IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спечелилият Сървайвър щял да инвестира в договорни фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мда и ето го и резултата от инвестицията на БФБ - Спечелилият Сървайвър 2 Георги Костадинов е изхарчил до дупка 250-те хилядарки, които взе от шоуто, макар че според него ги бил похарчил за жени - хехе, ако и мъже с подобна визия се нуждаят от пари, за да преспят с жена, то значи 99% от мъжете в Бг си плащат за секс , а това е доста неправдоподобно.
    Докато има балъци, ще има и тарикати, както би казал Симо Царчето (Остап Бендер)...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от feelgood
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Важното е дали ще струва а не какво ще има на него.
      Мислех те за достатъчно грамотен, за да знаеш, че няма да струва нищо.
      За какво е валута която няма да струва нищо .....
      за спекула

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
        За какво е валута която няма да струва нищо .....
        Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от съни(тя)
            ...

Важното е Лъвът да стои гордо изправен на Лева, докато го заменим със скулптурите на Еврото)
            Ще стои и след еврото. Езито е еднакво за всички, но от другата страна на еврото за България ще има Лъв
            не си се опитал да ме разбереш)))

Още по-важната част беше - Лъвът да стои ГОРДО върху Лева)
            Един вид - стабилна икономика, стабилна борса, стабилен лев!

Коментар

• Важното е дали ще струва а не какво ще има на него.
              Life won't wait for you.

Коментар

Още не се знае какво ще има.А и още не се знае ще въвеждаме ли еврото
                Важното е, че няма да има сърп и чук...

Коментар

• Още не се знае какво ще има.А и още не се знае ще въвеждаме ли еврото
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)

трябва много дълго да пиша, а ти не си от хората които ще се опитат ме разберът. Предпочитам след време да ти отговоря с
                    Пожелавам ти здраве и лев!
                    Благодаря...!

Важното е Лъвът да стои гордо изправен на Лева, докато го заменим със скулптурите на Еврото)
                    Ще стои и след еврото. Езито е еднакво за всички, но от другата страна на еврото за България ще има Лъв

Коментар

трябва много дълго да пиша, а ти не си от хората които ще се опитат ме разберът. Предпочитам след време да ти отговоря с
                      Благодаря...!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)

easy come easy go - тая работа не е като оная. Не завиждам на никого. Просто повечето забравяте основни правила(или никога не сте ги чели). Никой не харесва хората които им ги напомнят. На теб повече ще ти хареса да ти разправям утре sofix2000 март месец 3000. И на мен така ми харесва, но имам няколко на ум...това,че борсата се популяризира е добре и също така е сигнал да внимаваме, че ставаме много маймуни на клона...
                        Сериозно, в какъв етап на развитие е БФБ?
                        Мислиш ли, че на нея има достатъчно участници и от двете страни?
                        Кога се манипулира по-лесно един пазар - когато има много или малко участници?

Коментар

easy come easy go - тая работа не е като оная. Не завиждам на никого. Просто повечето забравяте основни правила(или никога не сте ги чели). Никой не харесва хората които им ги напомнят. На теб повече ще ти хареса да ти разправям утре sofix2000 март месец 3000. И на мен така ми харесва, но имам няколко на ум...това,че борсата се популяризира е добре и също така е сигнал да внимаваме, че ставаме много маймуни на клона...
                          Сериозно, в какъв етап на развитие е БФБ?
                          Мислиш ли, че на нея има достатъчно участници и от двете страни?
                          Кога се манипулира по-лесно един пазар - когато има много или малко участници?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
                            Какво лошо има в това човека да инвестира във фондове питам аз за не знам кой път?Фондовете за това са създадени.За хора които искат по добра доходност но не могат само да си управляват парите.
                            ))))
                            народопсихология, к'во да се прави
                            все да се плаче за нещо))
                            после ще е защо фондовете нямат пари да подкрепят пазара
                            защото тарикатите са си ги извадили и сега вкарват стриптизиори
                            Лошо няма просто имайте 1 на ум!
                            Не мислиш ли че е по-добре когато борсата се популяризира (било то от известни личности или новини) и идват още инвеститори? Нали така "балъците" стават повече и "ТАРИКАТИТЕ" като тебе ше лапат. Или просто не можеш да удържиш злобата, че момчето е спечелил малко пари в някаква игра?

Коментар

Какво лошо има в това човека да инвестира във фондове питам аз за не знам кой път?Фондовете за това са създадени.За хора които искат по добра доходност но не могат само да си управляват парите.
                              ))))
                              народопсихология, к'во да се прави
                              все да се плаче за нещо))
                              после ще е защо фондовете нямат пари да подкрепят пазара
                              защото тарикатите са си ги извадили и сега вкарват стриптизиори
                              Лошо няма просто имайте 1 на ум!
                              Не мислиш ли че е по-добре когато борсата се популяризира (било то от известни личности или новини) и идват още инвеститори? Нали така "балъците" стават повече и "ТАРИКАТИТЕ" като тебе ше лапат. Или просто не можеш да удържиш злобата, че момчето е спечелил малко пари в някаква игра?

Коментар

• Тая тема много ме подсеща за инвестициите на Исак Нютон в разни компании от рода на "Южни морета" ХИХИХИ . Ей, ама Светът не е мръднал, ама въобще!

ХИХИХИ

Спечелилият ............... щял да инвестира в договорни фондове!
                                ХИХИХИ

ЧУДОООО ГОЛЕМООООО!

Дано нашите печалбари имат повече късмет от Исак Нютон. Дано!

Коментар

Working...
                                X