IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не мога да си изтривам офертите.нещо часа са объркали май,приема,че още не е 9.00

Коментар

• nameri koga da spre...

Коментар

• Кобосът блокира, честито на всички

Коментар

• Проблема не е в теб
          споко !

Коментар

• не

Коментар

• Успявате ли да се логнете в cobos в момента ... да знам дали да търся проблем в моя телевизор/доставчик.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                Задръж мишката над тези и други подобни надписи и ще ти се изпише "превода" -
                За сделката потърси в отменени, и т.н. ако е била "Dayly" няма да я има в потвърдени а в отменени.
                Да, ама я няма съвсем никъде...
                Благодаря ти за отговора.

Коментар

• Задръж мишката над тези и други подобни надписи и ще ти се изпише "превода" -
                  За сделката потърси в отменени, и т.н. ако е била "Dayly" няма да я има в потвърдени а в отменени.

Коментар

• Здравейте
                    Имам няколко въпросчета.

Направих две поръчки нощес, и днес гледам имам една сделка а другата я няма никъде в Кобоса. какво ще да е станало с нея?
                    Възможно ли е брокера ми да отмени очевидно неизгодна за мен сделка (без да сме имали уговорка)?

Какво показват TPCP, TBCP, -ORD?

Коментар

• blagodarq za otgovorite, i samo da pitam kakvi sa advantages i disadvantages na cobosa, i ako imate nqkakvi suveti?
                      I am so bad with that cash, I drop a whole bag!

Коментар

• Първоначално изпратено от 3008
                        hora izvinete me no ot skoro sum vuv foruma, moje li da pitam kakvo e cobus, za kakvi sertifikati stava vupros
                        човече, обикновено на такива въпроси можеш да намериш отговор с едно просто търсене в гугъл

"COBOS® е интернет базирано приложение за достъп в реално време до системата за търговия на Българска Фондова Борса - София АД.

Посредством COBOS® Вие може да следите търговията на БФБ он-лайн /актуализира се най малко на всеки 15 секунди/ и да подавате поръчки за сключване на сделки , които незабавно се въвеждат на борсата.

COBOS® Ви дава възможност да търгувате със всички инструменти предлагани на фондовата борса -акции, облигации, компенсаторни инструменти , като едновременно с това спестявате време и средства необходими за подаването на поръчки и сключване на сделки в офиса на инвестиционния посредник. "

Коментар

• Първоначално изпратено от 3008
                          hora izvinete me no ot skoro sum vuv foruma, moje li da pitam kakvo e cobus, za kakvi sertifikati stava vupros
                          http://www.karoll.net/bg/?section=brokerage&id=27

Коментар

• hora izvinete me no ot skoro sum vuv foruma, moje li da pitam kakvo e cobus, za kakvi sertifikati stava vupros
                            Просто преди малко бях повдигнал един въпрос който се оказа излишен, така че спокойно можеш да го изключиш от списъка с важните

Коментар

• hora izvinete me no ot skoro sum vuv foruma, moje li da pitam kakvo e cobus, za kakvi sertifikati stava vupros
                              I am so bad with that cash, I drop a whole bag!

Коментар

• За параноиците,

Не го пожелам никому, но и си мисля че не е толкова възможно. Хакери бол. Но пък борсата ще си плати, ако нещо подобно се случи. Може би само на първият, по споразумение за да не се разчува. А после ще инвестира в защита на системата.

Коментар

Working...
                                X