IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акция на седмицата - предложения и коментари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акция на седмицата - Трейс Груп Холд
    От: Иван Нончев
    ivan@investor.bg
    19.01.2008 11:17 ( TRACE )

Книжата на Трейс Груп Холд бяха избрани от екипа на Investor.bg за победител в тазседмичното издание на рубриката "Акция на седмицата". С общо 1 197 сделки за последните пет работни дни позицията бе втора по ликвидност след тази на Химимпорт.

Акциите на Трейс Груп Холд поевтиняха с 11,8% на седмична база до ниво от 208,64 лв. при изтъргувани 14 705 лота на обща стойност 3,09 млн. лв. След края на петъчната борсова сесия офертите по позицията останаха на нива от 211 лв. "купува" и 214,9 лв. "продава".
    http://www.investor.bg/?cat=&id=59331

Коментар

• Акция на седмицата – Каолин АД

http://www.investor.bg/?id=57789

Коментар

• Химко - имаше интересен развой на търговията тази седмица, акцията е с "убийствен" фундамент и няма сериозна перспектива за развирие, но тръпката е водеща. Търгувам с тази акция и ще продължа да го правя, докато не я свалят от търговия, който се плаши си е негов проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
          Първоначално изпратено от kif
          100 % - ХИМКО!

Да, така е.
          А-а-а-а-ха-ха-ха - бати смехът !!! Не се бъзикайте со злочестите акционери в Развалината бе !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
            100 % - ХИМКО!

Да, така е.

Коментар

• Здрасти Nick, признавам ти постижението, но ми се струва че са го взели на готово от твоя пост ;-)
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Versatel

Коментар

• Re: Акция на седмицата - предложения и коментари

Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                  Като фаворит за тази седмица според мен се очертава HVAR, след като е единственото дружество от BG40, което бележи ръст (цели 0,22%)
                  Акция на седмицата – Холдинг Варна
                  http://www.investor.bg/?id=57506
                  Друг път да ме слушате какво ви говоря

Коментар

• Аз съм малко лаик по темата, но я следя. И аз съм за Медика. Но ще питам и мъжо - той повече разбира :-)

Коментар

• Медика - то се знай.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• MONBAT - ZARADI JELIAZNATA PODKREPA TAZI I MINALATA SEDMICA

Коментар

• Аз залагам на Медика. Голям ръст направиха хората, а и много прехвърляния на пакети напоследък. Време е да влезе под прожекторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            100 % - ХИМКО!
                            има логика

Коментар

• 100 % - ХИМКО!
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Готина тема... Много ми е трудно да посоча такава точно тази седмица - може би ЕУБГ.
                                Нищо не препоръчвам

Коментар

Working...
                                X