2 стинки.. но комент
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доминант финанс АД (DOMIN)
Collapse
X
-
абе имам ИП ама май ще го сменям, защото ме мисли за идиот. На въпроса какво става с акциите от увеличението ми говори какви ли не простотии, които ги знам и отдавна съм ги проверил.
А някой знае ли къде е адреса на гърците? за първи път се сблъсквам с подобна практика да ходя да си вземам разписката. После какво да я правя????
Коментар
� -
Машина малко прибързано реагираш. Не са цвете за мирисане ама не мисля, че са много по- лоши от други. Както и друг път съм казвал въпросът основно е могат ли да се направят пари или не. Моите акции струват 9.90 и мисля, че доходноста ми няма да е лоша. Освен това имат проекти, работят и мисля, че и печалбите няма да са лоши. Виж на сайта на борсата какъв сайт е посочен за тях и ще видиш молове, работи, мечти...Що се отнася до инсайдърството- ми нищо нова на нашата борсата- ей виж как всички се чудехме къде отидоха цените след сплита на Елтос и то 2 седмици преди да обяват рекордните печалби. Кво някой е имал 6-то чувство ли...
Най- лошото е че фирмата е на гърци, на които кажи mi как да вярваш, ама то и затова имам само няколко трохички. За разлика от Елтос!
Коментар
� -
tia kakvi sa smeshnici. Az neznam no KFN triabva da gi globi 200000000000 leva za manipulacii tia gurzi izkurubeni. Split 11 puti i cenata triabvashe da e 10.80, a te si ia izmanipuliraha na 14 s niakolko sdelki. Ta ot vchera do dnes +40%. Niamam dumi. Tuk triabva insider trading razsledvane da ima pak i da im nalojat zapor i zverska globa. Izobshto da gi mahnat ot borsata. To ako niakoi normalen si e kupil akcii v tova kuho drujestvo e pulen idiot i mnogo shte mu se radvam da gledam kak shte go prezakat.
Коментар
� -
На проведено ОСА от 18.09.2007 год. на Доминант финанс АД-София /DOMIN/ са взети следните решения:
- Приема доклада на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
- Приема годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
- Приема доклада на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
- Избор на регистриран одитор;
- Приема доклада на Директора за връзки с инвеститорите;
- Освобождава от отговорност членовете на управителните органи за дейността им през 2006 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството:
Oсвобождава от длъжност досегашните членове на Съвета на директорите Алкис Йоанис Панагопулос и Йоанис Димостенис Харакидас;
Избира на тяхно място следните нови членове Николаос Кумарианос и Николаос Псаропулос;
- Промени в устава на дружеството;
- Приема решение печалбата на дружеството за 2006 год. да бъде разпределена, както следва:
10% от печалбата, в размер на 1 335 111.42 лв. да бъде отнесена във фонд "Резервен";
Част от печалбата в размер на 373.93 лв да се задели за покриване на загуби от предходни години;
Останалата част в размер на 12 015 628.81 лв. да остане като неразпределена печалба, част от която да се използва за увеличение на капитала на дружеството;
- Приема решение за увеличение на капитала от 1 200 000 лв. на 13 200 000 лв., като увеличението на капитала от 12 000 000 лв. е изцяло със собствени средства на дружеството и включва 19 206.72 лв. от неразпределена печалба от минали години, а останалата част от увеличението в размер на 11 980 793.28 лв. са част от неразпределената печалба за 2006 год., която общо е в размер на 12 015 628.81 лв. Увеличението се извършва чрез издаване на нови акции, като ще бъдат издадени 12 000 000 нови акции с номинал 1 лв. Всеки акционер ще придобие акции, съответстващи на дела му преди увеличението. Съотношението между стари и нови акции да бъде 1 към 10. Така, всеки акционер притежаващ 1 акция ще получи 10 нови акции.
Правото да участват в увеличението на капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 02.10.2007 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на участие в увеличението на капитала, е 28.09.2007 год.
Коментар
� -
dollar.
Доминант финанс АД (DOMIN)
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 11/07.04.2005 год., е взето следното решение:
На основание чл. 5, ал. 2, т. 3, във връзка с чл. 154 и чл. 60 от Правилника на Борсата, регистрира на “Неофициален пазар на акции”, на БФБ-София АД, следната емисия акции:
- Емитент: Доминант финанс АД;
- ISIN код: BG1100108031;
- Размер на емисията: 50 000 лева;
- Номинална стойност на една акция: 1.00 лев;
- Вид на акциите: обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми.
- Присвоен борсов код: DOMIN.
- Дата на въвеждането за търговия: 11.04.2005
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕМИТЕНТА:
- Наименование на латиница: Dominant Finance Inc.;
- Седалище: гр. София, ул. Уилям Гладстон 39, ет. 3;
- Дан. №: 1220176785;
- Булстат: 121153194;
- Адрес за кореспонденция: гр. София, ул. Уилям Гладстон 39, ет. 3;
- Тел : (+359 2) 980 13 06, 980 20 17;
- Факс: (+359 2) 980 13 06, 980 20 17;
- Представляващи: Димостенис Йоанис Харакидас - Изпълнителен директор;
- Дир. за вр. с инвеститорите: няма посочен;
- Предмет на дейност: Небанкови финансови услуги и консултации, цялостно обслужване на инвестиционни проекти, финансово и търговско посредничество и др.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар