If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сашо не казва, че има фундамент за такова поскъпване, а че техническия анализ показва, че това може да се случи. Иначе съм сигурен, че и според него няма фундамент.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
ОК
Сашо не казва, че има фундамент за такова поскъпване, а че техническия анализ показва, че това може да се случи. Иначе съм сигурен, че и според него няма фундамент.
Всъщност А. Николов прогнозира чрез техн. анализ, че 2007, 2008 ще са годините на най-динамично нарастване цените на акциите (в частност СОФИКС).
Мисля че в ретроспекция ще се окаже много прав. Има и фундамент за това нарастване.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Извинявам се за неточноста при цитиране на авторите, но това не променя мнението ми за внушенията на ИП. Карол изпраща анализи на инвеститорите сключили договор с тях и заглавията са от рода на ироничното "Greed is good" (Aлчността е нещо добро), или анализ в който се казва, че инвеститора трябва да чака 5 и повече години, за да прибере печалба, да спомена и "ключовата дума 100 години" и т.н. ... Може би искат да кажат, че само те могат да играят на борсата. Аз също съм на борсата, просто изказах едно мнение, както и тяхното е в реда на нещата. А най-малкото има нужда от клакьорски ръкопляскания и "навивки" ...
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от Gold
Какво ли се промени за 2-3 седмици във фундамента на дружествата и перспективите, че от Елана излизат с 2 коренно противоположни анализа - От БАЛОНИАДА 2007 към SOFIX 5500
Вземи се в ръце.
Явно не знаеш каква е разликата между:
1) Технически и фундаментален анализ
2) Елана и Карол
А цифрата 5500 ти се е набила в главата поради невнимателно четене.
Какво ли се промени за 2-3 седмици във фундамента на дружествата и перспективите, че от Елана излизат с 2 коренно противоположни анализа - От БАЛОНИАДА 2007 към SOFIX 5500
Коментар