If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Старост нерадост, ама още помня някои светли дати. Иначе за закъснението на сървъра, даже си спомням че се бяхме сдърпали тук с Маню. Той не смяташе че е нещо толкова важно
Стамба, едюеин съвет и от мен и надявам се да е по полезен... Софикса е променян толкова много за този период че не е релевантен. Истинския индекс без промени от 2008 досега би бил по моя преценка в момента около около 195, тоест акциите са направили ново дъно спрямо 2009 и то с почти 30%. Така че тия канали дето ги чертаеш са пълна безмислица човече. Иначе и аз мисля че техническата карина е на първо място като важност за покупки и продажби.
може и да си прав
но аз мисля че не си
СОФИКС ще има ново дъно
Пазара не може да го излъжеш
и ще има котировки такива каквито трябва да са
благодаря за съветите ,сигурно трудно бих се справил без тях
Стамба, един съвет и от мен и надявам се да е по полезен... Софикса е променян толкова много за този период че не е релевантен. Истинския индекс без промени от 2008 досега би бил по моя преценка в момента около около 195, тоест акциите са направили ново дъно спрямо 2009 и то с почти 30%. Така че тия канали дето ги чертаеш са пълна безмислица човече. Иначе и аз мисля че техническата карина е на първо място като важност за покупки и продажби.
Staмба, я да помислим заедно (нещо) Колко се е изсипал индекса 1929. Колко нашия.
Браво за прогнозата. Позна точно. Прогнозата се изпълни. Но вече не е актуална. (точно защото се изпълни) Времето й мина. Ако индекса стане 100, нали се сещаш, че това ще е нова прогноза и ще е доста по-изсипан индекса от 1929. Сега тр. да гледаш какво се е случило на Дау след 1929. Не е много розово, но все пак...
благодаря за съветите ,сигурно трудно бих се справил без тях
Коментар