IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения на стари участници

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Free
    Искам да предупредя всички нови участници на БФБ да не се влиаят от мненията на „старите пушки” , а да си вземат решенията сами .

Защото когато зададох този въпрос ЯНУАРИ месец при СОФИКС - 1 391.920 никой не ми написа поне на лични – ПРОДАВАЙ не , че щях да го послушам ама...........
    никоя стара пушка НЯМА да ти каже продавай! Ще ти обясни как ще се движи пазара според него и имаше такива, които го правеха публично във форума. Защо не си ги видял , не знам
    А вече ти трябва да си имаш стратегия как да ползваш информацията. Ако нямаш, жалко....

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
      Първоначално изпратено от Free
      Здравейте ,
      интересно е как "старите пушки" се спасяват от тази корекция ?
      При възходящ тренд купуваш-продаваш
      при низходящ,продаваш -купуваш.
      Не изглежда ли лесно?
      Най.общо това е принципа за начинаещи. Без сериозен риск и с малки, но сигурни разлики. Но не винаги положителни!

А по отношение на терминологията - стари и нови пушки не съм съгласен.
      Борсата не е казарма. По борсите печелят основно старите вълци, а техническата, оперативна работа се извършва от 18 - 28 годишни нахъсани лъвчета, които през последните години на гърба на работодателите си и особено на ощетените клиенти, направиха маса пари. Вярно е също така, че поради самовлюбеност и прекомерна самоувереност, понастоящем губят страшно, но това е живота.....
      Това в голяма степен не се отнася за нашето фондово пазарче, за щастие.

Коментар

• Искам да предупредя всички нови участници на БФБ да не се влиаят от мненията на „старите пушки” , а да си вземат решенията сами .

Защото когато зададох този въпрос ЯНУАРИ месец при СОФИКС - 1 391.920 никой не ми написа поне на лични – ПРОДАВАЙ не , че щях да го послушам ама...........

Коментар

• ;-)

Коментар

Здравейте ,
            Просто плуват,другите потъват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
              Първоначално изпратено от Free
              Здравейте ,
              Старите пушки,първо не пишат във този форум!
              Второ, за тях бе манна небесна. Щото си изтеглиха капиталите от фондовия пазар, и си ги реализираха в еднолични дружества.
              Публична тайна е, че всичко което се търгува на фондовия пазар са бивши соц. ДСОта, без бъдеще!!!! Балона на цените бе режисиран предварително. Е, отнесе го цацата. Богатите станаха по-богати. Сиромасите, по-сиромаси!!
              Очаквам подобен срив и в НИ. Цирка ще е пълен!
              "Богатите станаха по-богати. Сиромасите, по-сиромаси!!"
              Ти па ,Georgi,ми така е и ще пребъде!А на циркът никакво внимание ,веднъж го гледаш ,за да видиш ,що е то и втори път за да разбереш ,че си е едно и също!
              А сиромахът, затова е сиромах,защото не иска да го знае! Стига бе Георги комунизъм! Успех за теб ,а сиромахът ще се справи!

Коментар

• Разбира се ,че има и по- печеливши стратегии, но за мен си е най! Моля, форекссеирджиите,вашето мнение не мЪ кефи!

Коментар

• При възходящ тренд купуваш-продаваш
                  при низходящ,продаваш -купуваш.
                  Не изглежда ли лесно?
                  GALBA , може да изглежда , като словоред .. ,но си е самата истина...

Коментар

• Виж този пост от 22:57:40 ч. | 21.01 малко по-надолу -звучи много несериозно,но
                    почти година след тази дата ,аз все още го твърдя!

Коментар

• GALBA , това беше след първия колапс на БФБ на 21 януари .... дотогава имахме надежда за оправяне .... след това си сменихме тактиката , а повечето излязоха от борсата... и бъдещето определи , че те са прави били.....

Коментар

Здравейте ,
                        Старите пушки,първо не пишат във този форум!
                        Второ, за тях бе манна небесна. Щото си изтеглиха капиталите от фондовия пазар, и си ги реализираха в еднолични дружества.
                        Публична тайна е, че всичко което се търгува на фондовия пазар са бивши соц. ДСОта, без бъдеще!!!! Балона на цените бе режисиран предварително. Е, отнесе го цацата. Богатите станаха по-богати. Сиромасите, по-сиромаси!!
                        Очаквам подобен срив и в НИ. Цирка ще е пълен!
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• GALBA

Пуснато на: 10:49:38 ч. | 22.01 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Е, сега и старите играчи се наиграхме.

Баси! Кога е било това?! Като че мина век!

Коментар

• Нека вдигна тази наистина добра тема малко нагоре. Много добри и смислени мнения прочетох тук и поздравления за участниците в нея.

Иска ми се да попитам старите участници за мнението им относно сегашната ситуация на БФБ:
                            Дали според тях копаем около дъното и вече се оглеждат за влизане със събрания кеш или
                            има доста още мегдан за слизане надолу и кризата тепърва предстои да се отразява ?

Ще се радвам наистина отново само старите участници (както е посочил Микеланджело със 7-10 години опит) да изкажат мнение.
                            Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Е, сега и старите играчи се наиграхме.:-)

Коментар

• ... Мисля че тва не е корекция.. (поне тва дет влагама аз в таз дума)
                                ... Обадила се мама на сино и казала - ДАЙ ПАРИТЕ...
                                той клетия кво да прави ? Продава безогледно.. Пък пазарецът ни по-плитичък се оказа (от колкото сляпото момоче си мислеше...)
                                Пък клетия син ГОЛЕМИ(за нашее пазар) експозиции открил...
                                Ай ся... кат ги сипва с голямата лопата иди го дръж... За мен лошата новина е, ... че може би тез парици напускат пазара... Туй за мен е лошото..

Щот (ся колкот ми е багажеца де) реално има и убаво...
                                има ко да влияе топлинко на пазара (емитентите визирам)
                                ... Ми нале веч ЕВРОПЕЕЦ СЪМ И Я...
                                .. Десятък ни въведоа... Бе кво да изброяам...
                                Ясни са Ви нещата...

... Аз запазвам нЕкъв оптимизъм...
                                щот цените на некои "фирми" така да се каже.... НОГО паднаха...

Поздрави...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X