначално изпратено от SoKoLoV
1. ОК съгласен - но все пак една корекция може да продължи доста дълго време -пример Никей 225 е в 20 годишен спад ,който продължава да се задълбочава
2.ОК винаги индексите са първи ,но изход от кризата ще има след като видя пробив на 14200 на Дау
3.Дай графика с правилно построената тренд линия и ще коментираме
4.В 300 годишната история на световния фондовия пазар , върха от 1720 г се пробива ,чак около 1850г или на фондовия пазар му е било необходимо около 130 години , за да направи нов връх -справка графиката ми от период "Grandsuper cycle" назад , а що се отнася за това ,че е доста възходящ за 100 -те години Дау -това се казва "Мания'' ,а всички мании в историята са завършвали катастрофално
мога да постна десетки графики с примери за "Мания"-даже петрола също е пример за мания въпреки ,че всеки го ползва -от 150 $ се изсипа на 30$ ,само за някакви си 5 месеца -тоест само за 5 месеца се върна на нивата отпреди 7-8 години
5.След 5 вълни нагоре следват три корективни ,но от порядък "Grandsuper cycle" -което означава ,че докато сме живи ще сме в корекция (освен ако не смяташ да живееш над 100 години )
6.Обърнатата глава с рамене ,която всеки вълнови анализатор я вижда на Дау -таргета и е около 11200 и може да се окаже една куха "Кратуна " -тоест даже и таргета да се изпълни (за което се съмнявам),ще е важно след това какво ще стане . Вече коментирахме този вариант с един колега назад -така че един съвет от мен -когато започваш да коментираш по една тема ,ако имаш време , погледни назад как са се развили дискусиите и тогава започни да лееш мъдрости (не се обиждай всеки има право на мнение и ти си прав за себе си ),защото се получава един вид спам от твоя страна
7 . Макар че нямаш такава точка аз ще ти отговоря така -с графиките ,които поствам и коментариите към тях - се опитвам да ви предпазя от евентуалния Апокалипсис , който ще се развие през следващите години ( справка пак назад с предупрежденията ми за голям спад при Софикс в началото на 2008г в самото начало на темата , на които можеш да видиш ,че реакциите на съфорумците бяха същите както твоите) а не защото ,не искам да купувате обезценени акции сега -нямам нищо против купувайте ,но има голяма вероятност да ви останат за внуците
успех на всички
Коментар