IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

УниКредит Булбанк (130)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinko-rp
    Първоначално изпратено от Батя
    Грешите като мислите че 130 игреа за червен софикс. Не това е целта. Идеята е че с новия сертификат за скъсяване на софикс на практика си нетират предишния сертификат за дълга позиция. Така се получи че не им е нужно да поддържат портфейл от софикс акции. Намериха обаче най-неудачния момент да си изсипят кошницата. Но явно за тях това си е практика, помним как купуваха по същия начин, макар че можеха да го правят много по-хитро с уговаряне на пакети по телефона. Но лошо няма, загубата за един е печалба за друг. Кога иначе бих си купил МСН на 9,26, Монбат на 20.4-22, Топливо на 21,50 и т.н.
    Аз написах в темата "Оптимизъм.." че има игра с дългия и късия дериват.
    Не мисля че е случайно че вчера СОФИКС затвори на 1320, а на 26.1.2007 (някъде там са издадени сертификатите) е бил 1380!!!
    Здравейте, по мое мнение има 100-150п нагоре преди поредните разпродажби, които мисля че ще ни закарат на 1000п.

Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
      Първоначално изпратено от allroad1982
      Първоначално изпратено от НИК
      Не викай дявола. До вчера къде бля!!!!!!!!!!!!!!!
      ООО НИК ти се включи бе, данеби да имаш акции хаха

130 ме дразни н отези дни доста напълих покрай тях .....

Чудя се каква им е логиката - дали разпродават за чужденци от тяхно име и пускат кобоси на ниски позиции да изкупуват точно като се изцепват така ограбват чужденците според мене
      АЛРОАДЧЕ , ще те закача с мойто АУДИ и ще те завлека на ЧЕРНИ ВРЪХ.
      СПОКО БТАТЯ 130 ГИ НЯМА ДНЕС ....

НИК - по добре неш

Коментар

Първоначално изпратено от allroad1982

Чудя се каква им е логиката - дали разпродават за чужденци от тяхно име и пускат кобоси на ниски позиции да изкупуват точно като се изцепват така ограбват чужденците според мене
        hahahahahahaa mnogo mutri stanahte veche be. :P

Коментар

• Първоначално изпратено от allroad1982

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
            Грешите като мислите че 130 игреа за червен софикс. Не това е целта. Идеята е че с новия сертификат за скъсяване на софикс на практика си нетират предишния сертификат за дълга позиция. Така се получи че не им е нужно да поддържат портфейл от софикс акции. Намериха обаче най-неудачния момент да си изсипят кошницата. Но явно за тях това си е практика, помним как купуваха по същия начин, макар че можеха да го правят много по-хитро с уговаряне на пакети по телефона. Но лошо няма, загубата за един е печалба за друг. Кога иначе бих си купил МСН на 9,26, Монбат на 20.4-22, Топливо на 21,50 и т.н.
            Аз написах в темата "Оптимизъм.." че има игра с дългия и късия дериват.
            Не мисля че е случайно че вчера СОФИКС затвори на 1320, а на 26.1.2007 (някъде там са издадени сертификатите) е бил 1380!!!

Коментар

• Сега да не се появи някоя новина за БГ брокер завлякал най-голямата банка. Нещо като ситуацията при SG
              Просто за да сме в крак с времето. :-)

Коментар

• Грешите като мислите че 130 игреа за червен софикс. Не това е целта. Идеята е че с новия сертификат за скъсяване на софикс на практика си нетират предишния сертификат за дълга позиция. Така се получи че не им е нужно да поддържат портфейл от софикс акции. Намериха обаче най-неудачния момент да си изсипят кошницата. Но явно за тях това си е практика, помним как купуваха по същия начин, макар че можеха да го правят много по-хитро с уговаряне на пакети по телефона. Но лошо няма, загубата за един е печалба за друг. Кога иначе бих си купил МСН на 9,26, Монбат на 20.4-22, Топливо на 21,50 и т.н.

Коментар

• Всичко е крайно, няма безкрайно продължаващи процеси - три месеца разпродажби на дневни поръчки, не ви стигнаха, ами искате още промоции ))

Коментар

• Активността позамря-явно всички очакват изсипвания, ама ще се изкефя да има масирани покупки!

Коментар

• Днес няма да е, те изсипват през ден.

Коментар

• Тука май фен клуб се заформя :-)

Коментар

Коментар

• Може да се пусне нова тема: "130 причини да чакаме 130 в края на сесията."
                            Аз лично пак си заредих оптимистични ордерчета надолу като вчера, пък да става каквото ще. То така и така рецесията се отлага за сега.

Коментар

• Няма как да го смъкнат индекса на червено,повечето поръчки са над средните стойности за деня.
                              Могат да направят с яки изсипвания по позициите на АLB, MCH, ORGH, PET, BACB.
                              Наблюдавам с интерес!

Коментар

• Не дърпайте дявола за опашката.

Той си знае ))

Не е препоръка.
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X